| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | English RoseMotorhead |
||||
| DjVaids | Another BeerUgly Kid Joe |
||||
| Alvydas1 | FragmentationThreshold |
||||
| Sahja | BailamosEnrique Iglesias |
||||
| 4Blackberry | Hey BulldogThe Beatles |
Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką
Arba labai keistas netyčiukas.
2006 m. gegužės 25 d. 16:48:17
as turiu jos koncerta is paryziaus, ir butent ji isgirdes pradejau galvot, kad Amy
tikrai turi gera balsa. nors ir ziurint i tai kad as nei spec. ant tokiu vertinimu nei ka, bet
bliovimu jos dainavimo ne uz ka nepavasdinciau.
2006 m. gegužės 25 d. 16:41:30
Neseniai daviau pasiklausyti live'ą dviem žmonėm besižavėjusiems jos vokalu, ir kuriems iki šiol neteko gyvai dainuojančios girdėti. Žmonės liko pasibaisėję.
2006 m. gegužės 25 d. 16:36:35
2006 m. gegužės 15 d. 08:59:29
2006 m. gegužės 1 d. 21:58:50
2006 m. gegužės 1 d. 21:55:23
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 1 d. 21:51:34
2006 m. sausio 4 d. 06:18:59
2006 m. sausio 3 d. 20:54:38
2006 m. sausio 3 d. 16:12:32
Nevykęs pasakymas. Aš niekur neteigiau, kad galiu geriau ar paskritai galiu . Esu prasigėrus ir prasirūkius valkata.
Ir dar kartą: Tas padaras nedainuoja.
2006 m. sausio 3 d. 16:03:45
2006 m. sausio 3 d. 15:48:23
2006 m. sausio 3 d. 12:36:10
vat taip vat
Vienintelė jos dievo dovana - nusidainuoti. Jei tau vaikystėje dramblys ausį numynė, tai čia jau ne mano problemos.
Vokalistai yra vertinami, pagal gyvą dainavimą, o ne pagal įrašą. Dantis sukandus išklausiau cielus du jos gyvus koncertus. Jos skleidžiamų garsų dainavimu nevadinu, tai rėkimas ir ne itin kokybiškas, kadangi net rėkti reikia į natą, o toji pjauna pro šalį ir vietomis gana ryškiai.
Tai tiek čia tos dievo dovanos
Kas liečia Britney, tai būkim realistais - ji gali patikt arba nepatikt, bet gyvai dainuodama sugeba nenusidainuot.
2006 m. sausio 3 d. 12:11:28
2006 m. sausio 2 d. 19:33:29
Bebalsė dainorėlė, viena iš tūkstančių tokių pat. Ji lipa ant scenos tik tam kad palakstytų ir pasipuikuotų margaspalviais skudurais. Bent jau man toks įspūdis susidaro. Kartais atrodo, kad jei ji mažiau purtytųsi, tai galėtų išspaust iš savęs kiek kokybiškesnį garsą.
nesupratau? jos balsas, dievo dovana! graziai dainuoja, stilius shaunus, britney prie tokios net negulejus (cia toks palyginimas)! man ji patinka...
vat taip vat!
2006 m. sausio 2 d. 16:50:03
Bebalsė dainorėlė, viena iš tūkstančių tokių pat. Ji lipa ant scenos tik tam kad palakstytų ir pasipuikuotų margaspalviais skudurais. Bent jau man toks įspūdis susidaro. Kartais atrodo, kad jei ji mažiau purtytųsi, tai galėtų išspaust iš savęs kiek kokybiškesnį garsą.
Oi oi, pati balsą tikrai ne geresnį turi... Kad turėt TOKĮ balsą kaip jos negalima nei rūkyt nei pan. Be to, ji jį turi labai saugot, nes pastoviai dainuoja aukštom natom...
2006 m. sausio 2 d. 16:23:07
2005 m. gruodžio 26 d. 13:52:53
2005 m. gruodžio 26 d. 11:16:38
2005 m. gruodžio 26 d. 10:42:19
jus ka?! MARGASPALVIAIS skudurais?! ji rengiasi tik juodai arba siaip tamsiai... IR AS JA DIEVINU!!!!
ooi negaliu tuoj nuo kedes nukrisiu
"ir Amy balsas yra 1000....... kart geresnis uz kokios Breitney."
zinai, bet ak palyginus su britney , galima sakyti kad balsas nuostabus ir 1000 kartu geresnis
patys amy gerbejai nepastebi, kaip savo palyginimais pastato Lee ten, kur jai ir vieta ;}}