| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2010 m. lapkričio 28 d. 19:18:39
PLONAS CIGARAS Plonas cigaras gali keisti pasaulį. Tikrai, per vakarėlius dažnai tai darau. Ten visų svečių dėmesį laimiu savo dosnumu ir malonaus pono poza. Tereikia plokščios skardinės dėžutės – užančio kišenės kalbų atrišėjos ir to žiebtuvėlio, neprasto iš pažiūros, bet kurį išmeti kuomet jau tuščias. Pasisekimas iškart garantuotas. Per kelias minutes mano cigarai dingsta. Dovanokit, svečiai, jums leidus užlėkčiau į tabako krautuvę greta papildyt atsargų plonųjų cigarų, kad pokalbis įsisiūbuotų vėl. Žinau, mano rūbai vargingi – nepritampu Hampstedo pobuviui šiam, kur stereo plokštelių lentynas dekoruoja neskaitytų „Rlling Stone“ ir sutrintų „Playboy“ numeriai. Jei norit žinoti – jie pakeliui aristokratų – buržua užmarštin. Kvaileliai, susisuko cigaretę ir tarpusavyje dalinas viena. Rūkalo malonumo migloj mano ploni cigarai nebereikalingi. Nebėra čia ką veikt. Nešdintis reikia. Traukt į kavinę puodelio arbatos tikros. Prie metro girtas priekvaiša senas pardavinėja spaudą piko valandomis. Daviau jam dešimt plonų cigarų. Jis nusišypsojo: - Tesaugo dievas, sūnau. Plonas cigaras pakeitė pasaulį, drauguži. Plonas cigaras pakeis pasaulį ir vėl. Plonas cigaras, plonas cigaras...