chzarija rašė: Šiek tiek šlykštokas klipas, bet tokie man ir patinka. Aplamai visi jo klipai ir dainos man patinka, Marilyn Manson yra nuostabus. Beje, gražūs žodžiai šio klipo, Jei mane mestų antra pusė aš lygiai taip pat norėčiau išsireikšti, tokiais pat žodžiais. Jis gerai parenka žodžius
Sveikinu, chzarija, jus įveikėte ir šį lygmenį. Sekantis - Nekrophagia. Likiu sėkmės.
Šiek tiek šlykštokas klipas, bet tokie man ir patinka. Aplamai visi jo klipai ir dainos man patinka, Marilyn Manson yra nuostabus. Beje, gražūs žodžiai šio klipo, Jei mane mestų antra pusė aš lygiai taip pat norėčiau išsireikšti, tokiais pat žodžiais. Jis gerai parenka žodžius
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Ir daina gera ir kilpas geras. Klipas bisq sokiravo pirma kart papacius bet paskui tj nk. Siaip daina man lb, patiko tas "whats my mane? whats my name? ah ah ah, ah ah ah"
tyla---> jei nematei sito klipo tai kokio velnio komentuoji?
kalbant apie klipa, tai manau kad perdetai stengtasi sokiruoti, nemanau kad siendien kam nors kelia nuostaba besimasturbuojantis, uostantis koka bei su pusnuoge mergina besivartantis vyriokas na tikrai ne per labiausiai vykes klipas, jau po pirmo posmo norisi stabdyti media play'eri, nes MM gali padaryti kur kas originaliau ir patraukliau
gers ta klipas. man ten bosistas graziai atrodo. pamenu kiek laiko reikejo irdoinet draugei , kad twen bosistas o neMM drauge kokia. `}}
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Yra sukurta (pradeta) sita tema, tik dekit paieska "(s)aint" ir rasit, pradzia komentaru ten yra. Idomu paprasciausia paziuret musu lietuviu nuome apie toki MM video
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. rugpjūčio 29 d. 19:15:22
Šiek tiek šlykštokas klipas, bet tokie man ir patinka. Aplamai visi jo klipai ir dainos man patinka, Marilyn Manson yra nuostabus. Beje, gražūs žodžiai šio klipo, Jei mane mestų antra pusė aš lygiai taip pat norėčiau išsireikšti, tokiais pat žodžiais. Jis gerai parenka žodžius
Sveikinu, chzarija, jus įveikėte ir šį lygmenį. Sekantis - Nekrophagia. Likiu sėkmės.
2010 m. rugpjūčio 17 d. 20:58:43
2009 m. gruodžio 30 d. 13:31:18
2009 m. lapkričio 25 d. 12:36:52
2008 m. gegužės 18 d. 17:13:12
2006 m. rugsėjo 21 d. 17:40:33
2006 m. rugsėjo 21 d. 17:24:37
2006 m. balandžio 13 d. 23:36:52
p.s. daina man neliebai.
2006 m. balandžio 11 d. 16:52:26
2006 m. balandžio 9 d. 16:59:41
2005 m. lapkričio 25 d. 08:38:22
kalbant apie klipa, tai manau kad perdetai stengtasi sokiruoti, nemanau kad siendien kam nors kelia nuostaba besimasturbuojantis, uostantis koka bei su pusnuoge mergina besivartantis vyriokas
2005 m. spalio 1 d. 09:54:47
Jis pats kaksoks plyta trenktas, o klipuose tas labai atsispindi...
2005 m. rugsėjo 8 d. 10:51:30
2005 m. rugsėjo 8 d. 09:31:39
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:29:08
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 17 d. 20:19:07
2005 m. liepos 16 d. 11:05:36