nemanau jog as leidziu kam nors mane suprasti. tevai tikrai nesupranta apie mane. na kaip ir visi like. as pats tik nesenai 'istirinejau' savo permaininguma. rytoy svies saule, protarpiais debesuota, vejas is apacios, 20 m/s. pasiklydau abejotinume.
the Kind that heaven sends
...I'm surrounded
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
na, manishkiai mane supranta, bent jau daugmaz + siaip ar taip stengiasi suprasti. kai man buvo kokiu 12 - 13 metu ir uzejo tas amzius kai pradejau aktyviai dometis muzika, tai mano mama nepatingejo pasidometi tuo kas man patinka ir beje, jai tas pats irgi pradejo patikti ir siaip, labai tolerentishkai ziuri i mano visus pasirinkimus, labai skatina dometis menais, na juk nieko keisto, abu tevai patys menininkai
gyvenu kaip moku gyvent...
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
LoverOfDarkness>>> sektai-blm-cia tai geras
LadyPank>>as tik meginau trumpai apibrezt savo poziuri i mirti ir savizudybe, o matai kaip isejo.... o is esmes as tik uzsiminiau apie ta daina ir isvis.....
manau kad daugelis tevu nesupranta savo atzalu.maniskiai taip pat.tevas mano kad priklausau sektai ir siaip jau zlugus esu.o motina padejus.o ziauriausia yra tai-kad ir kokiu problemu tureciau,tevai viska nuraso brendimo laikotarpiui ir pasako-uzaugsi praeis.
as nesijauciu....isvis,kuo toliau tuo labiau imu manyti,kad jie visai manes nepazista,velniai griebtu.
siandien turejau isklausyti baisias mamos isterijas del to,kad uzsiminiau apie ta "mirti nesancia daina". neva-man nevalia net galvoti apie mirti ar savizudybe. o kur zmogaus teisiu deklaracijoje aprasyta minties laisve dingo??? o kai pasakiau, kad net apie 60% LT paaugliu mano,kad savizudybe normalu-ji man pasake,kad tai-nesubrendeliu snekos. nugi TAIP!!!-juk PAAUGLIAI!!!...et.....
pernelyg daznai maniskiai atrodo kaip atskride is kitos planetos....ima atsibosti.....
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. liepos 1 d. 21:42:52
2005 m. liepos 1 d. 20:47:54
2005 m. liepos 1 d. 20:43:02
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 1 d. 20:30:31
2005 m. liepos 1 d. 20:24:20
2005 m. liepos 1 d. 20:10:33
LadyPank>>as tik meginau trumpai apibrezt savo poziuri i mirti ir savizudybe, o matai kaip isejo....
2005 m. liepos 1 d. 20:07:08
2005 m. liepos 1 d. 20:06:03
O siaip man su tevais buna ivairiu akimirku...
2005 m. liepos 1 d. 20:05:08
2005 m. liepos 1 d. 20:02:05
siandien turejau isklausyti baisias mamos isterijas del to,kad uzsiminiau apie ta "mirti nesancia daina". neva-man nevalia net galvoti apie mirti ar savizudybe. o kur zmogaus teisiu deklaracijoje aprasyta minties laisve dingo??? o kai pasakiau, kad net apie 60% LT paaugliu mano,kad savizudybe normalu-ji man pasake,kad tai-nesubrendeliu snekos. nugi TAIP!!!-juk PAAUGLIAI!!!...et.....
pernelyg daznai maniskiai atrodo kaip atskride is kitos planetos....ima atsibosti.....