Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metų laikai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
uzkasta_negyva
2005 m. liepos 5 d. 08:23:59
žiema.. nes labai gražu - balta, šalta, vėsu..;]]] ir dar labai gražu, kai sninga.. ir labai smagu siausti su sniegu.. ir t.t. ir pan.. ;]]

2005 m. liepos 5 d. 08:12:45
pamirsau pamineti delko man patinka ziema...
man patinka ziema susitikti su draugais ir lekti prie kalno...tada mes atsitupiam ir slidinejam nuo jo...metomes is pukiniu snaigiu sulipdytu gniusciu...weliau darome ~angelus~ ...smagu!....praejus kiek laiko swenciu meiles diena ir sawo gimtadieni:> bet nors ziema salta, daznai nyku...man ji wistiek prie sirdies;> nors pawsari dazniausiai buna slapia, daznai lyja...greit keiciasi oras...ir mane tada aplanko ligos..tai neswarbu, nes pawasaris~ mano swajoniu pildymosi metas...si metu laika mielai leidziu sau dziaugtis smulkmenomis ir dzugiai gywenu artejanciu atostogu nuotaikom...po ilgo laiko tarpo zmones dziaugiasi siluma....atgyja gamta...pauksciai ciulba...man patinka ir pawasaris!

2005 m. liepos 5 d. 08:00:05
patinka man ruduo...bet neswarbu,kad tada buna salta...pilna balu...reik pedint i mokykla...nea..tai neswarbu...nes man ruduo wis tiek patinka:> patinka,nes sitame metu laike labiausiai atsispindi spalwos...spalwos ant lapu....kaip man patinka paimt i rankas keleta lapu(grazhiausiu ir spalwingiausiu)..grizus namo juos isidet i knyga..o ziema istraukt...tada prisimenu,wisus rudens prisiminimus ir wisas rudens spalwas,kurios man matydawosi pro mano kambario langa...gera wisa tai prisiminti ziema..kai taip salta ir nyku wakarais buna,bet tai neswarbu..nes ziema as myliu!..tu jau zinai del ko;>...myliu ir wasara..be jos neisiwaizduoju sawo atostogu..o be atostogu ir sawo gywenimo...negi dirbsi tiktai wisa sawo gywenima?? ir wisai neswarbu,kad wasara neimanoma iskist nosies i lauka,nes atrodo iskepsi saules kaitroj;> ,o per ta kaitra kaime man reik raweti darzhus:> nea..tai neswarbu, nes wasara man buna kaip niekad linksma:>....wasara zmones kaip niekad spalwingi ir jausmingi buna, bet swarbiausia, kad tik wasara as pamatau jura!...uztai as ir myliu wasara!

2005 m. liepos 3 d. 19:10:56
The_Wicked_One rašė:
visi is eiles. megstu vasara nes miau, mesgtu rudeni , nes grazu, o ziema dar graziau. pavasarai miau ir siaip. miau.

pasiziurejau zodine ka reiskia miau. nieko neradau.gal tu gali man paaiskinti ka tas tavo miau reiskia?

2005 m. liepos 3 d. 19:07:16
visi is eiles. megstu vasara nes miau, mesgtu rudeni , nes grazu, o ziema dar graziau. pavasarai miau ir siaip. miau.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
King_of_mitology_age
2005 m. liepos 3 d. 19:03:09
gal ziema arba pavasaris

2005 m. liepos 3 d. 18:33:43
Savotishkai megstu visus. Neturiu ishskirtinio.
Vasara megstu del atostogu, bet nemegstu del to, kad vasaros metu man dazhniausiai uzhplaukia visokiausios depresijos.
Rudeni megsttu del to, kad lauke buna labai grazhu (man), buna mano gimtadienis, bet nemegstu del to, kad prasideda mokslai.
Pavasari megstu del to, kad labai malonu zhiureti kaip shyla oras, dazhniausiai tuo metu buna daugiausiai linksmybiu ir arteja atostogos.
Zhiema megstu del pusniu, shalchio, kavos ir pachios megstamiausios metu shventes - Kaledu. Dievinu jas.

2005 m. liepos 3 d. 18:15:08
nera megstamiausio. viska megstu.
gal bobu vasara? nezinau.
pavasaris, ruduo, vasara, ziema, viska vienodai megstu nieko negaliu isskirti, visur yra labai daug pliusu ir pora minusu. ir koks skirtumas? galima pagalvot jeigu nemegciau pavasario, tai nuo to kas nors pasikeistu...

2005 m. liepos 3 d. 17:53:52
Ruduo... Ruduo...
Prasau, paskubek...

Atsakyti
Zimbabwe
2005 m. liepos 3 d. 17:51:56
uzmiges ruoduo . . mm . ..

2005 m. liepos 3 d. 17:31:46
asiuu uz supratima ir tolerancija....; )

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
eglermknt
2005 m. liepos 3 d. 17:29:53
ne_gerai,gerai,jei_jau_taip_nori:}}}

2005 m. liepos 3 d. 17:24:20
eglermknt>> na tau vasara, man ziema......mmmm sniegas, saltis......rrrr......;P

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
eglermknt
2005 m. liepos 3 d. 17:22:45
Dead_soul:__ne,ne_ziema,o-vasara!

2005 m. liepos 3 d. 17:15:12
ziema.......

Atsakyti
princine
2005 m. liepos 3 d. 17:14:34
vasara... manau daugeliui taip pat...

Atsakyti
eglermknt
2005 m. liepos 3 d. 17:13:53
wtf?

summertime!!!!

2005 m. liepos 3 d. 17:12:34
manau kad vasara....atostogos....jega

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
nejausk
2005 m. liepos 3 d. 17:10:55
koks metu laikas jusu megstamiausias?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2129
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 225179