negalima taip vienareikšmiškai tegt, nes tokio stiliaus muzikos yra ir vežančios, lengvai klausomos, ir sudėtingos, reikalaujančios sutelkto dėmesio...
Visiškai nevargina. šiaip kai užsistovėjau vietoj, vien klausydama muse 9kalbu kai kelais valandas vieno jos klausau) tada tikrai negera gali palikti, ypač jai klausau muse energingiausių dainų. Todėl taip pat pradėjau labiau keliauti į kitus stilius, neapsistoti vien viena grupe. Bet jei žmogus klausosi muzikos reikšia jam to reikia, nemanau kad ji gali kam kenkti.
Nevargina, bet visi stiliai, grupės nusiklauso su laiku, tad savaime keičiasi jų klausomumas. Pvz, mano mėgstamiausia grupė prieš tris-du metus buvo metalika, bet per daug klausiau ir dabar retai paklausau. Ir bendrai, šiuo metu domina kitokie stliai ir grupės. Žodžiu, stengiuosi nestovėti vienoje vietoje.
Gal kai ziauriai isijauciu, pradedu taskytis, tai po to kokia minutele gal siek tiek ir jauciuosi pavargusi ar tai issitaskius... Bet siaip tai man vienodai, vargina ar nevargina fiziskai tas rokas ar metalas - svarbu sirdis dziaugiasi jo klausydama
Mp3 formatu kurie cia yra prideta , tokios muzikos ir as vengiu, ieskau kur geriau svelniau skamba, nerezia ausu. Jei klausau sunkuji rocka ir metala, klausau tik itin geros kokybes irasu, kad nebutu isikraipomi garsai, kuriu neitakojo muzikantai.
Nežinau, nežinau.. Mėgstu sunkesnę muziką, bet nesijaučiu nuo jos pavargęs ar dar kaip nors išsekęs. Nebent po koncertų, kai atsikratai gerai o šiaip, tai tikrai ne
Moksliškai tai įrodyta, kad kai žmonės dar neklausė muzikos, buvo klausesni: girdėja idealiai aplinkos garsus ir žodžius, kuriuos sako(rėkia) vieni-kitiems. Metalas ir techno labiausiai prisidėjo prie neklausnumo
Mano manymu, roko muzika galėtų nuvarginti tik tuos kurie klauso klasikos ar panašios muzikos. Kadangi aš klausau Roko muzikos, ji manęs nenuvargina o tik leidžia atsipalaiduoti.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2011 m. spalio 24 d. 23:22:46
2011 m. spalio 24 d. 23:06:50
2011 m. spalio 24 d. 23:01:58
Lėtos ir ramios tiesiog neleidžia akių užmerkti
2011 m. spalio 24 d. 22:59:49
2011 m. spalio 24 d. 19:44:23
2011 m. gegužės 31 d. 23:32:54
2011 m. gegužės 31 d. 22:19:41
2011 m. gegužės 31 d. 22:17:16
2011 m. gegužės 31 d. 21:15:30
2011 m. gegužės 31 d. 19:18:29
2011 m. gegužės 31 d. 13:42:02