neruse rašė: Dominic Howard (Muse) - turbūt tik dėl to, kad mėgstamiausia grupė, čia jau tiesa;
Mike Portnoy (Dream Theater) - iš tikrųjų garsus ir be galo talentingas būgnininkas;
John Bonham (Led Zeppelin) - taip pat labai garsus būgnininkas, pripažintas vienu geriausiu.
Mike Portnoy belenkaip kietas bičas.jau kaip pavaroo : ) Dom irgi kietas bet negirdėjus aš visų gerų būgnininkų tad nežinau. : )
John Bonham (Led Zeppelin) - taip pat labai garsus būgnininkas, pripažintas vienu geriausiu.
sweet_little_sister rašė: na, dabar pasiruoskit mane nulinciuoti uz tai ka pasakysiu.....nors man patinka Muse, bet nemanau kad Dom yra geriausias bugnininkas....nu tikrai
Aš tai sakau tikrai ne todėl, kad Muse yr mano mėgstamiausia grupė ir t.t. Patikėk jis gali laaabai daug. Na ir be to tai tik mano nuomonė, jis man-geriausias. : ]
sweet_little_sister rašė: na, dabar pasiruoskit mane nulinciuoti uz tai ka pasakysiu.....nors man patinka Muse, bet nemanau kad Dom yra geriausias bugnininkas....nu tikrai a kas nors esat girdeje tokia puiiikia grupe kaip Amon Amarth? tai va, tam dedei kuris bambacina galima kabinti vainika ant kaklo uz meistriska grojima...bliamba, pasiziurekit video irasa is koncerto dainos "Death in Fire" ir suprasit... grozis \m/
oops. bėda ta kad aš neklausau tokios grupės bet neprieštarausiu,jei duosi linką na.aš tiesą pasakius pati nežinau kas yra geras kas yra blogas.man jis visai nieko :>
na, dabar pasiruoskit mane nulinciuoti uz tai ka pasakysiu.....nors man patinka Muse, bet nemanau kad Dom yra geriausias bugnininkas....nu tikrai a kas nors esat girdeje tokia puiiikia grupe kaip Amon Amarth? tai va, tam dedei kuris bambacina galima kabinti vainika ant kaklo uz meistriska grojima...bliamba, pasiziurekit video irasa is koncerto dainos "Death in Fire" ir suprasit... grozis \m/
Phil Collins, Bill Bruford, Jerry Marrota, Steve Jansen. ir jie nėra kažkokie mano dievinami ar mano mėgstamiausiose grupėse, kaip čia dauguma rašo. CHAD SMITH ir dievina RHCP.. apgailėtina. reikia žiūrėt/klausyti būgnijimo o ne sakyt kad jis geriausias dėl to, kad mėgsti jo grupę..
Per daug nesigilinu į šį reikalą, bet įspūdį padarė Ulrich'as.
Patiko Godsmack būgnininkas, žiūrint į tai ką jie groja -darbą atliko puikiai.
Bet labiausiai pastėbėtas yra Danny Correy. Ypač paskutiniame albume 10000 Days parodė, kad moka groti. Nežinau kaip apibūdinti jo tecniką, bet į muziką įsipaišo labai gerai . Nesveiku jis tempu muša turbūt vieną gausiausių būgnų rinkinių.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. vasario 2 d. 19:42:58
2007 m. gruodžio 29 d. 17:02:46
tik tik tik
2007 m. lapkričio 15 d. 21:00:28
Dominic Howard (Muse) - turbūt tik dėl to, kad mėgstamiausia grupė, čia jau tiesa;
Mike Portnoy (Dream Theater) - iš tikrųjų garsus ir be galo talentingas būgnininkas;
2007 m. lapkričio 12 d. 18:59:33
2007 m. lapkričio 5 d. 20:36:40
2007 m. lapkričio 5 d. 18:31:40
2007 m. lapkričio 5 d. 17:05:37
2007 m. lapkričio 5 d. 13:51:52
na, dabar pasiruoskit mane nulinciuoti uz tai ka pasakysiu.....nors man patinka Muse, bet nemanau kad Dom yra geriausias bugnininkas....nu tikrai
Aš tai sakau tikrai ne todėl, kad Muse yr mano mėgstamiausia grupė ir t.t. Patikėk jis gali laaabai daug. Na ir be to tai tik mano nuomonė, jis man-geriausias. : ]
2007 m. lapkričio 4 d. 18:19:12
2007 m. spalio 20 d. 12:28:49
2007 m. spalio 19 d. 14:53:35
na, dabar pasiruoskit mane nulinciuoti uz tai ka pasakysiu.....nors man patinka Muse, bet nemanau kad Dom yra geriausias bugnininkas....nu tikrai
oops.
2007 m. spalio 18 d. 21:13:02
2007 m. spalio 14 d. 23:53:57
2007 m. rugsėjo 19 d. 15:38:50
Danny Carey
TOOL bugnininkas
2007 m. rugsėjo 7 d. 22:59:01
2007 m. rugsėjo 7 d. 16:47:12
2007 m. rugsėjo 5 d. 22:15:27
būgnininkas Danny Carey
2007 m. rugpjūčio 17 d. 21:04:38
2007 m. rugpjūčio 17 d. 21:00:51
Muse
2007 m. rugpjūčio 16 d. 17:14:08
Patiko Godsmack būgnininkas, žiūrint į tai ką jie groja -darbą atliko puikiai.
Bet labiausiai pastėbėtas yra Danny Correy. Ypač paskutiniame albume 10000 Days parodė, kad moka groti. Nežinau kaip apibūdinti jo tecniką, bet į muziką įsipaišo labai gerai