Jei vardas turi reiksme, tai reiskias jis turi reiksme ir nesuprantu kaip galima netiket arba tiket... O jei nori paklaust ar tikit, kad vardas gali itakoti zmogaus charakteri ar kazka pan. tai taip ir klausk...
Kornelija (03.31), Kornelijus (06.04, 09.16) – lotynų: „sedula, kornelinė vyšnia“
stai ka parase apie manajiD juo idomaii aks ta sedula?D paaiskins kas nores jauciu nain
EvilAngel rašė: Nežinau ar tokiais dalykais galima tikėti ar netikėti. Tiesiog kartais 'kažkoks aprašymas' 'kažkam' tinka, ir tas pats 'kažkoks aprašymas' tokiam pačiam 'kažkam' netinka. Elementaru. : ]
Tikrai taip, pritariu...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
oj ne, visai neatitinka. aš - tipiška priešingybė savo vardui. "draugiškai, meiliai" - žodžiai, kurie man visai netinka.. nes kaip jau kaip, o meiliai elgtis aš visai nemoku..;]
mano varda ir pavarde pavertus mazdaug gautusi pasaulio pergale ar pan. `}}
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 28 d. 16:51:03
2005 m. liepos 27 d. 17:21:02
2005 m. liepos 27 d. 17:19:16
2005 m. liepos 27 d. 06:46:55
2005 m. liepos 26 d. 21:57:07
2005 m. liepos 26 d. 21:52:31
2005 m. liepos 26 d. 21:17:51
2005 m. liepos 26 d. 21:15:18
stai ka parase apie manaji
2005 m. liepos 26 d. 20:57:15
Nežinau ar tokiais dalykais galima tikėti ar netikėti. Tiesiog kartais 'kažkoks aprašymas' 'kažkam' tinka, ir tas pats 'kažkoks aprašymas' tokiam pačiam 'kažkam' netinka. Elementaru. : ]
Tikrai taip, pritariu...
2005 m. liepos 26 d. 20:53:20
svejka lajminga ir tikraj atitinka
2005 m. liepos 26 d. 20:48:19
2005 m. liepos 26 d. 20:44:16
2005 m. liepos 21 d. 20:05:21
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 18 d. 20:37:50
2005 m. liepos 18 d. 19:03:25
2005 m. liepos 18 d. 18:32:44
2005 m. liepos 18 d. 17:57:51
2005 m. liepos 18 d. 17:57:38
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 18 d. 17:55:23
2005 m. liepos 18 d. 17:51:58