blemba toks jausmas kad minedo pasisakymus skaitytchiau....
Bausme_laive>>>>.kaip supratau ish anketos tau kaip ir 26 , ne? apie kokia tu cia tuomet 11 klase sneki?
2006 m. lapkričio 1 d. 22:34:10
nei biskio jie mane snesupranta.is tikro jei ka.yoac del mokslu.jie pyksta kad 3 metus 11 klasej buvau ir tai tik per ju prasymus bet jei man nesiseka...ka darytt???????????as stengiuso bet dazniausiai per ilgai su baxurais ar pana uzsibunu ir nespeju tu kvailu pamoku patuost jauciu vel liksiu toj apcioj klasej,tai nesupranta jie manes.ir del kitu dalyku.del panos.ir del rubu.,jei nesupranta kad as kitoks, kad as isskirtinis.
nu kad nelabai suprasta as,ypac tevu... kai gristu veliau tevas net nesiklauso kur buvau ir kodel uztrukau,iskart apstaugia.... jie nesupranta tokiu dalyku kaip toosai,draugai (nu as geraja prasme,ne apie narkotikus ,garsi muzika... nesupranta nes nesu tokia kokie buvo jie senais gerais laikais...
NeNi rašė: niekas nesupranta manes.
tuo labiau tewai.
Atsiprašau, kad užsipuolu, bet šiek tiek pabodo tokių "nesuprastųjų" furorai virtualioje erdvėje. Paklausiu: kokio (insert definition) jūs rašinėjate tuose forumuose? Nafig, jei realybėje jūsų nesupranta, tai intranete tuo labiau. Ačiū.
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:22:54
Kaip kada. priklauso nuo situacijos. Abu praktiškai mane supranta. Kartais atrodo, kad aš juos pernelyg gerai pažystu. Būna taip, jei aš ko nors noriu, ar kur nors noriu, ir jaučiu, kad tikrai neleis. Vot, reikia surizikuoti, surizikiuoju ir būna taip, kad aš teisi. neleido. būna taip kad aš tikrai žinau, jog leis, paprašau ir leidžia. Dažnai su jais pasikalbu. Ir jie juk supranta, buvo paaugliai kažkada. Su jais sutariu tikrai gerai. Ir esu šituo patenkinta. Visko juk būna, bet tėvai yra tėvai.
na mano mama labai tolerantiška. Aišku jai nepasakysi: "Einu gert, grįšiu rytoj." Tokių dalykų tikrai nesakau, tačiau užetanka to, kad visur ir visada išleidžia, mažai klausinėja. Kuo puikiausiai galiu atsivesti kažką pernakvot. Esme ta, kad yra pasitikėjimas. Sakyčiau, naivus pasitikėjimas. Išskyrus alkoholi ir cigarėtes, ji žino viską apie mane. Išsipasakoju, ką veikiu su vaikinais, kas man patinka, kas ne. Dažnas man pavydi tokių santykių su mama.
2006 m. rugpjūčio 12 d. 10:55:32
The_Wicked_One rašė: o man uztenka:
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.
Man patinka kitoks atvejis tavo namie
-Einu pasivaiksciot, duok lita
-Kur eini?
-Nezinau, pasivaiksciot, duok lita
O shape, manes tevai tikrai nesupranta. Motina gal ir stengias, bet veltui... Nes as bent jau neleisiu kad ji mane suprastu. O tetis po**uistas };] taigi su juo lengviau bendraujam, ir suprast kits kito nereik.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2006 m. lapkričio 1 d. 22:49:52
minedas cia prie ko?nesuprantu
2006 m. lapkričio 1 d. 22:47:14
Bausme_laive>>>>.kaip supratau ish anketos tau kaip ir 26 , ne? apie kokia tu cia tuomet 11 klase sneki?
2006 m. lapkričio 1 d. 22:34:10
2006 m. spalio 19 d. 14:36:46
2006 m. spalio 19 d. 11:54:15
2006 m. spalio 18 d. 21:52:48
2006 m. spalio 18 d. 21:08:56
2006 m. spalio 18 d. 20:59:35
2006 m. spalio 18 d. 20:38:15
2006 m. spalio 18 d. 20:36:53
2006 m. spalio 17 d. 21:01:40
niekas nesupranta manes.
tuo labiau tewai.
2006 m. spalio 15 d. 22:59:35
tuo labiau tewai.
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:50:05
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:50:22
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:22:54
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:17:50
<...>(nu as neformale
omg nu as zinokit neformale as kruta.mane kazkodel nuo sito sakinio taip nuosirdziai nupurte kad veu
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:09:00
2006 m. rugpjūčio 12 d. 22:01:28
2006 m. rugpjūčio 12 d. 21:42:43
2006 m. rugpjūčio 12 d. 10:55:32
o man uztenka:
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.
Man patinka kitoks atvejis tavo namie
-Einu pasivaiksciot, duok lita
-Kur eini?
-Nezinau, pasivaiksciot, duok lita
O shape, manes tevai tikrai nesupranta. Motina gal ir stengias, bet veltui... Nes as bent jau neleisiu kad ji mane suprastu. O tetis po**uistas };] taigi su juo lengviau bendraujam, ir suprast kits kito nereik.