As maciau, kas ten perka ta albuma... Savo akim maciau, kaip perka 7-10 metu vaikuciai, bet ne vyresni. Pfff... As buvau tokio amziaus, tikrai geresne muzika klausiau...
Nera ko gero tiketis kaj dajnas joms dejvidukas is bawarijos kuria..abi nieko vertos grupes...Jau gerieu susilajkysiu nuo tolimesniu komentaru....
P.S Man geda kad lietuvoje pylna tokiu nieko vertu grupiu...o dar kaj albumaj grabstomi...turbut taj rodo lietuvos kajmietikuma o tokios grupes tik zajdzia ant to.
Nesveikos jos.... geda LIETUVA ka jus sau galovat kad klausot toki mesla... situs kales nezino ka reiskia.. dainoti jos staugia kiauliu balsays ir wiskas... jei as be zodziu.... SITOS DAUNES NEVERTOS NEVIENO MUSU KOMENTARO...
Muzika.. shiandien klausos vos nepraradau, kai per radija paleido ju "dainele". Nesuprantu, na negi jos tikrai galvoja kad GRAZIAI dainuoja..? negi negirdi savo baubimo?? Joa...
bl ko nioret, kdad lietuviski atlikejai tobuletu, jei zmones toki sh klauso.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 13 d. 11:34:39
2005 m. liepos 13 d. 07:22:28
2005 m. liepos 13 d. 07:04:07
2005 m. liepos 12 d. 21:15:03
2005 m. liepos 12 d. 17:21:55
2005 m. liepos 12 d. 13:45:13
2005 m. liepos 12 d. 13:42:34
2005 m. liepos 12 d. 11:44:43
2005 m. liepos 12 d. 06:34:32
P.S Man geda kad lietuvoje pylna tokiu nieko vertu grupiu...o dar kaj albumaj grabstomi...turbut taj rodo lietuvos kajmietikuma o tokios grupes tik zajdzia ant to.
2005 m. liepos 12 d. 06:02:26
2005 m. liepos 11 d. 19:55:34
2005 m. liepos 11 d. 18:35:22
2005 m. liepos 11 d. 17:32:23
2005 m. liepos 11 d. 16:34:33
2005 m. liepos 11 d. 13:54:13
2005 m. liepos 11 d. 13:22:26
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 11 d. 13:02:18
2005 m. liepos 11 d. 10:01:36
2005 m. liepos 11 d. 09:19:59
2005 m. liepos 11 d. 08:53:32
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.