Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar jaučiatės suprasti savo tėvų?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dead_soul
2005 m. liepos 2 d. 19:35:36
as nzn ar mane supranta ar ne, bet ima toleruot! tikrai nesiskundziu...... tik vienas nervina-kvaili grasinimai.......na, bet tevai yra tevai.......

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. liepos 2 d. 19:32:03
o man uztenka:
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
princine
2005 m. liepos 2 d. 19:26:09
pakankamai... mane labaj nervina kai jie nori visada zinot kur ir su kuo ir pas ka ir kokiu reikalu einu... nervina...

Atsakyti
simma
2005 m. liepos 2 d. 19:25:21
kartais...

2005 m. liepos 2 d. 18:34:27
mano tevas niekad manes nesupras...jis to net nenori as jam tik vepla ir durna merga nieko daugiau...

[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/karlis105nl.png[/img]www.waltersandkazha.ten.lt[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/valters126wk.png[/img]
Atsakyti
philia
2005 m. liepos 2 d. 16:59:55
Mamos- ne visada.
Tėčio- visada.
Gerbiu.

Atsakyti
lintu_girl
2005 m. liepos 2 d. 16:50:15
manau,kad nesupranta

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. liepos 2 d. 16:36:44
ko gero as su savo motina esam per daug panasios, akd viena kita suprastumem, ten ,kur labiausiai reikia, bet ivairiose situacijose, kurios daznai buna juokingos galime puikiai viena kita papildyt. tai nervina
nesuprantu, ar as jos labiau nesuprantu, ar jin manes. is dalies ta nesupratima as dar labiau komplikuoju su savo per nelyg jautriais nervais. pradejus isterikuot maza tikimybe, akd busiu suprasta visiskai dingsta.
o siaip su namiskiais esu labai uzdara ir mazai bendrauju. ir tai , pasakysiu, visiems i nauda.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Sti-ngas (Užblokuotas)
2005 m. liepos 2 d. 13:56:27
tarp 14 ir 17 metu jausdavaus visad nesuprastas!dbr viskas ok!

2005 m. liepos 2 d. 13:34:47
manau jie isvis manes nesupranta..

2005 m. liepos 2 d. 13:27:06
nevisada

2005 m. liepos 2 d. 07:45:17
as su sawo tewais apskritai mazai bendrauju, kad man tai wisaij neidomu...mano tewai galwoja kad as geriu rukau ir t.t.nu zodziu...manau jie tikrai manes nesupranta, bet kokks gi skirtumasz...aij...

2005 m. liepos 2 d. 07:41:36
Is dalies... Galbut tiesiog as nesuprantu ju... Todel netureciau tiketis visisko pritarimo is ju, tam ka as darau...

2005 m. liepos 2 d. 07:08:46
tai kad nebuwo kito pasirinkimo...
Ai nu po to mama gali kartot nekartojus, kad "man tu gali viska pasipasakot"...
Man wisiskai wienodai

2005 m. liepos 2 d. 07:02:21
day rašė:
As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!

Jau geriau su mama ir jos draugem kavinese nesedeti Brrr..

2005 m. liepos 2 d. 06:56:36
As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!

2005 m. liepos 2 d. 06:42:46
Na taip. Shi tema aktuali visiems. Manes jau kuri alika nekamuoja shios problemos, nes tevo nemachiau jau virsh metu o mamos 3 menesius. Nera kaip ir pyktis. Tevos suprasta nenoriu buti. Man jis neegzistuoja. O mama, tai dabar itin gera, kai ishvazhiavo toli toli ir manes pasiilgo. Zhinoma, kai grish, viskas stos i senas vezhes. Aisqu su mama dazhnai pykdavomes, bet butent shia akimirka galvoju, kad tikrai ganetinai buvau jos suprasta, ir dar dabar esu.Ir nesitikiu, kad kadanors 100% supras, bet gyventi galima O shie nesutarimai pasibaigia kartu su paauglyste (dazhniausiai). Man tiesiog pavysksta rasti tinkama atstuma nuo mamos, kurio laikausi. Ji man yra tiesiog mama ir niekada nebuvo ir nebus drauge. Man tai labai priimtina.

2005 m. liepos 1 d. 22:16:30
Savo iškrypėlišką nihilizmą ir nihilistišką iškrypėliškumą pasilaikau sau, tad dalis potencialaus nesupratimo iš jų pusės atkrenta

2005 m. liepos 1 d. 21:58:16
Manau, kad tėvai mane supranta.
O kodėl turėtų nesuprasti?

2005 m. liepos 1 d. 21:49:41
Aisku,nesupranta.O turi suprasti?Nzn,as abejou ar isvis kas nors ka nors supranta.Ne,as tikrai nesijauciu del to nelaiminga ar dar kazkas,as aplamai niekam nemoku atsiverti ir tikrai nera zmogaus kuris normaliai zinotu apie mane.As nzn,man tai tiesiog atrodo normalu...O kaip pas kitus?As nesuprantu kaip galima kazka tikrai tau svarbaus pasakyti kitam,tuo labiau tevams....As ju lyg ir nepazistu,jie manes taip pat....As ir saves nepazistu.Na vaziuoju i pievas,per daug susimasciau(?),karoce,man del to neliudna seip ar taip,taigi.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Police The Police
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4838
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 148109