Kaip galima tikėti ar netikėti vardų reikšmėmis? Jei koks nors vardas, iš kokios nors senovės graikų kalbos (ar kitos) išvertus kažką reiškia, tai dar galima tuo netikėti? Netikėti tuo, kad vardas kažką reiškia? Aišku, kad tai, ką jis reiškia gali visai neatitikti pačio žmogaus, bet kiekvienas vardas šį tą reiškia ir yra iš kažkur kilęs, nematau kuo čia netikėti. Dar betrūko, kad imtume klausinėti, ar tikite, kad žodžiai ką nors reiškia. Bet manau, kad net iš to išeitų prasmingesnė diskusija. O jei jau norėjai paklausti, 'ar jūsų vardo reikšmė atitinka jus' arba 'ar tikit, kad vardai gali atspindėti žmogų' tai, manau, reikėjo taip ir rašyti. Galėtum prieš kuriant temą bent trečdalį minutės pasvarstyti, ar tai, ką rašai turi prasmę, ir ar tai, ką parašei supras kiti..
Beje, mano vardas kilęs iš senovės lietuvių, ir mane ganėtinai atitinka. Aišku, pagal tai, iš ko kilo.
"When you have kids coming up yo you
telling you they want to kill
themselves everyday, saying our
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
kaip galima tiketi vardu reiksme?! jei tavo vardas reiskia koki balandi, tai ka tu panasus i balandy, arba sneki kaip balandis?! O jei vardas reiskia pvz.:karzigys, tai negi tu koks busimas leitenantas?!
zdz negalima taip!
nezinau, gal ir tikiu, o kur galima suzinot ka reiskia mano vardas?
music is the only thing that stops
them, you are like, what if our
music stops being the reason
that he lives?"
JOEL MADDEN
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 18 d. 17:42:08
Beje, mano vardas kilęs iš senovės lietuvių, ir mane ganėtinai atitinka. Aišku, pagal tai, iš ko kilo.
2005 m. liepos 18 d. 17:39:07
2005 m. liepos 18 d. 17:38:00
2005 m. liepos 18 d. 17:37:00
2005 m. liepos 18 d. 17:25:53
2005 m. liepos 18 d. 17:21:43
O mano vardą, kuriuo vadina draugai, išvertus tai reikštų "evangelija". o aš nesu katalikė tokia, mano religija yra visų religijų mišinys, todėl ir šis neatitinka.
2005 m. liepos 18 d. 17:13:38
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. liepos 18 d. 17:12:55
zdz negalima taip!
2005 m. liepos 18 d. 17:10:02
2005 m. liepos 18 d. 17:03:22
2005 m. liepos 18 d. 16:57:44
"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
2005 m. liepos 18 d. 16:53:45