| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2026 m. gegužės 10 d. 00:32:48
Update po 14 metų: vis dar mėgstamiausia RS daina, period. Nuostabus Miko armonikėlės ir Kyto gitarų tandemas, tiek spalvos įneša, bet šis tandemas nedarytų tokio poveikio be tos genialiai simplistiškos, pūpsinčios Bilo ir Čarlio ritmo sekcijos. Ir nepamirškim ikoniško Merry Clayton pritariamojo vokalo performanso. Niekas daugiau iš RS repertuaro su manim taip nesurezonuoja, nors mėgstu daugybę įvairių jų dainų iš įvairių laikotarpių. Netgi pasakysiu pompastiškiau: jei manęs paklaustų apie geriausią klasikinę roko dainą, Gimme Shelter būtų vienas mano pirmųjų atsakymų.
2026 m. gegužės 9 d. 22:32:41
Jo, geras, nesu net vertinęs. Man galvoje skamba tik Stars on 45 koliažo fragmentas, palikęs tikrai gerų emocijų. Originalas kažkodėl siejasi su Miko ir Lady Gaga kiek lėtesnio tempo koncertiniu variantu, bei liūdnai pagarsėjusiu TRS koncertu tuo pavadinimu Altamonte.
Vis tik numero uno man yra Angie ar funky etalonas Hot Stuff.
2026 m. gegužės 9 d. 22:14:21
Gali būti, kad mėgstamiausia Rollingstonų daina bus, vis grįžtu ir grįžtu prie jos, dažniau nei prie kitų. Šitą melodiją kaip geriausiai įvardinčiau, tai "strakaliojančią" - iš karto pakrauna energijos ir tas šoklumas niekada neatsibosta.
2012 m. sausio 29 d. 18:19:38
Mėgstamiausia RS daina, labai gera.
2010 m. liepos 8 d. 18:48:22