SUMagnolija41 rašė: mano drauge pas kazkoki mokytoja eina, 75 uz menesi, bet nieko nemoka
Tai tikriausiai tavo draugė nelabai rodo norą mokintis, nes mokytojas turi tiktai patarti, pamokinti, o visa kita priklauso nuo jos pačios. Bet kai pasakot kainas... o tai kiek kartų per savaitę ji eina pas tą mokytoją?
Na, aš asmeniškai mokausi groti Yamaha muzikos mokykloj. Kaina irgi ne ką pigesnė - 60Lt už mėnesį, bet sakyčiau jog per metus beveik visus pagrindus išmokau. O su grupe tikrai smagiau mokytis groti. Tada kažkaip drąsiau.
gali megint per moksleiviu rumus, jei esi is vilniaus. taip pat gatvese daznai pasitaiko visokiu skelbimu. kitas variantas vilniuj - visokios muzikos mokyklos + glorija (nors teko girdet, kad ten nelabai mokymo procesai vyksta, as asmeniskai netikiu as pati lankiau visa laika pas mokytojus.. kaina visalaik buvo ta pati 75 lt. nepigu. visa laika dirbau su grupe zmoniu. neapsimoka gal
Sweiki..Kaip jus ismokot grot..ir kur.? as labej noreciau irgi ismokti bet nezinau kur..ejt ir pan. kur pigiau ar kur bragiau...kur grupe zmoniu ar kur as wiena buciaw..pasiulikit ka nors..mokyklu ar ko..help
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 8 d. 08:58:49
mano drauge pas kazkoki mokytoja eina, 75 uz menesi, bet nieko nemoka
Tai tikriausiai tavo draugė nelabai rodo norą mokintis, nes mokytojas turi tiktai patarti, pamokinti, o visa kita priklauso nuo jos pačios. Bet kai pasakot kainas... o tai kiek kartų per savaitę ji eina pas tą mokytoją?
2005 m. liepos 8 d. 08:53:11
2005 m. liepos 8 d. 08:46:32
2005 m. liepos 8 d. 08:44:22
2005 m. liepos 8 d. 08:29:03
2005 m. liepos 8 d. 08:04:36
2005 m. liepos 6 d. 20:14:25
2005 m. liepos 4 d. 08:45:06