Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
metaly
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:43:48
Gloria rašė:
Kopina Hilary Duff, balso nera, ai zodziu .

o tau jau lab rupi kad jicopy hilary duff?

Atsakyti
_psichė_
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:42:29
missixty> o tai ko ten tokio juokingo buvo?

2005 m. rugsėjo 29 d. 15:50:05
nu bet kazka bendro turi....lindsay saves kaip siuksles nepristato.....jei butum mates saturday night live lindsay lohan hilary duff and avril lavigne sketch tikrai taip nesakytum ir dar butum gerai prisizvenges =]]]]

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
VoteForPedro
2005 m. rugsėjo 29 d. 14:24:09
Ot ir neturi:Lindsay save pristato kaip siuksle,o Hilarry-kaip feja ruzavom lupom.

2005 m. rugsėjo 29 d. 13:07:27
aaaaij va!!! Pries pora metu Aaronas Carteris (Kazkurio is Back street boys brolis) draugavo su hilary duff, dar neissikires su hilary jis pradejo draugaut su lindsay...nu zodziu metesi =]]. Tai va po situ ivykiu jos tapo big prieses ir lindzes fanai sako, kad hilary nuo lindzes kopina, o hilary fanai, kad lindze nuo hilary....nors nemanau, kad jos viena kita kopina...tiesiog turi panasumu....

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
Waiwutia
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:55:10
Ji gera ir aktore , ir dainininke
Dainos liux ir balsas lb grazus Tiesiog malonu klausyt

2005 m. rugsėjo 4 d. 11:08:59
Jinai man labai patinka kaip aktore , vien is megstamiausiu!

2005 m. rugsėjo 2 d. 19:26:43
Kwon rašė:
fanelp rašė:
Ash ja pasishlykstejau kai pamaciau kaip jinai ziauriai atrodo...baisu..feee...tie kaulai...ne..ne..cia ne grozis..

Zinai... Kaip kam...

nu jo..kaip kam

Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 29 d. 20:18:10
debesiena rašė:
Labai labai negaliu pakesti, kai zmones lipa i scena neturedami talento. Ji buvo populiari aktore - negi jai to dar neuzteko? Bet ne, uzsimane dainuoti, nors to ir nesugeba

dar tada ji nebuvo populiari aktore beto balsas pas ja tikrai neprastesnis nei pas brit....

Atsakyti
debesiena
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:14:18
Labai labai negaliu pakesti, kai zmones lipa i scena neturedami talento. Ji buvo populiari aktore - negi jai to dar neuzteko? Bet ne, uzsimane dainuoti, nors to ir nesugeba

Atsakyti
fanelp
2005 m. rugpjūčio 26 d. 18:48:51
Echmm..siaip ka galiu pasakyti apie ja...tai tiek kad...Ash ja pasishlykstejau kai pamaciau kaip jinai ziauriai atrodo...baisu..feee...tie kaulai...ne..ne..cia ne grozis..O dainininke kaip ir nebloga...

Atsakyti
Leann
2005 m. rugpjūčio 25 d. 17:32:42
dainu jos nemegstu, o filmas spastai tevams, kuriame vaidino, tai patiko! net nezinojau kad ten ji tas dvynes vaidino...

Atsakyti
ajste
2005 m. rugpjūčio 25 d. 13:09:32
nezhinau kwon, ar taj tinka wiskam.... nu bushas uzh mane daugiau pasiekes, bet kazhin, ar turechiau ji gerbt
o del lindsay sutinku su tawim wisom keturiom!!

Atsakyti
Fantasy
2005 m. rugpjūčio 25 d. 13:00:37
ajste rašė:
ash sutinku su Kwon.
ishpradzhiu nenorjau sakyt sawo nuomones, bet kadangi dauguma chia LL apwaro, taj ka jau....
man ji irgi grazhi mergaite ir tokia kazhkokia sawotishka. bet uzh hilary duff taj ji man tikrai geresne 10 kartu. nu bent jau naturalesne.
toliau. desperation rashe, kad kazhkur girdejo/skaite/blahblah kad ji anoreksike. ir dbr tipo del to ji liewa liewa liewa. wisgi niekas nezhino. jej zhmogus numete sworio ir gerai jauchiasi, reikia ja paswejkint ir tiek, o ne waryt del to.
nu o reziume butu tokia, kad i herbi ash nejsiu

Pasiskaityk komentarus sioje temoje ir kitose- pastebesi,kad daugiau nei pusei truksta tolerancijos ir mokejimo objektyviai bei konstruktyviai isreiksti savo nuomone. Todel taip viskas ir yra.

2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:08:50
ash sutinku su Kwon.
ishpradzhiu nenorjau sakyt sawo nuomones, bet kadangi dauguma chia LL apwaro, taj ka jau....
man ji irgi grazhi mergaite ir tokia kazhkokia sawotishka. bet uzh hilary duff taj ji man tikrai geresne 10 kartu. nu bent jau naturalesne.
toliau. desperation rashe, kad kazhkur girdejo/skaite/blahblah kad ji anoreksike. ir dbr tipo del to ji liewa liewa liewa. wisgi niekas nezhino. jej zhmogus numete sworio ir gerai jauchiasi, reikia ja paswejkint ir tiek, o ne waryt del to.
nu o reziume butu tokia, kad i herbi ash nejsiu

Atsakyti
hip-hop_daughter
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:32:31
ShadowOfDeath rašė:
Kaip aktorė tai lėva,kaip dainininkės negirdėjau... Tiesa ta,kad Hilary Duff kopijuoja... ;}

sutinku

2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:24:23
kraupu.. As kai pas viena drauge nueinu, visa laika groja hilary, lindsey (sr, jei yra klaidu) etc. Nuo ju balsu man net galva pradeda skaudeti

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
awriliuke
2005 m. rugpjūčio 22 d. 11:10:14
nepatinka man

2005 m. rugpjūčio 18 d. 14:18:31
KAI isgirdau jos daina Rumours nesusidomejau,bet man patinka filmas ,,Mean Girls"
Siaip nieko.

2005 m. rugpjūčio 18 d. 13:13:32
yep as ir pastebejau ,kad jai parenka tokius filmus.......kurie nera labai pritraukiantis....nors beje ji ir atlieka pagrindinius vaidmenis,bet filmu rezisura nekokia....nors siaip is jos aktore butu nebloga....

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Merlin Merlin
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3087
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 102670