| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. liepos 7 d. 09:23:16
2005 m. liepos 7 d. 09:19:13
2005 m. liepos 7 d. 09:17:10
siaip mane viena karta labai sunervino, kai tetis pasake: "tu manai, kad tokiame amziuje gali buti teisus?" tai ne nx...
2005 m. liepos 5 d. 19:24:49
2005 m. liepos 4 d. 09:06:03
2005 m. liepos 4 d. 08:58:54
2005 m. liepos 3 d. 18:01:18
Nera to supratimo poreikio. O ir velniop? Beprasmiska, nesvarbu ar tai tevai, ar kazkas.
Tevai - zmones, kurie idomus pasnekovai ir (deja) pinigu saltinis.
2005 m. liepos 3 d. 10:35:35
filma alien vs. predator,ir patogius batus. Nemegsta : amerie,
j.lo, melodramu,laidos atleisk, jurgitos tvarijonaites(ta blondine kuri nuoga pozavo ant kaskurio kompakto neprisimenu pav.) , sunkiu tortu
ir britnes. Tetis - megsta: nesamoningus veiksmo filmus be logikos,
viska kas sveika, lietuviska muzika, ir savo masina . Nemegsta : rap, rock, ar bet ko,ko klausosi normalus zmones, nemegsta normaliu filmu, visu mano draugu, sako kad nemegsta sokolado bet meluoja..
Jo skiriamasis bruozas: visada ant manes rekia, niekur neisleidzia, ir seka kiekviena zingsni(beje vis dar mano kad man 10 metu) Kaip gerai kad jis isvaziaves i ussieni...
Ir kodel jie susituoke?????!!!!!!!!!!!
2005 m. liepos 3 d. 10:02:57
2005 m. liepos 3 d. 09:41:00
2005 m. liepos 3 d. 09:17:42
o dar labiau nervina kai pradeda varyti man visokias nesamoneles apie cigareciu zala,alkoholiniu gerimu zala...nu isviso gali nusprogt...
dar buna taip...jau tapusi tradicija apsipirkineti kiekviena vasara tokiam turguj dabar uzkrito pavadinimas...nu ir cia praeita vasara buvo.Pamaciau tokias super kelnes.Pasakiau tevukui kad butent tokiu noriu,o jis mamyte dw ateik paziuret i sitas kelnes.Argi jos tau netiktu.....o tada tai is vis vos nepradejau isterikuoti.Mano mamutciuke labai nori buti panasi i 20 metu mergina kuri apsimauna mini sijoneli ir eina gatve...ai dar vakar susipykom kam as nenuemiau rubu nuo virves...tai reke abu ant manes kiek begalejo.
Skaito visokius moralus kad as tipo bjauri palikau isnaglejau..
2005 m. liepos 3 d. 09:08:38
2005 m. liepos 3 d. 09:00:17
2005 m. liepos 3 d. 08:43:32
2005 m. liepos 3 d. 08:40:46
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 3 d. 08:23:22
2005 m. liepos 3 d. 08:10:57
2005 m. liepos 3 d. 08:10:07
2005 m. liepos 3 d. 07:59:32
2005 m. liepos 2 d. 19:56:54
- kur eini?
- pas drauge.
- pas kokia?
- tu nepazysti.
- tai kas cia per drauge? papasakok.
- koks tau skirtumas?
Ir iseinu. bet grizus visada susipykstam tipo as su mama netinkamai kalbuosi... nervin...