uoj. tik dabar prisiminiau kad mano ir tavo vardai vienodi na as kai pasistengiu tai bunu gyvybinga. tiksliau kai pasistengiu, arba kai to maziausiai reikia.
tikiu:}
manau, kad vardo reiksme kazkiek nulemia zmogaus gyvenima, nors ne visi tai pastebime.
siaip savo vardo reiksmes nzn ir savom jegom nesiaiskinsiu
bona_sforca - - - man kaip tik atrodo, kad skirtumas slypi tame tiki ar ne. jeigu kazkuo labai labai tikim tai taip ir ivyksta. kitaip sakant manau kad bent dalele savo aplinkos galime lemti patys, savo tikejimu. as tikiu kad vardai turi reiksme, itakoja musu gyvenima, bet as nezinau ka maniskis reiskia.
Koks skirtumas ar tiki ar ne? Vis vien jis turi savo reikšmę, nepriklausomai, ar tau patinka toji reikšmė ar ne. Juk vardai neatsirado iš niekur... pvz. mano vardas reiškia "moteris". Na ir ką? Faina kažkaip...
nsmn tiket tuo. juk tevai dave varda, nes grazus jiems buvo. ir dar tam tikru laikotarpiu buna populiarus tam tikri vardai, tai ir duoda daugeliui tuos pacius. tai kuo cia tiket...
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 26 d. 20:24:17
as jos net nezinojau
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
gyvenu kaip moku gyvent...
bet zinau daug atveju kai vardu reiksmes ju neatitinka...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 4 d. 16:10:19
2005 m. gruodžio 4 d. 15:57:41
2005 m. gruodžio 4 d. 15:43:20
2005 m. gruodžio 4 d. 15:42:09
manau, kad vardo reiksme kazkiek nulemia zmogaus gyvenima, nors ne visi tai pastebime.
siaip savo vardo reiksmes nzn ir savom jegom nesiaiskinsiu
2005 m. gruodžio 4 d. 15:37:02
2005 m. gruodžio 4 d. 15:31:11
2005 m. gruodžio 4 d. 15:24:30
2005 m. gruodžio 4 d. 15:22:15
2005 m. lapkričio 30 d. 17:53:14
2005 m. lapkričio 30 d. 17:28:17
2005 m. lapkričio 30 d. 17:12:28
2005 m. rugpjūčio 26 d. 20:24:17
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:40:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:38:26
atkakliai padedu jei matau kad zmogui pagalbos reikia, net jei jis jos atsisako..
bet zinau daug atveju kai vardu reiksmes ju neatitinka...
2005 m. rugpjūčio 23 d. 16:59:26
2005 m. rugpjūčio 23 d. 16:45:04
uauuu
2005 m. rugpjūčio 23 d. 15:43:21
2005 m. rugpjūčio 23 d. 15:35:41
tikiu, mano vardas Monika. jis reiskia - vienisa. kartais taip. ir zinot, pradedu tiket, kad tikrai neturesiu vyro
uu . .mana sesel
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:11:34
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 23 d. 14:07:18