Patinka visi ,nes kiekvienas turi savo žavesio.
Ruduo, sunkiausia turbūt, nes sunku atsigauti nuo vasaros, įsivažiuoti. Tačiau toks gražus, kad ohoho.
Žiemą- tai mano metų laikas, kažkodėl labai artimas. nors yra nemėgiamų dalykų ir čia.
Pavasaris-jausmai, oras gerėjantis, visada nuteikia labai gerai.
Vasara- be žodžių. Viskas kas geriausia.
Kiekvienas metų laikas turi tam tikrų minusų, ir pliusų, tačiau meluosiu, jei sakysiu, kad nelaukiu vasaros. Taaip, vasara - atostogų metas, per kurį turėdamas begalę laisvo laiko gali nuveikti labai smagių dalykėlių. ;}
Visada ėjau iš proto dėl pavasario ir einu, man tai kažkas nerealaus , tai nėra metų laikas, tai gyvenimo būdas. Tada jaučiuosi gyvas. Bet vat šiemet iki šiol nbemėgtas Ruduo tapo labai artimas ir gražus Išvis dabar dievinu Rudenį, Žiemą ir PAvasarį. Ak, kad jie būtų tokie kaip ankščiau (o ne paveikti šiltnamio efekto). Na bet reikai džiaugtis likusiu gamtos grožiu. Hm , Vasara? vasaros labai nemėgstu, karšta viskas džiūna, nepakenčiu karščio
Kojos šąla besėdint kambary. Ruduo.
Bet gaivus oras visada neparošal.
Vis dar sunku apsipresti galutinai kas labiau patinka. Žiemos šlabrdriba ar vasaros liūtys.
Anksčiau kažkokį potrukį žiemai jusdavau, bet deja, dabar dėl mūsų aktyvaus chloridų, nitridų, sulfidų - sulfatų naudojimo ji pasidarė per daug nenormali. Todėl myliu vasarą.
labiausiai nemegstu rudens,kai zinai kad dar sals,nemegstu tu pliurzu,seip labai slogi nuotaika buna,odar tos visos velines ir pan... visus kitus metu laikus dievinu,o ypac PAVASARI... kai zinau kad dar tik arteja siluma,buna tobulas oras,nu tokia maloni vesuma..va tada labai atkuntu...
visada rėkiau viesiems garsiai, kad dievinu rudenį, nes taip gera stebėti kaip visi viršta, o tu stovi vienas plikame lauke. Be apsaugos.. toks pažeidžiamas, žmogau.. Bet dabar nebenoriu to.. nebenoriu būt silpna arba sadistė.. ar visokia kitokia.. whatever..
patinka, kai po visokios pliurzynės prasiveržia į pasaulį balta spalva.. tarsi akyse nušvinta,..
Patinka, kai po truputį žemę apgaubia šiluma ir viskas atgimsta..
patinka ir vasaros margumynas, braidžiojant po pievas..
kiekvienas laikas yra nuostabus.. tiesiog reik sustabdyt akimirką ir juo pasimėgaut..
NU kaip jaunam tai zinoma vasara, bet ir kiti metu laikai patinka. Neisivaizduoju metu be rudens, be lapu kritimo, be lietaus, be ziemos - be sniego ir pavasario, kuomet gamta atsigauna Visi sie metu laikai man labai svarbus
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. spalio 18 d. 18:40:22
Ruduo, sunkiausia turbūt, nes sunku atsigauti nuo vasaros, įsivažiuoti. Tačiau toks gražus, kad ohoho.
Žiemą- tai mano metų laikas, kažkodėl labai artimas. nors yra nemėgiamų dalykų ir čia.
Pavasaris-jausmai, oras gerėjantis, visada nuteikia labai gerai.
Vasara- be žodžių. Viskas kas geriausia.
2007 m. spalio 12 d. 11:17:07
2007 m. spalio 12 d. 00:33:22
2007 m. spalio 12 d. 00:10:24
koks metu laikas jusu megstamiausias?
tas, kuris sukelia daugiausia gerų asociacijų, t.y. vasara, tp pavasario antra pusė, bobų vasara iki spalio pradžios.
2007 m. spalio 11 d. 23:38:23
2007 m. spalio 11 d. 22:49:28
2007 m. spalio 11 d. 22:42:58
2007 m. rugsėjo 24 d. 21:06:18
Bet gaivus oras visada neparošal.
Vis dar sunku apsipresti galutinai
2007 m. rugsėjo 24 d. 20:44:05
ruduo
2007 m. kovo 26 d. 00:27:35
2007 m. kovo 25 d. 14:34:09
2007 m. kovo 24 d. 11:34:13
2007 m. kovo 24 d. 11:21:56
2007 m. kovo 24 d. 09:23:16
2007 m. kovo 24 d. 03:25:06
patinka, kai po visokios pliurzynės prasiveržia į pasaulį balta spalva.. tarsi akyse nušvinta,..
Patinka, kai po truputį žemę apgaubia šiluma ir viskas atgimsta..
patinka ir vasaros margumynas, braidžiojant po pievas..
kiekvienas laikas yra nuostabus.. tiesiog reik sustabdyt akimirką ir juo pasimėgaut..
2007 m. kovo 23 d. 21:32:22
nekenciu rudens
2006 m. gruodžio 10 d. 23:52:43
2006 m. gruodžio 6 d. 21:01:18
2006 m. gruodžio 6 d. 20:59:18
Pavasaris - mano gimtadienis
Vasara - nu čia jau aišku
2006 m. lapkričio 11 d. 00:42:27