nesu ten kazkokia tai manjake, bet kai pasitaiko proga...turiu Lauri ir visu apocalitikos griezeju taip sakant...va...o tu lietuvisku tai lyg jau ne... kazkodel netruksta ir dar forkes turiu su visais... pasiseke man
neturiu ir man nereikia. aplamai manau kad beprasmis dalykas tas parasas- keverzone ir tiek... va fotke su kokia grupe turet tai jau kitas reikalas butu;]
Kai buvau dar jautute ir naivute gaudziau tuos autografus kaip isprotejus... Dabar jau nebe ;] turiu kazkur ju gan daug, bet bent jau dabar man kazkoks pakeverzotas lapelis nieko nereiskia... ;]
turiu tokiu zmoniu kurie man patinka ir yra idomus ..Andriaus Mamontovo, Amberlife`o...db net neatsimenu daugiau tokiu kuriuos jus laikytumet garsiais o visa kita pas mane fotkes ir autografai nepasikelusiu underground`o muzikantu...
turiu - visų trijų Skamp'ų, Arinos ir Vilijaus Važnevičiaus ("Senas Kuinas"). Skamp'ų gavau po jų konco pas mane mieste (oj, kaip seniai tas buvo..), o kitų dviejų - po jų pasirodymų vienuoliktosiose Bliuzo Naktyse..;]
zinau zmogu,kuris turi eminemo autografa
o as kieno cia turiu..hm..amberlife'o kazkada turejau ten per music slam visokiu prisirinkau,bet po to draugei atidaviau
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2005 m. liepos 20 d. 23:01:06
2005 m. liepos 20 d. 22:17:31
2005 m. liepos 17 d. 07:26:57
2005 m. liepos 14 d. 17:40:05
2005 m. liepos 14 d. 17:39:21
2005 m. liepos 14 d. 17:33:20
2005 m. liepos 14 d. 07:42:39
2005 m. liepos 14 d. 07:35:01
2005 m. liepos 13 d. 11:52:10
2005 m. liepos 12 d. 18:48:47
2005 m. liepos 12 d. 12:00:04
2005 m. liepos 12 d. 11:55:01
2005 m. liepos 12 d. 11:09:01
2005 m. liepos 11 d. 14:57:21
2005 m. liepos 11 d. 14:49:50
2005 m. liepos 11 d. 14:47:01
2005 m. liepos 11 d. 14:44:52
2005 m. liepos 11 d. 11:39:02
2005 m. liepos 11 d. 10:53:06
o as kieno cia turiu..hm..amberlife'o kazkada turejau
2005 m. liepos 11 d. 10:39:24
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.