as nzn ar mane supranta ar ne, bet ima toleruot! tikrai nesiskundziu...... tik vienas nervina-kvaili grasinimai.......na, bet tevai yra tevai.......
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
o man uztenka:
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ko gero as su savo motina esam per daug panasios, akd viena kita suprastumem, ten ,kur labiausiai reikia, bet ivairiose situacijose, kurios daznai buna juokingos galime puikiai viena kita papildyt. tai nervina
nesuprantu, ar as jos labiau nesuprantu, ar jin manes. is dalies ta nesupratima as dar labiau komplikuoju su savo per nelyg jautriais nervais. pradejus isterikuot maza tikimybe, akd busiu suprasta visiskai dingsta.
o siaip su namiskiais esu labai uzdara ir mazai bendrauju. ir tai , pasakysiu, visiems i nauda.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
as su sawo tewais apskritai mazai bendrauju, kad man tai wisaij neidomu...mano tewai galwoja kad as geriu rukau ir t.t.nu zodziu...manau jie tikrai manes nesupranta, bet kokks gi skirtumasz...aij...
day rašė: As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!
Jau geriau su mama ir jos draugem kavinese nesedeti Brrr..
As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!
Na taip. Shi tema aktuali visiems. Manes jau kuri alika nekamuoja shios problemos, nes tevo nemachiau jau virsh metu o mamos 3 menesius. Nera kaip ir pyktis. Tevos suprasta nenoriu buti. Man jis neegzistuoja. O mama, tai dabar itin gera, kai ishvazhiavo toli toli ir manes pasiilgo. Zhinoma, kai grish, viskas stos i senas vezhes. Aisqu su mama dazhnai pykdavomes, bet butent shia akimirka galvoju, kad tikrai ganetinai buvau jos suprasta, ir dar dabar esu.Ir nesitikiu, kad kadanors 100% supras, bet gyventi galima O shie nesutarimai pasibaigia kartu su paauglyste (dazhniausiai). Man tiesiog pavysksta rasti tinkama atstuma nuo mamos, kurio laikausi. Ji man yra tiesiog mama ir niekada nebuvo ir nebus drauge. Man tai labai priimtina.
Aisku,nesupranta.O turi suprasti?Nzn,as abejou ar isvis kas nors ka nors supranta.Ne,as tikrai nesijauciu del to nelaiminga ar dar kazkas,as aplamai niekam nemoku atsiverti ir tikrai nera zmogaus kuris normaliai zinotu apie mane.As nzn,man tai tiesiog atrodo normalu...O kaip pas kitus?As nesuprantu kaip galima kazka tikrai tau svarbaus pasakyti kitam,tuo labiau tevams....As ju lyg ir nepazistu,jie manes taip pat....As ir saves nepazistu.Na vaziuoju i pievas,per daug susimasciau(?),karoce,man del to neliudna seip ar taip,taigi.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. liepos 2 d. 19:35:36
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. liepos 2 d. 19:32:03
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 2 d. 19:26:09
2005 m. liepos 2 d. 19:25:21
2005 m. liepos 2 d. 18:34:27
[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/karlis105nl.png[/img]www.waltersandkazha.ten.lt[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/valters126wk.png[/img]
2005 m. liepos 2 d. 16:59:55
Tėčio- visada.
Gerbiu.
2005 m. liepos 2 d. 16:50:15
2005 m. liepos 2 d. 16:36:44
nesuprantu, ar as jos labiau nesuprantu, ar jin manes. is dalies ta nesupratima as dar labiau komplikuoju su savo per nelyg jautriais nervais. pradejus isterikuot maza tikimybe, akd busiu suprasta visiskai dingsta.
o siaip su namiskiais esu labai uzdara ir mazai bendrauju. ir tai , pasakysiu, visiems i nauda.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 2 d. 13:56:27
2005 m. liepos 2 d. 13:34:47
2005 m. liepos 2 d. 13:27:06
2005 m. liepos 2 d. 07:45:17
2005 m. liepos 2 d. 07:41:36
2005 m. liepos 2 d. 07:08:46
Ai nu po to mama gali kartot nekartojus, kad "man tu gali viska pasipasakot"...
Man wisiskai wienodai
2005 m. liepos 2 d. 07:02:21
As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Jau geriau su mama ir jos draugem kavinese nesedeti
2005 m. liepos 2 d. 06:56:36
2005 m. liepos 2 d. 06:42:46
2005 m. liepos 1 d. 22:16:30
2005 m. liepos 1 d. 21:58:16
O kodėl turėtų nesuprasti?
2005 m. liepos 1 d. 21:49:41