1."No Regrets"
2."She's The One"
3."Angel"
4."Feel"
5."Supreme"
Niekaip neišsirenku iš šito penketuko...
Diena be šypsenos - prarasta diena;)
Radio, How Peculiar, Cursed, Song 3, Handsome Man, Come Undone, The Road To Mandalay, Let Love Be Your Energy, nu čia tik tos iš neseniausių, o šeip tai būtų geresnis klausimas: kuri Robbie Williams'o daina jums nepatinka, būtų lengviau atsakyti
angels nes tai daina kuri isgelbejo ir pradejo jo karjera, angels tai daina del kurios as tapau fane, butent kai ja isgirdau knebworthe, pradejau dometis, angels nes tai nezemiska daina, pati graziausia pati idealiausia, per ja norisi garsiausiai dainuoti, per ja pakyla dvasia.
o visos kitos nes vokalas ir pan.
priklausomai nuo nuotaikos, megstu balades if it's hurting you, better man, ir rocko tokias karma killer, song3, dar megstu live dainas kaip wonderwall, rollin', b-sides coffee tea & sympathy, postcard, toxic... megstu ir linksmas dainas old before I die, ir ironiskas humoristiskas kaip falling in bed(again) ar Stalker's day off, visai patinka naujo stiliaus Please Please, ir grazios Oasis stiliaus Ego a go go, bei South of the Border, bei swingo albumas Mack the knife, ir Mr. Bojangles, grazus koveriai Ant Music ar Everytime We say goodbye... zodziu apie kiekviena daina parasyciau kodle man ji patinka
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 19 d. 13:25:06
2005 m. rugpjūčio 11 d. 15:34:16
2."She's The One"
3."Angel"
4."Feel"
5."Supreme"
Niekaip neišsirenku iš šito penketuko...
2005 m. liepos 20 d. 18:51:42
2005 m. liepos 20 d. 12:54:41
2005 m. liepos 19 d. 16:13:54
2005 m. liepos 19 d. 15:13:46
2005 m. liepos 19 d. 11:01:46
2005 m. liepos 19 d. 10:59:26
2005 m. liepos 19 d. 10:37:23
o dieve tik tu galejai sukurti tokia tema
aciu kad priminej..
2005 m. liepos 19 d. 10:33:47
2005 m. liepos 14 d. 05:32:27
2005 m. liepos 14 d. 05:30:40
2005 m. liepos 9 d. 18:54:22
pavadinimo nezinau o dainos preidainis ...pam pam pam param ra ram pampam...
road to mandalay
2005 m. liepos 9 d. 18:47:34
2005 m. liepos 9 d. 18:31:08
2005 m. liepos 9 d. 16:44:38
2005 m. liepos 9 d. 16:42:27
angels nes tai daina kuri isgelbejo ir pradejo jo karjera, angels tai daina del kurios as tapau fane, butent kai ja isgirdau knebworthe, pradejau dometis, angels nes tai nezemiska daina, pati graziausia pati idealiausia, per ja norisi garsiausiai dainuoti, per ja pakyla dvasia.
o visos kitos nes vokalas ir pan.
priklausomai nuo nuotaikos, megstu balades if it's hurting you, better man, ir rocko tokias karma killer, song3, dar megstu live dainas kaip wonderwall, rollin', b-sides coffee tea & sympathy, postcard, toxic... megstu ir linksmas dainas old before I die, ir ironiskas humoristiskas kaip falling in bed(again) ar Stalker's day off, visai patinka naujo stiliaus Please Please, ir grazios Oasis stiliaus Ego a go go, bei South of the Border, bei swingo albumas Mack the knife, ir Mr. Bojangles, grazus koveriai Ant Music ar Everytime We say goodbye... zodziu apie kiekviena daina parasyciau kodle man ji patinka
2005 m. liepos 9 d. 16:28:03