| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. liepos 3 d. 22:06:25
skubu lekiu i patentu biura
2005 m. liepos 3 d. 22:03:57
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 3 d. 21:54:50
rocky>>>
oh god!
(pries akis kazko iskilo hitlerio ir stalino karikatura,kur jie eina suristom kojom ir susikibe uz parankiu-vaizdelis nikox
butu ziauruma-ir nusautu abi.eina sau! arba,jei nusautu tik viena,bet ji butu taip iskibus kitai i paranke,kad ranka taip ir neatsileistu-tai taip ir vaiksciotu kazkuri su lavonu parankej.... eina sau.ziuriu,tas Remarkas man ne i nauda
gera vaizduote turi
o man siu metu istorijos kontre buvo-menu-lyg viskas dar vakar buvo-padave lapa-ir se tau!!!
tai jau tikrai,kad neaisku katruo geriau but....
-veikejas no.1-GYVASIS-dar turi vilties apskritai issigelbet ir po karo palikti gyvu-vietiniai karo ligonines chirurgai ta lavona kaipnors jau amputuotu
-veikejas no.2-LAVONAS-jau ir taip yra issigelbejes
2005 m. liepos 3 d. 21:48:10
rocky>>>
oh god!
(pries akis kazko iskilo hitlerio ir stalino karikatura,kur jie eina suristom kojom ir susikibe uz parankiu-vaizdelis nikox
butu ziauruma-ir nusautu abi.eina sau! arba,jei nusautu tik viena,bet ji butu taip iskibus kitai i paranke,kad ranka taip ir neatsileistu-tai taip ir vaiksciotu kazkuri su lavonu parankej.... eina sau.ziuriu,tas Remarkas man ne i nauda
gera vaizduote turi
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 3 d. 21:43:25
oh god!
2005 m. liepos 3 d. 21:38:48
rocky>>> save isivaizduoju analogiskai
bet vistiek eiciau.is idejos.esu pernelyg didele patriote,kad leisciau sau ten nedalyvauti.
tada galetume kartu eit i kara, uz parankiu susikabine
2005 m. liepos 3 d. 21:37:53
bet vistiek eiciau.is idejos.esu pernelyg didele patriote,kad leisciau sau ten nedalyvauti.
2005 m. liepos 3 d. 21:37:37
2005 m. liepos 3 d. 21:34:46
2005 m. liepos 3 d. 21:33:25
ar,prasidejus karui,eitumete savanoriu? kodel taip?arba kodel ne?