Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar jaučiatės suprasti savo tėvų?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 11 d. 19:23:37
Isvis iki kokio lygio gali 'nueiti' tas tevu ir vaiku tarpusavio supratimas?Nelb ta zinau.Pas mus seimoje gal jo nelb yra.Teti retai matau, nes dirba uzsienyje, bet kai pasikalbam, aptariam tam tikras situacijas, jis mane supranta, nors, aisku, yra dalykai, kurie, manau, niekad nepasikeis, nes jis turi lb tvirtu isitikinimu tam tikrais atzvilgiais.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Mirtis
2006 m. rugpjūčio 11 d. 15:09:34
Pasitaiko, kad ir aš jų nesuprantu. Tiksliau mamos, nes su tėčiu sutariu žymiai geriau. Ji retai sugeba protingai motyvuoti savo elgesį tam tikromis situacijomis. O dar blogiau, kad bėgant metams daugėja iš tos pusės bereikalingų dejonių. Labiausiai erzina, kai bandoma man primesti bendravimą su tais, kuriuos mažiausiai noriu matyti, taip pat bandoma prikaišioti neadekvačius pavyzdžius iš savo gyvenimo, nors jie vargu ar turi ką bendro su manuoju. Žodžiu, žmogus, nežinantis, kaip ir kas ten yra, turbūt nelabai supras, ką aš visu tuo noriu pasakyti. Galiu pasakyti, kad didesnių problemų tikrai nekyla, nekonfliktuojam dėl įprastų šiuolaikinių žmonių problemų. Nors tiek gerai.

2006 m. rugpjūčio 11 d. 09:33:25
priklauso nuo situacijos

2006 m. rugpjūčio 11 d. 00:46:57
Mano tevai atrodo jog gyvenima vis dar sovietiniam rezime, tai apie kazkoki tais tarpusavio supratima tai vargu ar galima sneketi. Per daug demesio nekreipi, darai kaip is manai ir tau atrodo teisinga... jei truksta pinigu elgiesi graziau ir bandai prisitaikyti... ;> stengiuos per daug nekonfliktuoti, nes greitai ateis tas laikas kai galesiu gyvent savarankiskai, tai nera kur skubeti.. spesim dar viska pamatyt.

2006 m. rugpjūčio 10 d. 23:51:25
pakankamai nors jie man sako kad tureciau elgtis vienaip ar kitaip, taciau niekada nepyxta del aprangos(nu as neformale ) netgi skatina kuo labiau is kitu issiskirti ir man tai labai patinka mano tevai labai faini

2005 m. rugpjūčio 18 d. 09:27:36
ne nesupranta. ir nesistengia suprasti, nors aisku as irgi nesistengiu but suprasta,nei per daug su jais bendraut... nors jie ne tik nesupranta,bet ir nesidomi. pvz mano tevas net nezino kurioj as klasej... mama biski normalesne,bet jai visgi rupi tik jos darbai, kuriu jai netruksta... nors is dalies man gerai kad nesidomi,nes nemegstu kai kas nors kisa nosi i mano reikalus.... o beto jie zino kad as ne toks blogas vaikas kad reiketu del manes pergyvent

Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:35:14
aha jauciuosi!!!!! bet tai nereiskia,kad jie ant manes nestaugia....

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
JusT_Chi
2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:26:58
kaip kada, kartias supranta, o kartais ne...

2005 m. rugpjūčio 16 d. 20:12:23
Mano tevai mane supranta jei tik ash stengiuosi juos suprasti. Kadangi nei ash ant ju nei jie ant manes nepadeje, todel niekuo skustis negaliu..

Atsakyti
migliosa
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:52:08
kartais taip , o kartais ne .. nebunma man taip ,kad visa laika buciau susiraukus ir jausciausi nesuprasta man atrodo toki dalykai prasides kai paaugsiu o dabar dar nelabai jauciuosi nesuprasta kartais toki dalykai lb uzknisa ,bet kartais supranti ,kad pats esi kaltas delto ,kad buvai nesuprastas ( bet taip beveik niekada nebuna )

Atsakyti
Lake
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:52:34
kaj norejaw skajtmeninio fotiko likaw nesuprasta.......

Atsakyti
violin
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:01:10
as jauciuosnu mamos aisku ilgokas liezuvis,kartais izeidzia,bet tuoj pat ir pamirstu

Atsakyti
thatsme
2005 m. rugpjūčio 10 d. 23:41:52
jo jauciuos suprastas tevu

Atsakyti
KAAMOS
2005 m. rugpjūčio 10 d. 23:27:49
Kartais pasibaru, bet siaip...MANO MAMA YRA JEGA!

Atsakyti
xdidix
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:56:14
dazniausiai ne ;]
sypsena, nes jau pripratau..

Atsakyti
mintys_cosmose
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:53:35
nu kaip kada....kai pati nesuprantu kodel taip elgiuosi tai ir tewai nesupranta manes bet todel as ant ju nepykstu....
bet kai tikrai noriu kad jie mane suprastu o jie nesupranta kaip nors nu aj....
vnzd buna visko....

Atsakyti
_Milduxe_nexT-
2005 m. rugpjūčio 10 d. 19:48:01
jauciuosi,,nes ir pati juos suprantu..

Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
Atsakyti
Kvakva
2005 m. rugpjūčio 10 d. 07:50:59
Kažkas minėjo,kad 'baisu,kai tėvai sako ' užaugsi - praeis' ' bet juk žmonės,rimtai praeis...Kiekvienas laikotrapis - ir vaikystė,ir paauglystė ir pan - su savom kvailystėm,paikystėm,išsigalvojimais, stiliais,maištais ir pan dalykais...Ir ko visiems atrodo,kad būti atseit maištininku kaip 'paauglystės padarinys' yra kažkas Blogo? Taip,tėvai dažnai nesupranta vaikų,nes tam įtakos turi daugelis veiksnių - ir laikotrapių moralinių vertybių skirtumas,ir apskritai šeimos požiūris į tarpusavio santykius bei asmenų šeimoje padėtis,netgi tokie veiksniai kaip materialinė padėtis turi reikšmės.
Mano tėvai kai ką supranta,kai ko - ne.Kaip paauglė,aš nepripažįstu,kad mama žino,kaip aš jaučiuosi,nors jos jaunystėje buvo panašių situacijų ir daug kuo aš į ją panaši... Aš visai nesistengiu būti 100 procentų suprasta,tėvai nesistengia manes tiek suprasti,nes tada būtų kažkoks pernelyg atviras bendravimas,nebūtų jokios 'misterijos' tarp mūsų...Man žavus šis laikotarpis nes jis beveik leidžia su šiokiu tokiu pasimėgavimui sakyti 'jie manęs nesupranta' o ateity pažiūrėsim,kaip bus,bet, manau,kad pati labiau stengsiuosi būti suprasta.Nes,mielieji,dažniausiai patys viską taip užraizgom,kad net ir Seklys Morka negalėtų suprasti,kokio jausmo link veda tie panūs labirintai.

Atsakyti
insane (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 9 d. 20:48:57
bybis zino tai supranta tai ne....

Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Atsakyti
Heide
2005 m. rugpjūčio 9 d. 20:43:13
pati saves nesuprantu, tai tevai tuo labiau...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Police The Police
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4838
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 148109