as tai triu tokiu super izimybiu autografus . .tai yra: Broliukai aliukai ir pussesere,ummm . .ar atvirksciai zodziu cia pries kokius 4 metus,kai koncertavo jie tokioj stovykloj . .o tu boze moj :}}}}
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Mano tėvas turi daug. Ant jo marškinų nugaros pasirašė visa Lietuvos krepšinio rinktinė(1994m. . Dar Nazareth visų turi, Deep purple kažkuriotais. Daugiau nežinau
Džordanos...Ir dar kažkada seniai pas mus į šūlę buvo Erika atvažiavus kažkokia,tai tos dar turiu.. O šiaip nereikalingi man autografai,neturėčiau ką veikti su jais šitie tokie netyčiniai.
gyvenu kaip moku gyvent...
Turejau Bob'o Smith'o is The Cure nuotrauka su autografu... Atidaviau kazkam, nes nesupratau, kam man to reikia, kodel as tai tureciau laikyti, saugoti ar branginti... Betikslis dalykas... Uztenka klausytis muzikos
garsaus lietuvių džiazo pūtiko parašą, dar ir garsios vokietijos klasikos instrumentalistės.
jie žino, kad yra garsūs, nors populiarių žurnalų viršeliams nesifotografuoja.
as galiu pasigirt tik MANGO ir BILPANU autografais... bet vieno biplano autografas man labai toks mielas, nes buvo tokia situacija, kad visi stovejo prie Makso, o bugnininkas buvo vienas, tai as nuejau prie jo ir paprasiau pasirasyt kadangi buvau viena, jis man pripaise ten visokiu veideliu (kitaip negu viesiem) ir paskui taip maloniai nusisypsojo, kad negaliu... toki gera ispudi padare... sese dar turi NEXT`u ir Skujytes...
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2006 m. kovo 7 d. 20:49:46
2006 m. kovo 7 d. 19:25:06
2006 m. vasario 26 d. 14:10:59
2006 m. vasario 26 d. 14:01:40
2006 m. vasario 26 d. 13:17:16
2006 m. vasario 26 d. 12:54:34
2006 m. vasario 26 d. 12:15:44
2006 m. vasario 10 d. 11:23:40
2006 m. vasario 10 d. 07:19:55
2006 m. sausio 31 d. 17:08:57
2006 m. sausio 29 d. 18:13:18
2006 m. sausio 29 d. 18:01:39
2006 m. sausio 29 d. 17:48:26
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. sausio 19 d. 10:02:24
2006 m. sausio 19 d. 09:06:13
2006 m. sausio 19 d. 08:58:55
2005 m. gruodžio 5 d. 12:27:14
jie žino, kad yra garsūs, nors populiarių žurnalų viršeliams nesifotografuoja.
2005 m. spalio 9 d. 11:37:16
2005 m. spalio 7 d. 16:35:59
2005 m. spalio 5 d. 22:19:20