tiesa apsakius, nesuprantu, kodel amam sau perka mandresni telefona o ne man. vis tiek jin et zinuciu dorai skaityt nemoka. tik skambint, o ir norimus nr jai ivedu.. aceit jai reikia geresnio.. o as ir savo naudotis moku..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
abieju sony ericson telefonai mamos toks plastmasinis , otetes toks gerulis o kam reikalingi ? skambint sms .. vienu zodziu susisiekti, bet tikrai nezaisti butu linkjsma pamatyti
tetis pagal paskirti... skambint ir sms rasyt... o mama turbut tik tam kad nuolat krautu... nes neesu macius to telefono istraukto is elektros lizdo.. P.S. ten mano senas mobas, todel, nuolatinio krovimo prieastis pilnai pateisinama... =DD!~
naudoja kaip telefonus - skambinimui ir žinutėms. mamos yra nokia 3310, tevo - nokia 3510i. patys nieko neparsisiuntinėja. bet pas mamą telefe šiaip yra visokių vėjų..;]
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 6 d. 15:09:53
2006 m. birželio 6 d. 14:49:37
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:35:51
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:32:49
2005 m. rugsėjo 4 d. 14:22:44
2005 m. rugpjūčio 31 d. 15:10:39
2005 m. rugpjūčio 31 d. 14:43:43
2005 m. rugpjūčio 21 d. 16:49:36
2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:05:21
2005 m. rugpjūčio 12 d. 16:35:55
2005 m. rugpjūčio 12 d. 16:24:42
2005 m. liepos 25 d. 08:53:50
2005 m. liepos 21 d. 22:13:23
2005 m. liepos 21 d. 08:44:37
2005 m. liepos 19 d. 17:20:21
2005 m. liepos 19 d. 17:17:48
2005 m. liepos 18 d. 17:00:43
2005 m. liepos 18 d. 16:56:52
2005 m. liepos 18 d. 16:56:12
2005 m. liepos 18 d. 16:54:58
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN