Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metų laikai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
BlueDream
2006 m. lapkričio 5 d. 19:44:40
pavasaris ;>
tiesiog kartu su gamta atgyju ir pati

2006 m. spalio 26 d. 22:13:08
atitinkamai nuo nuotaikos. bet ziema man geriausia-sirdziai.

Atsakyti
be_inis
2006 m. rugsėjo 22 d. 00:52:38
Kazkaip visiskas nulis emociju koks dangus virs galvos
Ar vasaros ar ziemos. Ne pats neatkreipiau demesio kaip pradejau i tai nekreipti demesio ...
Siaip isskirciau tradiciskai - vasara.

Atsakyti
philia
2006 m. rugsėjo 13 d. 18:51:50
Tik vasara. Visapusiškai

Atsakyti
Arkangelas
2006 m. rugsėjo 13 d. 17:13:23
Vasara, nes atostogos. Žiema,nes sninga. Pavasaris, nes netoli vasara. Ruduo, nes.. gražu.
Taip išeina kad visi po biškį : - )

Atsakyti
Tik_Ieva
2006 m. rugsėjo 13 d. 16:46:58
man labiausiai patinka ruoduo...ir ankstyvas ir velyvas...myliu lietu, krentanchius medzhiu lapus balas...audras ir pan...man patinka, nemegstu vasara, nes per karshchius man buna bloooga...skauda galva ir pan...aij dar labai patinka ankstyva ryta rukas...ir shiaip rudeny gimtadienis, nors per dazhniausiai jau ir pirmasis sniegas buna ishkrites...va dar labai nekenchiu pavasariu, nes aplink pliurzes...nei balos, nei sniegos, o meshlo kruva ...fuj kaip nemesgtu...

2006 m. rugsėjo 13 d. 16:29:17
gal pavasaris ir ziema

2006 m. rugsėjo 13 d. 15:37:56
o man visi po truputi

2006 m. rugpjūčio 28 d. 01:10:21
Pavasaris...

2006 m. rugpjūčio 28 d. 00:25:12
pereinamieji m.laikai. šiąnakt į miestą sugįžo ruduo.

2006 m. rugpjūčio 14 d. 18:11:56
Kai prasideda ruduo visai neblogai buna... Kai pradeda lyti darytis purvynai jau ne kas lauki ziemos su siegu kaledu,gimtadienio bet ipusejsu vasariui ir ziema nusibosta lauki pavasario pavasaris nusibosta lauki vasaros vasara niekada nenusibosta bet ateina ruduo ir taip tas pats per ta pati

2006 m. rugpjūčio 14 d. 17:50:12
Hmm... Manau, kad ruduo ir žiema. Nekenčiu karščio - vasara nervina juodai. Pavasaris yra gerai tik dėl to, kad gražu, kai viskas sužydi. Bet daugiau nieko. O vat ruduo ir žiema... Gėris. Nors gamta ir gerokai apmirusi, bet tada supranti, kad ji tau svarbi. O kitais metų laikais labiau žmogus užsiėmęs savimi: šašlykų kepimas, maudymasis, valgymai visokių uogų etc.

2006 m. rugpjūčio 14 d. 16:54:00
visi patinka

2006 m. rugpjūčio 14 d. 16:27:47
visi blogi. rudeni prasideda mokykla,be to lyja sala oras, susidaro purvo pliurzos. ziema salta ir dregna. vel tos slykscios purvo-sniego balos,be to iseini i mokykla-tamsu, gryzti,susiruosi i lauka-ir vel tamsu. puse pavasario tesiasi ziema. kita puse vel balos ir lietus,temperatura lyg ir kyla,o susilt taip ir negali. vasara.nu bent jau atostogos, dazniausiai nuobodzios. trecdali vasaros buna pavasaris,tada jeigu pasiseka menesis silumos, ir galiausiai menesis rudenisku oru. vis gi vasara vis teik geriausia ir blogiausiu

2006 m. rugpjūčio 14 d. 15:22:27
Na, is tikruju visada galima atrasti kazka grazaus ir nepakartojamo, ypac gamtoje...Taciau man asmeniskai labiausiai patinka velyvas pavasaris ir ankstyvas ruduo. Ruduo del to, kad dar buna pakankamai silta, taciau jau nera karsciu; zavi ivairiu spalvu lapai, rudens melancholija, ramumas, net tam tikra mistika. Dievinu lietus, kuriu daugiausia buna rudeni. Velyvas pavasaris del to, kad jau nebera sniego, viskas atgimsta - labai idomu stebeti, kaip viskas aplinkui pabunda naujam gyvenimui. Atsila, dienos vis ilgeja, atrodo, kad issiropsti pats is ziemos kokono ir lauki kazka naujo ir nepkartojamo.
Labiausiai nepatinka vasara - ypac, kai karsciai...manes saule labai nemyli :'( Kai buna tokie karsciai, kaip siemet, tai man visada buna bloga, labai skauda galva, nieko negaliu veikti; ir nudegu irgi greitai...jokie kremai nepadeda. O ziema man patinka tik tuomet, kai buna "tikra ziema", t.y. kai buna salciai, sniegas, pugos, o ne slapdriba.

2006 m. rugpjūčio 14 d. 11:59:28
Labiausiai ruduo ech, vejas nerandantis kelio krypties, lietus nuplaunantis nuodemes, vaikstaj kai lapu piemuo...dievinu vesu ir salta ora, lietu, kai sulyja...kai sninga tode dar visai megstu ziema, kai balta...kaledu laukimas (: atostogu isvis nemegstu, vasaros labiausiai, nes lb karsta...tik kad maudytis galima vasara nement smagu i gala kai lyja, pvz db sedziu o uz lango taip stipriai smagiai lyja, ir toks gaivumas ilenda pro langa i kambary...pavasaris irgi man nlb, bet is visu metu man labiausiai patinka kovas pavasario menuo, kai viskas atsyla, ir tada vaikstai per apsalusia zole, ir ji taip smagiai traiskosi po kojom ir dar ta pasirodziusi is po sniego zole..nenuspeta nublukinti saules (mm)

Atsakyti
Twinklle
2006 m. rugpjūčio 14 d. 01:27:59
Man mėgstamiausia žiema. Sninga, visur balta ir kvepia Kalėdom..

2006 m. sausio 29 d. 15:02:50
Mano megstamiausias metu laikas yra RUDUO

2006 m. sausio 20 d. 10:11:52
nuo salciausio iki silciausio!

Atsakyti
anabele
2006 m. sausio 20 d. 10:06:56
ankstyvas ruduo, velyvas pavasaris ir vasaros rytai, vakarai ir naktys

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2129
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 225179