| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. liepos 1 d. 21:42:52
2005 m. liepos 1 d. 20:47:54
2005 m. liepos 1 d. 20:43:02
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 1 d. 20:30:31
2005 m. liepos 1 d. 20:24:20
2005 m. liepos 1 d. 20:10:33
LadyPank>>as tik meginau trumpai apibrezt savo poziuri i mirti ir savizudybe, o matai kaip isejo....
2005 m. liepos 1 d. 20:07:08
2005 m. liepos 1 d. 20:06:03
O siaip man su tevais buna ivairiu akimirku...
2005 m. liepos 1 d. 20:05:08
2005 m. liepos 1 d. 20:02:05
siandien turejau isklausyti baisias mamos isterijas del to,kad uzsiminiau apie ta "mirti nesancia daina". neva-man nevalia net galvoti apie mirti ar savizudybe. o kur zmogaus teisiu deklaracijoje aprasyta minties laisve dingo??? o kai pasakiau, kad net apie 60% LT paaugliu mano,kad savizudybe normalu-ji man pasake,kad tai-nesubrendeliu snekos. nugi TAIP!!!-juk PAAUGLIAI!!!...et.....
pernelyg daznai maniskiai atrodo kaip atskride is kitos planetos....ima atsibosti.....