Dar aaaafigenas yra Mike Mangini... 3 is 4 bugnu greicio rekordu pas ji =) Pasieskokit internete Mike Mangini drum solo, pamatysit, kas ten per vineas ;]
va ka tu parasei. Jei turi omeny kad tai yra butent tavo megstamiausias bugninkas, tai ir sakyk. Negali pvz sakyti, tarkim kad raudona spalva yra pati geriausia/kieciausia vien del to kad ji yra tavo megstamiausia. O as parasiau ne savo, o kai kuriu zmoniu, kurie galbut patys groja bugnais,sioje sferoje gaudosi ir siaip, zino techniskiausius bugnininkus. Jei isskirciauasmenines simpatijas, tai jau kitas dalykas. Nors labiau simpatijas reiskiu gitaristams, bugnuose nesu specas [priesingai nei dauguma cia besilankanciu], todel ir savo nuomones nereiskiu ;]
uneaiste (Užblokuotas)
2005 m. lapkričio 14 d. 17:48:13
O apie tave tai galiu parasyti tai pat kad tu nelabai ispruses nes cia daugelis raso savo megstamu grupiu bugninikus kurie ju nuomone yra patys geriausi tai kad cia tik mano nuomone kuria as tik pasakiau nes tu pats ar pati parasiai savo megstama bugninka ar ne taip?
Aišku,kad Phil Collins. Juokauju :-]]]
letmethink... rolling stones, led zeppelin, jethro tull, deep purple, pink floyd, genesis, metallica, nirvana, pearl jam, beatles, velvet underground, netgi blink182 - legendinių grupių visi būgnininkai legendiniai ir turi taip būti, kitaip juos išmestų!
kad ramiau butu, ta info perrashysiu. kada nors.
Tyliai lauksiu tavo žvilgsnio..
Mano laimė taip arti..
Mylet.. Tave.. Taip beprotiška ir keista..
Mylet.. Tave..
bl knisa mane tie green day! su wisajs sawo bugnininkajs profesionalajs, kietaj dajnuojanchiajs vokalistajs ir nerealiaj nerealiom dajnom.
ko jus chia juos kishat ir tajp wisur ju pilna. kazhkokia green day-lige. bajsiau net uzh britney. jin dabar jau nebemadinga, o wa shitus ezhishkus snukius garbina wisi kas netingi. jee! stejgiam 21865486-aji ju fan kluba ir padiskutuojam kajp nuostabiaj jis neishtempe sawo kazhkurios dajnos. arba dar geriau - kuriam konce to klykianchio diewuko akys buwo ishdazhytos juodzhiau.
brrr... paskolinkit shautuwa, warysiu i ju konca, padarysiu gera darba
.....ir vel ir vel bus.Nes Green Day geriausia grupe,geriausias grupes pavadinimas,geriausias balsas Green Day vokalisto,geriausias bugnininka is Green Day,Green Day originaliausi,Green Day nariu shudas kvepia labiausiai....
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. gruodžio 22 d. 14:30:09
2005 m. lapkričio 15 d. 00:28:53
2005 m. lapkričio 14 d. 20:14:52
va ka tu parasei. Jei turi omeny kad tai yra butent tavo megstamiausias bugninkas, tai ir sakyk. Negali pvz sakyti, tarkim kad raudona spalva yra pati geriausia/kieciausia vien del to kad ji yra tavo megstamiausia. O as parasiau ne savo, o kai kuriu zmoniu, kurie galbut patys groja bugnais,sioje sferoje gaudosi ir siaip, zino techniskiausius bugnininkus. Jei isskirciauasmenines simpatijas, tai jau kitas dalykas. Nors labiau simpatijas reiskiu gitaristams, bugnuose nesu specas [priesingai nei dauguma cia besilankanciu], todel ir savo nuomones nereiskiu ;]
2005 m. lapkričio 14 d. 17:48:13
2005 m. lapkričio 14 d. 17:42:01
2005 m. lapkričio 12 d. 22:02:03
letmethink... rolling stones, led zeppelin, jethro tull, deep purple, pink floyd, genesis, metallica, nirvana, pearl jam, beatles, velvet underground, netgi blink182 - legendinių grupių visi būgnininkai legendiniai ir turi taip būti, kitaip juos išmestų!
2005 m. lapkričio 8 d. 15:52:40
2005 m. lapkričio 8 d. 12:57:09
punk811>>bet juk Green Day viena is megstamiausiu tavo grupiu.....
patajsa. green day buwo mano megstamiausiu grupiu sarashe, kuri sudarinejau welnias zhino kada, kaj jie nebuwo tajp ishpopuliareje ir kaj norm net nznojau kas tas yra megstamiausia grupe.
kad ramiau butu, ta info perrashysiu. kada nors.
2005 m. lapkričio 8 d. 12:37:48
2005 m. lapkričio 8 d. 10:05:05
2005 m. lapkričio 8 d. 07:57:26
2005 m. lapkričio 7 d. 22:37:36
2005 m. lapkričio 7 d. 16:40:10
2005 m. lapkričio 7 d. 16:28:32
ko jus chia juos kishat ir tajp wisur ju pilna. kazhkokia green day-lige. bajsiau net uzh britney. jin dabar jau nebemadinga, o wa shitus ezhishkus snukius garbina wisi kas netingi. jee! stejgiam 21865486-aji ju fan kluba ir padiskutuojam kajp nuostabiaj jis neishtempe sawo kazhkurios dajnos. arba dar geriau - kuriam konce to klykianchio diewuko akys buwo ishdazhytos juodzhiau.
brrr... paskolinkit shautuwa, warysiu i ju konca, padarysiu gera darba
2005 m. lapkričio 7 d. 14:51:21
2005 m. lapkričio 7 d. 14:19:22
2005 m. lapkričio 6 d. 12:14:59
2005 m. lapkričio 2 d. 21:48:19
2005 m. lapkričio 2 d. 19:18:35
2005 m. spalio 30 d. 10:04:57