Ne, vis dėl to. Metalo klausau tik tada, kai noriu, kad kas nors už mane išsprestų mano problemas. T.y išsikraunu. Pop' ne vargina, o erzina.
Geriausiai atpalaiduoja klasika ir blues, bet po ilgo klasikos klausymo lengva į melancholiją panirti..
Objektyviausia, butu ziureti i si reiskini is tokiu pusiu:
1. tie, kas klausosi panasios muzikos - ju tikrai niekada nenuvargins si muzika;
2. tie, kurie nera priprate prie sunkesnes muzikos - juos tikrai vargins ir net prades skaudeti galva.
Auka suprato kad nusikaltimo bendrininkus senokai pazinojo
jei tas znigus bus prievartaujamas klausyt metalo, kurio niekada neklauses, taj gali but sitokiu atveju, kad nuvargs... aj nesamone tema manes asmeniskai nevargina.
nznau... man mama sako tipo 'ar tau neskauda galvos nuo tokiso sunkios muzikos???'
ir užknisa kai j i pasako man psichologiškai pradėjo skaudėt galva ir miegas suėmė...
pati muzika nemanau kad gali nuwargint... gali nuwargint nebent jos klausymo budaj... pwz buwo man to bajeris... shia wasara prie ezheru kaj buwau, taj tiesiog ish neturejimo ka wejkt wisa diena klausiau muzikos [su ausinem ir gana padoriu garsu] + tada nebuwau ka lb suwalgius; + shiek tiek sirguliuojanti... dienos rezultatas - ish pirties wakare mane ishneshe, ba bishky atsijungiau besesededama jum sprest ar nuwargina... bet ash wistiek manau, kad nlb
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. gruodžio 6 d. 08:05:41
Geriausiai atpalaiduoja klasika ir blues, bet po ilgo klasikos klausymo lengva į melancholiją panirti..
2005 m. gruodžio 6 d. 07:29:36
2005 m. gruodžio 6 d. 07:23:49
1. tie, kas klausosi panasios muzikos - ju tikrai niekada nenuvargins si muzika;
2. tie, kurie nera priprate prie sunkesnes muzikos - juos tikrai vargins ir net prades skaudeti galva.
2005 m. gruodžio 5 d. 18:30:20
2005 m. gruodžio 5 d. 12:18:35
2005 m. lapkričio 13 d. 09:46:37
2005 m. lapkričio 13 d. 09:06:13
2005 m. lapkričio 11 d. 12:46:16
2005 m. rugsėjo 22 d. 12:24:18
2005 m. rugsėjo 21 d. 22:01:07
2005 m. rugsėjo 21 d. 20:55:47
2005 m. rugsėjo 21 d. 12:30:55
2005 m. rugsėjo 21 d. 12:05:22
2005 m. rugsėjo 20 d. 13:53:45
ir užknisa kai j i pasako man psichologiškai pradėjo skaudėt galva ir miegas suėmė...
2005 m. rugsėjo 20 d. 13:45:11
2005 m. rugsėjo 3 d. 20:17:56
2005 m. rugsėjo 3 d. 19:52:33
2005 m. rugpjūčio 30 d. 09:55:03
2005 m. rugpjūčio 30 d. 09:37:01
2005 m. rugpjūčio 30 d. 09:36:33