Na Thundertale akustinė programa yra tikrai visai nieko, bet sunkiąjai kažko trūksta, kažkas gal gerai sakė sunkumo, taip pat trūksta išbaigtumo ir unikalumo.
O kad rodosi televizijoje, tai geriau jie nei mūsų dabartinės scenos "pažibos".
Visa laime, kad Lietuvoje yra dar tokiu geru grupiu, kaip jie. Jei ne Thundertale, Mamontovas ir Obtest, tai nezinau isvis kokiais zodziais galima apie lietuviska muzikine scena kalbet...
Deja, primityvokas jų muzikos kelias. Žaidimas turiniu, o ne pačia muzikine išraiška... Negana to, buvo ypač juokinga kartu su jais ltv studijoje, kai jie tiesiog šoko savo pasirodymą pagal fonogramą (ir dusyk, nes iš pirmojo negražiai sušoko ,,grojimo kitas kito gitaros grifais" judesį), nors ir galvas su kabinetais atsitempė ten, tačiau tik dėl vaizdo...
Vieninteliai Jonas su Egle ir Laurita (iš žalvarinio) tąsyk irgi gyvai grojo, ir, drįstu teigti, pakankamai išieškotai, kaip dalinai tautinėje stilistikoje.
Čia tai gėris,tik gal ta stilistika kliūna.Per lengva.O šiaip visumoj tikrai kokybišką muziką atliekanti grupė.Tik kad mane jau pradeda nervint faktas,kad jie į komercinių TV laidas lenda...(unlike it)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. sausio 8 d. 12:59:36
O kad rodosi televizijoje, tai geriau jie nei mūsų dabartinės scenos "pažibos".
2011 m. sausio 8 d. 12:56:39
2011 m. sausio 7 d. 16:48:32
2011 m. sausio 6 d. 18:19:40
2010 m. lapkričio 22 d. 21:08:54
Vieninteliai Jonas su Egle ir Laurita (iš žalvarinio) tąsyk irgi gyvai grojo, ir, drįstu teigti, pakankamai išieškotai, kaip dalinai tautinėje stilistikoje.
2010 m. lapkričio 22 d. 14:43:25
2010 m. lapkričio 11 d. 18:16:20
2010 m. lapkričio 7 d. 10:07:56