Priklauso nuo muzikos. Kartais užknisa belenkoks destruktyvumas, tai norisi perjungt dainą ir nusiimt ausines. Jei daina atitinka nuotaiką, tai tada viskas gerai.
Mane asmeniškai valandinis metalo klausymas nuvargina. Bet vėlgi grįšiu prie pradžios - priklauso nuo muzikos ir nusiteikimo.
Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
Šiaip manęs muzika iš esmės jokia nevargina,jei sėdžiu ir tik klausau
Galbūt gerąja prasme vargina klasikinė muziką,kurios klausytis neužtenka.
O metalas - ne. Vargina žodžiai neva itin "prasmingi", Nervina monotoniški ir šabloniški vokalai. Nervina ir vargina tos pačios melodijos.
Kažkaip "originalumo" metale ir sunkioj muzikoj pasigendu.
Tik tai vargina.O ne stilius.
Mane jazz'as labiausiai atpalaiduoja. Melancholiją? Na, bent jau man greičiau mielas kažko ilgesys...
ir prdžioj kai me pradėjo klausyti sukesnės muzikos lb skaudėdavo galva ir otkai miegujsta budavo dabar tia norm ir sakau mane tik blaško muzika nes gilinuosi paie ką dainuoja
Mane labiausiai vargina toks įkyrus techno, kokį kartais naktimis groja muzikos kanalai. Neįsivaizduoju, kaip tokio galima klausyt.
Iš sunkių žanrų vargiai klausau mirtmetalio ir pan., apskritai kriokiantys vokalai man ne prie širdies (su išimtimis). Taigi tokios muzikos neklausau.
O tai, ką klausau, mane veikia pozityviai. Tiesa, labai dažnai pasitaiko akimirkų, kada muzika, kokia ji būtų, vargina apskritai.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 5 d. 20:32:01
2006 m. gegužės 5 d. 20:31:12
2006 m. gegužės 5 d. 20:29:43
2006 m. gegužės 5 d. 20:24:06
2006 m. gegužės 3 d. 18:00:48
Mane asmeniškai valandinis metalo klausymas nuvargina. Bet vėlgi grįšiu prie pradžios - priklauso nuo muzikos ir nusiteikimo.
2006 m. balandžio 15 d. 18:31:20
2006 m. balandžio 15 d. 18:23:58
2006 m. balandžio 10 d. 22:24:45
2006 m. balandžio 1 d. 19:51:29
2006 m. balandžio 1 d. 13:11:13
2006 m. kovo 31 d. 20:53:51
2006 m. kovo 31 d. 20:17:16
2006 m. kovo 31 d. 03:49:49
2006 m. kovo 30 d. 21:53:05
Galbūt gerąja prasme vargina klasikinė muziką,kurios klausytis
O metalas - ne. Vargina žodžiai neva itin "prasmingi", Nervina monotoniški ir šabloniški vokalai. Nervina ir vargina tos pačios melodijos.
Kažkaip "originalumo" metale ir sunkioj muzikoj pasigendu.
Tik tai vargina.O ne stilius.
2006 m. kovo 30 d. 18:51:08
Ne, vis dėl to. Metalo klausau tik tada, kai noriu, kad kas nors už mane išsprestų mano problemas. T.y išsikraunu. Pop' ne vargina, o erzina.
Geriausiai atpalaiduoja klasika ir blues, bet po ilgo klasikos klausymo lengva į melancholiją panirti..
Mane jazz'as labiausiai atpalaiduoja. Melancholiją? Na, bent jau man greičiau mielas kažko ilgesys...
2006 m. kovo 30 d. 17:40:17
2006 m. kovo 25 d. 00:19:31
nes mintys plaukia ne prie daugiakampio ploto superimetru formulėm bet prie to apei ką dainuoja
ir prdžioj kai me pradėjo klausyti sukesnės muzikos lb skaudėdavo galva ir otkai miegujsta budavo
2006 m. kovo 25 d. 00:19:16
2006 m. kovo 25 d. 00:14:18
Iš sunkių žanrų vargiai klausau mirtmetalio ir pan., apskritai kriokiantys vokalai man ne prie širdies (su išimtimis). Taigi tokios muzikos neklausau.
O tai, ką klausau, mane veikia pozityviai. Tiesa, labai dažnai pasitaiko akimirkų, kada muzika, kokia ji būtų, vargina apskritai.
2006 m. kovo 25 d. 00:03:49