man nepatiko mirc, taip kad jau senokai nebuvau jame...reikia issitrinti.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
ai as mirc turiu bet juo nesinaudoju skype daug geriau.....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
seniau joooo shiauliu kanale nebloga chebra sedejo bet po to wisi kulinarai ishsilaxte ir nebeidomu buwo....
o wat dbr tik nuejnu i koki chatta (nebutinai mirca) taj ishkart gawnu bana. nzhn, gal mano charakteris tox netikes.... tajgi jau ir newajkshtau. mano stiliaus zhmones ten nebesedi....
ai man ten per sudetingas dalykas. karta radau netycia kazkokia svetaine, parsisiunciau ta mirca, veliau nebesuradau kur buvau ji uzkisusi che che che ooi as isdyyykele
o as neturiu mIRC'o. Bet man jo ir nereikia. O siaip daug kam labai patinka.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 23 d. 11:42:30
Madam rašė: jus ten lankotes, ar patinka? man tai ziauriai nepatiko... atsisiunciau ir ta pacia diena issitryniau. kazkaip ten ner ka veikt (ypac musu sulios kanale...)
Heh ,kazkada man irgi nepatiko, bet shape tai zebrai dalykas, kaip jau HyD minejo, nebuna tokiu dideliu problemu su saskaita. };]
nesedziu, nes nuo to: pradejau dar daugiau keiktis ( o patikekit ir tada padetis buvo tragiska ), eme mazeti balai mokykloje, pradejau nieko daugiau neveikt, tik mirkt.. nors su saiku tai yra gan geras dalykas..
ash daznai sedziu, daug blewysgoju, asmeniskai man ten smagu, na o jei nieko gero newyksta jame, tai tiesiog palieku ji ijungta ir neriu i ineto platybes
____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____
" Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 30 d. 16:58:25
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:59:13
2005 m. rugpjūčio 30 d. 10:14:29
2005 m. rugpjūčio 26 d. 10:41:06
2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:38:13
2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:41:47
che che mokejau,bet gal dabar primirsau..beto kai mokejau man vistiek su sveciu paleisdavo
Nu tai reikejo /nick
blogaj tada blogaj
2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:37:44
nesilankau..nieko gero...dar kai paleidzia ne su mano nicku,o su sveciu tai is vis neinu ten
Matosi nelabai ir moki...
che che mokejau,bet gal dabar primirsau..beto kai mokejau man vistiek su sveciu paleisdavo
2005 m. rugpjūčio 24 d. 15:27:54
2005 m. rugpjūčio 24 d. 09:21:19
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 24 d. 09:14:44
o wat dbr tik nuejnu i koki chatta (nebutinai mirca) taj ishkart gawnu bana. nzhn, gal mano charakteris tox netikes.... tajgi jau ir newajkshtau. mano stiliaus zhmones ten nebesedi....
2005 m. rugpjūčio 24 d. 09:04:15
2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:45:37
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 23 d. 16:03:23
2005 m. rugpjūčio 23 d. 13:59:14
2005 m. rugpjūčio 23 d. 11:42:30
jus ten lankotes, ar patinka? man tai ziauriai nepatiko... atsisiunciau ir ta pacia diena issitryniau. kazkaip ten ner ka veikt (ypac musu sulios kanale...)
Heh ,kazkada man irgi nepatiko, bet shape tai zebrai dalykas, kaip jau HyD minejo, nebuna tokiu dideliu problemu su saskaita. };]
2005 m. rugpjūčio 23 d. 11:38:23
2005 m. rugpjūčio 20 d. 13:38:22
2005 m. rugpjūčio 20 d. 10:53:43
2005 m. rugpjūčio 20 d. 10:43:42
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. liepos 29 d. 22:34:23