mes galim tave suprst del amziaus...bet jas?
Intelekto „nesužalotos“ veikėjos, dar viešai sugebančios prisipažinti, kad nemėgsta skaityti knygų, o mėgstamiausia knyga skaityta dar mokykloj „Lesė“, taip „prasimušė“, jog jų albumas, kurio dainos sakyčiau pritaikytos 5 9siuo atveju 10)metų vaikams, perkamiausias šią vasarą! Ir kaip žmonėms negaila pinigų tokioms rožinių blizgučių vergėms? Jų dainos tik žodžių rimas, jokios prasmės! Štai kur nusirito mūsų tauta... Į fonogramos pavergtų pigių rožinių lėlių duobę...Ilsėkitės ramybėje, nes ne visiems jūs patinkate, mielosios, nes mes mieliau klausysimės Laimučio Purvinio „blevyzgavojimų“ apie tėviškę, nei jūsų saldžiais balseliais traukiamų nerišlių plepalų apie bernus!
shoostreke rašė: jau geriau mokinukiu , britnes, arba geltonos pirkchiau, negu tu pusnuogiu.. FU!!!!!!!!!
jeigu as pirkciau is lietuviu tai tik rebelheart o jokiu yvu,mokinukiu ir dar kazkokiu popsistu tai niekada aplamai man pradeda nepatikti isvis popsas ir beveik visi kiti stiliai iskyrus kas sausija su rock ir metalu be jokio popso siandiena buvau rades savo kompe kelias popso stiliaus dainas tai jas ant vietos istryniau
Visata as tau pritariu!! puikus albumas!! galiu klausyt ir klausyt, na o megstamiausia daina, zinoma, Paukstelis. Man labai patinka albumo virselis, Yvuciu rubai, pati tokiu uzsinorejau!mama sake nupirks!valio!:*~
Tikrai darosi baisu, kai matai, kad tokie vaikai auga prie tokios muzikos. Kazhkas tragishko, sakychiau. Nevadinu to dalyko muzika, nes jis turi shiukshles verte ir daro labai neigiama itaka jauniems zhmonems ir netik. Stabdo protini vystymasi ir estetikos, bei skonio supratima. Smerktina.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 30 d. 13:49:20
2005 m. liepos 30 d. 00:09:30
2005 m. liepos 29 d. 23:47:40
2005 m. liepos 29 d. 23:43:11
2005 m. liepos 27 d. 21:47:30
2005 m. liepos 26 d. 16:32:32
2005 m. liepos 24 d. 17:37:03
2005 m. liepos 24 d. 16:58:16
2005 m. liepos 24 d. 16:38:15
2005 m. liepos 24 d. 16:36:13
taj ir to vieneto neduociau
ka jau kalbet apie didesnius balus
Tos YvoS isvis klaida, tragedija
balsas tai tikrai kompinis ir dajnuoja ne balso stygom o papajs
2005 m. liepos 24 d. 16:32:34
Intelekto „nesužalotos“ veikėjos, dar viešai sugebančios prisipažinti, kad nemėgsta skaityti knygų, o mėgstamiausia knyga skaityta dar mokykloj „Lesė“, taip „prasimušė“, jog jų albumas, kurio dainos sakyčiau pritaikytos 5 9siuo atveju 10)metų vaikams, perkamiausias šią vasarą! Ir kaip žmonėms negaila pinigų tokioms rožinių blizgučių vergėms? Jų dainos tik žodžių rimas, jokios prasmės! Štai kur nusirito mūsų tauta... Į fonogramos pavergtų pigių rožinių lėlių duobę...Ilsėkitės ramybėje, nes ne visiems jūs patinkate, mielosios, nes mes mieliau klausysimės Laimučio Purvinio „blevyzgavojimų“ apie tėviškę, nei jūsų saldžiais balseliais traukiamų nerišlių plepalų apie bernus!
2005 m. liepos 24 d. 16:19:43
2005 m. liepos 14 d. 07:49:34
2005 m. liepos 9 d. 19:43:16
gal tada ir nusipirkciau ju CD, nors laba iabejoju
2005 m. liepos 9 d. 19:25:08
jau geriau mokinukiu , britnes, arba geltonos pirkchiau, negu tu pusnuogiu.. FU!!!!!!!!!
2005 m. liepos 9 d. 19:11:15
2005 m. liepos 9 d. 17:09:27
2005 m. liepos 9 d. 16:55:28
2005 m. liepos 9 d. 16:52:24
2005 m. liepos 9 d. 16:49:49
žinau kad jos pusnuogės, kekšės ir t.t. bet negi jum nė truputi nepatinka jų DAINOS
ne ne truputeli