Vat kad tiesa kas tiesa kad nenuvargina nei rokas, nei metalas.. nu aisku kas ne uz tokia muzika, tai kazkokie kliedesiai matyt muzika.. galvos skausmas ir t.t. bet ne.. vat nuo death, black as atsigaunu
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:07:50
miglele rašė: Jei dažnai klausai tai tikrai nuvargina...
ash rocko ir metalo klausau apie 6-7 val per diena. ir manes ne bishkio nenuvargina. kokia savaite neklauses muzikos (jej kur vaziuodamas pamirshau pasiimt mp3ioshke) taj bunu kzkoks nesavas. ajshku karts nuo karto kokio mike oldfield ar scorpions uzsimest paivairinimui visai gerai , bet tikrai ne nuo nuovargio.
netiesa. Na, bent jau as nesijauciu ypac nuvargusiD tiesa, kartais tikrai uzsinori kazko kitonisko, tai galbut tu ir vadini varginimu...hm...aisku, netgi kai kurios heavy dainos taip pat yra slamstas, tai neverta ju kimsti i savo galvas...vat, manyciau, jos tai vargina. aisku, ne maziau ir ne daugiau nei kokios nenusisekusios yvos ar cicino dainos) visuose stiliuose yra visokiu dainu, nepriklausomai nuo to, ar tai popsas, ar metalas, ar repas, ar rnb...paprasciausiai reikia moketi atsirinkti gera muzika
jeigu klausai taip ant durniaus tai nuvargins.jei nesupranti muzikos vargins taip pat. bet jei pvz įsiklausysi į kokio blacko ar deatho žodžius įsijausi į ritmą,tai bus tau gerai tu galėsi nors ir visą dieną klausyti,tavo protas jaus ritmą ir tu pats būsi muzikos dalis...o kai išjungsi,kaip tik jausies pailsėjęs,gal tikslesnis apibudinimas būtų įgavęs jėgų...ai žodžiu kiekvienam reika vis kitko ir kiekvienus vargina ar atgavina vis kitokia muzika
grrr...niu jei kas neklauso,tai ne tik nuvargins,bet ir nesveiku padarys..
o kas klauso ,tai kaip galima klausantis muzikos nuvargt....? nu,gerai,paklausei muzikos,įsijautei,tiko..ir viskas...
Kai pripranti tai gali ir visa diena klausytis.. Pvz ash priesh miega Slipknot klausau
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
man sunki muzika sunkiu momentu labai padeda.
na tarkim kazkas tave konkreciai sunervino ir tu nori issilieti .
man padeda M.M. the nobodies.
sunkios muzikos klausymasis visalaik mane tikrai vargina, negaleciau kokio doomo kiaura diena klausytis.
sunki muzika padeda pajust spalvas, issikraut, labai veikianti muzika, lengva paklyst i minciu klaidziojimus priklausomai nuo to ka klausai. be jos niekaip.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. vasario 4 d. 04:52:32
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:21:52
2006 m. rugsėjo 26 d. 21:07:50
Jei dažnai klausai tai tikrai nuvargina...
ash rocko ir metalo klausau apie 6-7 val per diena. ir manes ne bishkio nenuvargina. kokia savaite neklauses muzikos (jej kur vaziuodamas pamirshau pasiimt mp3ioshke) taj bunu kzkoks nesavas. ajshku karts nuo karto kokio mike oldfield ar scorpions uzsimest paivairinimui visai gerai , bet tikrai ne nuo nuovargio.
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:46:41
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:45:07
2006 m. rugsėjo 20 d. 20:18:14
2006 m. rugsėjo 20 d. 19:30:20
2006 m. rugpjūčio 22 d. 09:05:26
Tikrai vargina. Šiandien vyšnias skyniau ir metalo klausiau. Tai laaabai pavargau.
Nuo protinio klausimosi ar nuo fizinio darbo?
2006 m. rugpjūčio 22 d. 09:05:06
Tikrai vargina. Šiandien vyšnias skyniau ir metalo klausiau. Tai laaabai pavargau.
Nuo fizinio protinio klausimosi ar nuo fizinio darbo?
2006 m. rugpjūčio 22 d. 00:03:35
2006 m. rugpjūčio 3 d. 18:36:09
o kas klauso ,tai kaip galima klausantis muzikos nuvargt....? nu,gerai,paklausei muzikos,įsijautei,tiko..ir viskas...
2006 m. liepos 27 d. 19:51:55
2006 m. liepos 27 d. 18:25:42
O štai lauke, kaip fonas, metals yr žavus.
2006 m. birželio 17 d. 22:43:02
2006 m. gegužės 27 d. 09:49:55
2006 m. gegužės 19 d. 13:51:30
2006 m. gegužės 19 d. 05:20:14
na tarkim kazkas tave konkreciai sunervino ir tu nori issilieti .
man padeda M.M. the nobodies.
sunkios muzikos klausymasis visalaik mane tikrai vargina, negaleciau kokio doomo kiaura diena klausytis.
sunki muzika padeda pajust spalvas, issikraut, labai veikianti muzika, lengva paklyst i minciu klaidziojimus priklausomai nuo to ka klausai. be jos niekaip.
2006 m. gegužės 16 d. 21:33:21
2006 m. gegužės 5 d. 20:49:28
As_kietas:
beje, tu teisus, Linkin Park is tirkuju - Trash metal, as visiskai su tavimi sutinku
jie varo rocko ir hip hopo misini. levesnes muzikos nebuna. grynas metalas arba nieko
2006 m. gegužės 5 d. 20:46:42