| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. liepos 2 d. 19:35:36
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. liepos 2 d. 19:32:03
-as einu
-kada grysi?
-is kur man zinot?
ir iseini.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 2 d. 19:26:09
2005 m. liepos 2 d. 19:25:21
2005 m. liepos 2 d. 18:34:27
[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/karlis105nl.png[/img]www.waltersandkazha.ten.lt[img]http://img.photobucket.com/albums/v442/Hedviga/Walters%20and%20Kazha/valters126wk.png[/img]
2005 m. liepos 2 d. 16:59:55
Tėčio- visada.
Gerbiu.
2005 m. liepos 2 d. 16:50:15
2005 m. liepos 2 d. 16:36:44
nesuprantu, ar as jos labiau nesuprantu, ar jin manes. is dalies ta nesupratima as dar labiau komplikuoju su savo per nelyg jautriais nervais. pradejus isterikuot maza tikimybe, akd busiu suprasta visiskai dingsta.
o siaip su namiskiais esu labai uzdara ir mazai bendrauju. ir tai , pasakysiu, visiems i nauda.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 2 d. 13:56:27
2005 m. liepos 2 d. 13:34:47
2005 m. liepos 2 d. 13:27:06
2005 m. liepos 2 d. 07:45:17
2005 m. liepos 2 d. 07:41:36
2005 m. liepos 2 d. 07:08:46
Ai nu po to mama gali kartot nekartojus, kad "man tu gali viska pasipasakot"...
Man wisiskai wienodai
2005 m. liepos 2 d. 07:02:21
As nesijauciu taipogi. Jie net nezino, kad man waikinai siektiek rupi. Neseniai sedejom su mama ir jos drauge kawinei, o mama pasake: "Ji sulieknes, kai isimyles...". Smugis zemiau juostos... 1. Tai man sulieknet reikia?!! 2. Pagal sia teorija, as tureciau swert -3 kg...
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!
Jau geriau su mama ir jos draugem kavinese nesedeti
2005 m. liepos 2 d. 06:56:36
Ar po tokiu ispuoliu dar galima teigti kad jie mane supranta? Jie net manes nepazista!
2005 m. liepos 2 d. 06:42:46
2005 m. liepos 1 d. 22:16:30
2005 m. liepos 1 d. 21:58:16
O kodėl turėtų nesuprasti?
2005 m. liepos 1 d. 21:49:41