Hopeless rašė: As dabar prisiminiau, man buvo sake jog daina "Runnin` up that Hill" sukure ne Within Temptation (kaip as visada maniau) , o kazkokia kita grupe. .bet visgi Within Temptation darbas skamba tiesiog puikiai,. .idomu butu suzinoti kas atlieka originala. Gal kas nors zinote?
Kiek girdejau sita daina sukure Kate Bush, ar kaip ten ji
O jei i tema, tai gal kaip Nightwish fanei bus neoriginalu, bet man vis tiek labai patinka Over the Hills and far Away
As dabar prisiminiau, man buvo sake jog daina "Runnin` up that Hill" sukure ne Within Temptation (kaip as visada maniau) , o kazkokia kita grupe. .bet visgi Within Temptation darbas skamba tiesiog puikiai,. .idomu butu suzinoti kas atlieka originala. Gal kas nors zinote?
paziurejau kitus komentarus, jo mm sweet dreams geras (bent jau man) koveris.
Pamirshau parashyt, kad H.I.M. - "Rebel Yell" yra Billy Idol koveris. Dar prisiminiau "Pearl Jam" - "Last Kiss" (J. Frank Wilson & Cavaliers), David Lee Roth "Just A Gigolo/ I Ain't Got Nobody", David Lee Roth "California Girls" (Beach Boys), "Van Halen" - "Oh Pretty Woman" (Roy Orbinson), "Nirvana" - "The Man Who Sold The World" (David Bowie), Red Hot Chili Peppers "Fire" (Jimi Hendrix), "Van Halen" - "You Really Got Me" (Kinks), Def Leppard - "Waterloo Sunset" (Kinks).
Chia galima rasti oficialu 100-uka. https://www.digitaldreamdoor.com/...cover songs.html
reike pagalvot, jeigu atsiminsiu dar ka parasysiu...
ps madhouse, tai apskritai kazkokia keista grupe, atrodo tik perdarinejo madonnos dainas savas visai nekure...
mano koveriu 3tukas
1.bjork - it's oh so quiet(man rodos, erdainuota, gal klystu)
2.tori amos - smells like teen sprit(nirvana), Love Song( the cure)
3.marilyn manson- Sweet dreams
suradau tema kurioje diskutuojama apie blogiausia koveri (kitaip - perdainuota daina) . ir .man dabar pasidare idomu kox koveris jums pats GERIAUSIAS? visdelto daznai sakoma jog kada dainos yra perdainuojamos nauji atlikejai jas tik sugadina . .bet nemanau kad visada. pvz. kada Scissor Sisters perdainavo Pink Floyd kurini "Comfortably Numb" arba Frankie Goes To Holywood "relax" man skambejo puikiai ir geriau uz originala. . .rasykit ka manote
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2005 m. rugpjūčio 9 d. 20:06:31
2005 m. rugpjūčio 4 d. 19:03:49
2005 m. rugpjūčio 4 d. 18:21:37
pearl jam - rockin in a free world (neil young)
tool - no quater (led zeppelin)
2005 m. rugpjūčio 3 d. 22:24:28
2005 m. liepos 13 d. 19:21:07
2005 m. liepos 13 d. 19:08:43
As dabar prisiminiau, man buvo sake jog daina "Runnin` up that Hill" sukure ne Within Temptation (kaip as visada maniau) , o kazkokia kita grupe. .bet visgi Within Temptation darbas skamba tiesiog puikiai,. .idomu butu suzinoti kas atlieka originala. Gal kas nors zinote?
O jei i tema, tai gal kaip Nightwish fanei bus neoriginalu, bet man vis tiek labai patinka Over the Hills and far Away
2005 m. liepos 10 d. 14:39:35
2005 m. liepos 10 d. 14:33:05
2005 m. liepos 10 d. 14:25:35
2005 m. liepos 10 d. 14:22:40
2005 m. liepos 10 d. 14:21:32
2005 m. liepos 10 d. 14:20:07
Chia galima rasti oficialu 100-uka.
https://www.digitaldreamdoor.com/...cover songs.html
2005 m. liepos 10 d. 14:19:54
savo metu man patiko madhouse 'like a prayer' coveris [originalas priklauso madonnai] seip dar patiko all saints 'under the bridge' [originalas rhcp]
reike pagalvot, jeigu atsiminsiu dar ka parasysiu...
ps madhouse, tai apskritai kazkokia keista grupe, atrodo tik perdarinejo madonnos dainas savas visai nekure...
2005 m. liepos 10 d. 14:16:41
weird al - like a surgeon
weird al - smells like nirvana
sitos JEGA!!!
2005 m. liepos 10 d. 14:13:06
2005 m. liepos 10 d. 14:12:04
orginalas apgailetinas
2005 m. liepos 10 d. 14:08:25
1.bjork - it's oh so quiet(man rodos, erdainuota, gal klystu)
2.tori amos - smells like teen sprit(nirvana), Love Song( the cure)
3.marilyn manson- Sweet dreams
dar jei prisiminsiu parasysiu ;]] =]
2005 m. liepos 10 d. 14:05:47
2005 m. liepos 10 d. 14:02:09
2005 m. liepos 9 d. 15:35:58