pries pora meteliu Evanescence man labai patiko. Ir dabar faina kaikuriu dainu pasiklausyti. Bet ta manija jau praejo. O jos balsas isties labai grazus, dainose skamba ispudingai.
Teko matyt Evanescence live from Paris, tai iš tikrųjų pasibaisėjau. Going under, Everybody's fool buvo atliktos, kaip ir Enigmatic sakė, tiesiog klaikiai baubiant, tuo tarpu prisėdus prie piano Breathe no more daina skambėjo švariai ir aiškiai. Padariau išvadą, kad per koncertus, jai reikėtų mažiau kratyt galvą ir draskytis, kad neuždustų ir negasdintų jos balsu besižavinčių žmonių.
+ nežinojau, kad ji kuria tekstus dainoms. Pagirtina.
Manome kontraversiškai. Kaip dainų kūrėja - neblogai, turi savyje kibirkštėlę pasakyti kažką gražaus ir savito. Kaip vokalistė - žiūrint kada, kur ir kaip. Teko keletą pasirodymų matyti. Mano ausims pasirodė pasėtinai: vienas dainas atlieka vos nepriekaištingai, išties profesionaliai, kitas tiesiog baubia. Nežinau kame reikalas.
O kalabant kaip apie grupės narę - jei ten ne vieta. Galėtų kažką, manau, viena geriau nuveikti. Užsidaryti studijoje ir pasibuvus su sabvimi atrasti kažką nekopijuoto, savito. Šimtąjį kartą pasikratosiu, kad Evanescence albumas "Origin", bent jau man yra veik nepriekaištingas, ir tai daugiausiai jos dėka.
2006 m. gegužės 25 d. 23:19:11
krc nevaryk ))) idomu kaip tu balso neprareki i kaire ir idesine varydama ant viso pasaulio... jei tau gyvenimas neteikia pasitenkinimo tj jau kreipkis i psichologa!!!! Del Amy, tai VISISKAI NESUTINKU ,kad ji neturi balso! ji turi puiku balsa tik man jos stilius {muzikos} nlb )) perdaug jau ji isterikuoja su ta mirtim siaubais baubais )) bet manau ji puiki dainininke ir toliau judes y prieky ))) ir tobulins savokuryba =))) ir pan))
Bet tingiu apie tai rašyt dabar.
O aš turiu kelis jos koncus. Peržiūrėjau. Vokalistė, kuri per pirmas dvi dainas prarėkia balsą taip, kad po to vos prašneka, neverta jokių laurų.
Be to nusidainuoja.
Bet ai, ką aš čia kartojuos. Perskaityk visą temą geriau.
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2007 m. balandžio 30 d. 13:45:21
2006 m. lapkričio 18 d. 16:36:06
2006 m. lapkričio 18 d. 12:19:19
2006 m. lapkričio 18 d. 11:22:10
2006 m. rugsėjo 21 d. 20:29:26
2006 m. liepos 27 d. 23:11:00
2006 m. liepos 27 d. 23:06:08
2006 m. liepos 27 d. 23:00:57
2006 m. liepos 27 d. 22:58:23
2006 m. liepos 12 d. 15:02:00
2006 m. liepos 4 d. 18:25:27
+ nežinojau, kad ji kuria tekstus dainoms. Pagirtina.
2006 m. liepos 4 d. 18:13:52
2006 m. birželio 26 d. 01:39:12
O kalabant kaip apie grupės narę - jei ten ne vieta. Galėtų kažką, manau, viena geriau nuveikti. Užsidaryti studijoje ir pasibuvus su sabvimi atrasti kažką nekopijuoto, savito. Šimtąjį kartą pasikratosiu, kad Evanescence albumas "Origin", bent jau man yra veik nepriekaištingas, ir tai daugiausiai jos dėka.
2006 m. birželio 25 d. 23:55:07
beto, sunshine_lover tikrai į ją panaši
2006 m. birželio 24 d. 11:07:45
2006 m. birželio 24 d. 02:42:10
daug kas sako, kad aš į ją panaši ;o
2006 m. gegužės 25 d. 23:19:11
2006 m. gegužės 25 d. 17:53:26
Bet tingiu apie tai rašyt dabar.
O aš turiu kelis jos koncus. Peržiūrėjau. Vokalistė, kuri per pirmas dvi dainas prarėkia balsą taip, kad po to vos prašneka, neverta jokių laurų.
Be to nusidainuoja.
Bet ai, ką aš čia kartojuos. Perskaityk visą temą geriau.
2006 m. gegužės 25 d. 16:53:13
pritilio, gal suvisam?
2006 m. gegužės 25 d. 16:51:31