Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2006 m. gegužės 25 d. 16:48:17
misantropija >
as turiu jos koncerta is paryziaus, ir butent ji isgirdes pradejau galvot, kad Amy
tikrai turi gera balsa. nors ir ziurint i tai kad as nei spec. ant tokiu vertinimu nei ka, bet
bliovimu jos dainavimo ne uz ka nepavasdinciau.

Atsakyti
Misantropia
2006 m. gegužės 25 d. 16:41:30
o balsas... kaip angeleio
Nebent angelėliai nei iš šio nei iš to ėmė jaučiais baubti.
Neseniai daviau pasiklausyti live'ą dviem žmonėm besižavėjusiems jos vokalu, ir kuriems iki šiol neteko gyvai dainuojančios girdėti. Žmonės liko pasibaisėję.

2006 m. gegužės 25 d. 16:36:35
Ji tiesiog nereali ;]] Ir jos stilius,iswaizda,balsas,dainos,pasirodym ai .. nerealu ;]]

2006 m. gegužės 15 d. 08:59:29
man patinka ne vien amy bet ir visa grupe, mane nerealiai uzknisa kai is grupes iskiria tik vokalista/e... juk grupe tai visa bet siaip amy yra faina atrodo geras ir protingas zmogus o balsas... kaip angeleio

2006 m. gegužės 1 d. 21:58:50
anksciau buvau pasinesus...o dbr sudas paskutinis, moliai groja...bet molis ir taj geraiu pagrotu o sejp pas merga balsas tj unreal...ir dajnos neblogos, bet sejp neklausau ir nemanau kad dar kada klausysiu ;]]

2006 m. gegužės 1 d. 21:55:23
nieko gero as apie ja nemanau.gal nieko labai ir blogo,bet tikrai nieko gero,

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
Gerdutia2
2006 m. gegužės 1 d. 21:51:34
Uztat man ji patinka

2006 m. sausio 4 d. 06:18:59
Vaike manao, aš tau neįrodinėju jokių tiesų. Tiesiog konstatuoju plikus faktus. Klausykit jos, niekas nedraudžia, bet bent jau nenusišnekėkit.

2006 m. sausio 3 d. 20:54:38
zinoma, mums visiems didelis dramblys ausis pritryne ir teisi cia tik tu, kurgi ne

Atsakyti
Misantropia
2006 m. sausio 3 d. 16:12:32
Oi oi, pati balsą tikrai ne geresnį turi... Kad turėt TOKĮ balsą kaip jos negalima nei rūkyt nei pan. Be to, ji jį turi labai saugot, nes pastoviai dainuoja aukštom natom...

Nevykęs pasakymas. Aš niekur neteigiau, kad galiu geriau ar paskritai galiu . Esu prasigėrus ir prasirūkius valkata.
Ir dar kartą: Tas padaras nedainuoja.

2006 m. sausio 3 d. 16:03:45
N u jei tu tą baubimą vadini dainavimu, tai matyt ir tau dramblys kojas nusivalė į ausis. Arba tu visiškai nieko nenutuoki apie vokalą.

2006 m. sausio 3 d. 15:48:23
girdejau ja dainuojancia gyvai ir tikrai galiu pasakyt, kad ji puikiai dainuoja...daug labiau patiko klausyt jos gyvai nei is yraso

Atsakyti
Misantropia
2006 m. sausio 3 d. 12:36:10
nesupratau? jos balsas, dievo dovana! graziai dainuoja, stilius shaunus, britney prie tokios net negulejus (cia toks palyginimas)! man ji patinka...
vat taip vat

Vienintelė jos dievo dovana - nusidainuoti. Jei tau vaikystėje dramblys ausį numynė, tai čia jau ne mano problemos.
Vokalistai yra vertinami, pagal gyvą dainavimą, o ne pagal įrašą. Dantis sukandus išklausiau cielus du jos gyvus koncertus. Jos skleidžiamų garsų dainavimu nevadinu, tai rėkimas ir ne itin kokybiškas, kadangi net rėkti reikia į natą, o toji pjauna pro šalį ir vietomis gana ryškiai.
Tai tiek čia tos dievo dovanos

https://i5.photobucket.com/albums/y167/Mirusiems_Silumos_Nereikia/GIF/LolLolLolLol.gif

Kas liečia Britney, tai būkim realistais - ji gali patikt arba nepatikt, bet gyvai dainuodama sugeba nenusidainuot.

2006 m. sausio 3 d. 12:11:28
grazus balsas..tikraj..pati tokia neypatinga..bet wistiek man patinka..

2006 m. sausio 2 d. 19:33:29
Misantropia rašė:
Bebalsė dainorėlė, viena iš tūkstančių tokių pat. Ji lipa ant scenos tik tam kad palakstytų ir pasipuikuotų margaspalviais skudurais. Bent jau man toks įspūdis susidaro. Kartais atrodo, kad jei ji mažiau purtytųsi, tai galėtų išspaust iš savęs kiek kokybiškesnį garsą.

nesupratau? jos balsas, dievo dovana! graziai dainuoja, stilius shaunus, britney prie tokios net negulejus (cia toks palyginimas)! man ji patinka...
vat taip vat!

2006 m. sausio 2 d. 16:50:03
Misantropia rašė:
Bebalsė dainorėlė, viena iš tūkstančių tokių pat. Ji lipa ant scenos tik tam kad palakstytų ir pasipuikuotų margaspalviais skudurais. Bent jau man toks įspūdis susidaro. Kartais atrodo, kad jei ji mažiau purtytųsi, tai galėtų išspaust iš savęs kiek kokybiškesnį garsą.

Oi oi, pati balsą tikrai ne geresnį turi... Kad turėt TOKĮ balsą kaip jos negalima nei rūkyt nei pan. Be to, ji jį turi labai saugot, nes pastoviai dainuoja aukštom natom...

2006 m. sausio 2 d. 16:23:07
a dzin man kas per asmenybe ir pan. svarbu muzonas patinka. kai paklausiau gyvai ish pirmo kazhkaip keista buvo, bet kai geriau isiklausai, tai pasirodo kad gal ne tiek ir nusidainuoja. gal tik balsas kazhkoks skardesnis nei irashuose. o kad operos soliste buvo tai chia bishki nesamone... gal su tarja turunen maishot?

2005 m. gruodžio 26 d. 13:52:53
Man ji yra labai grazi.... Fainas stilius.... Balsas neblogas, jos muzika man prie sirdies, vat taip

2005 m. gruodžio 26 d. 11:16:38
grazus balsas..

2005 m. gruodžio 26 d. 10:42:19
TEJA_SAN rašė:
jus ka?! MARGASPALVIAIS skudurais?! ji rengiasi tik juodai arba siaip tamsiai... IR AS JA DIEVINU!!!! je! evanescence4ever. ir Amy balsas yra 1000....... kart geresnis uz kokios Breitney. Ne lygint negalima. ji apdovanota tokiu talentu,kad kaikuriom pasaulinio masto zvaigzdem dar toli iki jos.

ooi negaliu tuoj nuo kedes nukrisiu D
"ir Amy balsas yra 1000....... kart geresnis uz kokios Breitney."
zinai, bet ak palyginus su britney , galima sakyti kad balsas nuostabus ir 1000 kartu geresnis
patys amy gerbejai nepastebi, kaip savo palyginimais pastato Lee ten, kur jai ir vieta ;}}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Steven Tyler Steven Tyler
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4975
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 141525