o man kaip tik klipas labiau nei daina patiko. daina tikrai lėva ir korn turi žymiai geresnių gabalų. o klipas... na, taip jis tikrai verčiantis iš koto, pirmauja iš visų mano matytų pagal šlykštumo laipsnį. pirmą kartą jį žiūrėdama tiesiog vis neapsivėmiau ir net bijojau jį žiūrėti normaliai. hahahaha... ir dabar jis šlykštokas, bet velnias, jis man patinka!! o tame klipe prasmės ieškoti ir nereikia, jis toks susuktas tam ir yra - kad kuo šlykščiau būtų. tapatinant su dainos žodžiais: "aš tavęs dabar žiauriai nekenčiu, noriu ką nors ką nors "pritrenkti", todėl kankinu save ir leidžiu tau tai matyti". bet abejoju ar ir tai galėtų būti klipo esmė, paprasčiausiai jis jokios tipo kaip ir prasmės neturi. just for fun (i meant for throwing up : DD) o kam taip žiauriai tai aš nežinau. tikriausiai todėl, kad daina bvo niekam tikusi, tai kornai norėdami sulaikyti savo buvusius gerbėjus ir norėdami pritraukti kitų, susuko kažką šokiruojančio ir patraukiančio dėmesį.
ir apibendrinus nors mane tas video klipas ir verčia vemti, jis vistiek patinka mano deformuotoms smegenims. i just can't help it, goddamn it!...
Niu...Pamaciau siandien sita klipa..Siaubas,kox ziaurus...Daina,nieko nesakau,gera,daina man patinka,bet klipas...siaubas kazkoks...Niu dabar siokios tokios priezastys kodel nepatiko a) slykstu (niu cia aisku kaip kam) b) Kokia prasme?(niu to paties galima klaust ir ziurint Spearses klipus) c) Kam taip ziauriai? (tas pats kas ir b) variante) niu yra ir daugiau,bet nepavardinsiu...Zodziu...Kokia jusu nuomone apie sita klipa (jei netingit - argumentuotai mazdaug...) ?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 1 d. 16:31:35
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:52:21
ir apibendrinus nors mane tas video klipas ir verčia vemti, jis vistiek patinka mano deformuotoms smegenims. i just can't help it, goddamn it!...
2004 m. rugsėjo 30 d. 19:58:28