| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2008 m. kovo 2 d. 00:34:40
2008 m. vasario 26 d. 16:02:52
2008 m. vasario 25 d. 14:49:37
2008 m. vasario 25 d. 14:25:56
2008 m. vasario 24 d. 18:36:47
2008 m. vasario 24 d. 18:35:42
2008 m. vasario 24 d. 18:19:20
2008 m. vasario 24 d. 18:18:00
2008 m. vasario 24 d. 18:17:09
jei buchiau vyras- gal.
gal?
2008 m. vasario 24 d. 18:16:44
2008 m. vasario 24 d. 18:09:39
o, tiesąsakant, sunku būtų paskuj mirt esant išdaviku,kad tu esi kaltininkas daugelio kitų mirčių ir tėvynės nelaimių
Nežinau, neįsivaizduoju, kaip pati daryčiau.
Jei padėčiau, tai tik šviečiamuoju keliu, nes menka kitokia nauda būtų iš manęs
O partizanam nežinau ar padėčiau, ar pasitikėčiau
2008 m. vasario 18 d. 11:19:42
Beto, nezinia kaip kiekvienas pasielgtu, karas siaubingas dalykas ir nesvarbu: ar tu sajungininkas ar grynai kovoji uz savo laisve.
2008 m. vasario 18 d. 10:53:08
Tėvynė - ne Lanzbergis, Brazauskas ar Muntianas. Ir net ne Valdukas. Tėvynė yra valstybė (šiuo atveju Lietuvos). O valstybė - žmonės ir vietos, tarp kurių yra ir mano tėvai, giminės, draugai, pirmojo bučinio, pirmosios meilės gimimo, augimo ir mirties vietos. Man asmeniškai visa tai yra brangu.
2008 m. vasario 17 d. 23:38:01
Šiknos, jūs, šiknos. Įsivaizduoju, prasideda karas, o jūs, pirdžiai, ir toliau laktumėt alų ir music.lt visokius šūdus rašytumėt. Bent jau turėtumėt gėdos po lova palįsti, kol ateis priešas ir sutarkuos jums subines, ko visiems aborta nuotrupams, nematantiems toliau savo snarglinos nosies, nuoširdžiausiai linkiu
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. vasario 17 d. 23:30:39
Xz, kas ten mus pultų, bet jei laimėtume, būtų labai gėda pasižiūrėti į akis tiems, kurie ėjo.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. vasario 17 d. 16:59:18
Čia nuo nuotaikos priklauso.
tokie dalykai nuo nuotaikos priklausyt negali
2008 m. vasario 17 d. 16:46:58
2008 m. vasario 17 d. 02:21:23
Aš apskritai, gal naiviai, bet tikiu, kad kiekvienam žmoguj yra tas dalykėlis, patriotizmu vadinamas, ir iškilus laisvės grėsmei tas dalykėlis neilgai trukus pasireikštų. Kiekviename savaip, bet savanorių, manau, netruktų. Kad ir kaip peikiam, keikiam šitą šalį, bet kiekvienas mylim, daugiau ar mažiau, tik gal pasakyti garsiai bijom. Nebijotumėm, kai tik ateitų laikas.
Bet šiaip, labai linkiu, kad to karo nebūtų.
2008 m. vasario 17 d. 01:39:49
2008 m. vasario 17 d. 00:47:42
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)