Woozy rašė: Traukia link zurnalistikos, gydytoju, arcealogijos, geologija visai nieko paskui meteorologija, nu su geografija, biologija kazkas tai susije....
Woozy rašė: Traukia link zurnalistikos, gydytoju, arcealogijos, geologija visai nieko paskui meteorologija, nu su geografija, biologija kazkas tai susije....
+ psichologija (IronMeal primine )
O jei rimtai, labiausiai traukia psichologija ir muzika...
Galbut iseis ir vienas ir kitas...
Keistai atrodytu psichologas-muzikantas...
Taigi tikriausiai teks pasirinkt viena...
Astrofizike (kas nerealu), dalyvauti filmo filmavime, kur būčiau reikalinga su fizikos žiniomis (irgi nerealu) Šiaip pirma norėčiau fiziką gerai mokėti ir suprasti
Arba šiaip kontoroj tarp popierių ir su kompu
linkstu dar prie chemijos arba fizikos. ir visu tiksliuju mokslu. kalbos ne man. ir kurybinis darbas ne man. puikiai sugebeciau, bet nenoreciau. nebent, jei nesugalvosiu, kur stot,i rezisura klokia stosiu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
archeologe.. kartais kai ziuriu per tv laidas arba perskaitau straipsnius apie senoves kulturas, dinozaurus ir ect..tai atrodo, kad tie zmones, kurie visa tai atkase, surado turetu jaustis begalo pakyleti... atkasti dinozauru liekanas ar atrasti uzmirsta civilizacija..man tai atrodo kazkas fantastisko.. nors pvz jei atkasciau nors ir paprasta molini inda is senoves ir tai butu nerealu.. o siaip dar filosofija noreciau studijuoti, astronomija..
Mane traukia fotografija ir filologija (lietuvių arba anglų).Jokiu būdu nenoriu likt kaune.Todėl stengsiuos įstoti į Vu arba VDA... ;] o dirbt.. na žiūrint kokią specialybę turėsiu, jei viskas pasiseks tai fotografe... ;]
Zinau tik tiek, kad begalo noriu studijuoti etnologija, bet maziausiai noriu likti kaunbe, o vln yra tik azijos etnologija(ar kazkas panasaus), jei kas tai rinksiuos arcjeologija, o kuo dirbt? paaugsim pamatysim
_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. gruodžio 10 d. 10:44:38
Hmmm...Geras klausimas. Kol uzaugsiu tai tikrai labai labai toli man (ne amzium o protu).
O shape tai masciau apie psichologes karjera, bet kai pamaciau kad reikia matematikos ir shape daug tiksliuju mokslu tai palikau uzanty. Kazkada seniau svajojau tapti drabuziu dizainere, dabar tas noras isbleso. Taigi dabar kokios profesijos noreciau tai net nezinau, svarbu kad dirbi nebutu kancia, ir kad atlygio uztektu ant duonos.
O shape tai svajoju apie muzikantes karjera ( Ech..Don`t we all?). Bet cia jau labiau prie laisvalaikio };]
P.S. ir dar pamirshau parasyti... nes as studijuoju ZURNALISTIKA, ir tai super shauni specialybe, tik kad niekam kitam laiko daugiau nebelieka, tai cia jau faktas... nors man dzin, svarbiausia zurnalistika
gyvenu kaip moku gyvent...
... nes tai tiesiog mano tikslas, na ir gyvenimo budas... nes as myliu zurnalistika ir esu tikra del savo pasirinkimo
gyvenu kaip moku gyvent...
gothika12 rašė: kas is to kad noriu..vis tiek nemanau kad tai issipildys,,pernelyg didele svajone..galu gale dirbsiu darba kuris manes visai nedomins or galvosiu kad mano gyvenimas susiktas kai aplink lakstys koks mazius su savo inoringais norais..bet as dar turiu kantrybes..as sieksiu to ko noriu..nes neketinu atsigrezus po keliu metu suprasti jog nieko nepadariau kad pakeisciau savo gyvenima..
Visiškai neprieštaringa. 'Aišku žinau kad nieko nepasieksiu, bet vistiek sieksiu. '
Tai gal jau iš kart kaupk jėgas ir kantrybę šlavėjos darbui? Kam švaistyt laiką savo ateičiai?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gruodžio 19 d. 18:49:45
2005 m. gruodžio 19 d. 18:42:19
o jei rimtai,tai kinologe.
2005 m. gruodžio 18 d. 16:04:53
Traukia link zurnalistikos, gydytoju, arcealogijos, geologija visai nieko paskui meteorologija, nu su geografija, biologija kazkas tai susije....
Oj kaip negraziai mano nick'as parasytas...
2005 m. gruodžio 18 d. 15:47:47
2005 m. gruodžio 18 d. 15:43:10
Traukia link zurnalistikos, gydytoju, arcealogijos, geologija visai nieko paskui meteorologija, nu su geografija, biologija kazkas tai susije....
2005 m. gruodžio 18 d. 15:26:54
O jei rimtai, labiausiai traukia psichologija ir muzika...
Galbut iseis ir vienas ir kitas...
Keistai atrodytu psichologas-muzikantas...
Taigi tikriausiai teks pasirinkt viena...
2005 m. gruodžio 18 d. 13:25:15
Arba šiaip kontoroj tarp popierių ir su kompu
2005 m. gruodžio 18 d. 13:13:57
2005 m. gruodžio 18 d. 13:10:11
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. gruodžio 18 d. 13:06:43
2005 m. gruodžio 18 d. 12:00:19
2005 m. gruodžio 17 d. 12:46:10
Norėčiau turėti nuosavą muzikinį kanalą, kur grotų sunki muzika.
2005 m. gruodžio 10 d. 15:51:55
2005 m. gruodžio 10 d. 15:20:47
2005 m. gruodžio 10 d. 10:44:38
O shape tai masciau apie psichologes karjera, bet kai pamaciau kad reikia matematikos ir shape daug tiksliuju mokslu tai palikau uzanty. Kazkada seniau svajojau tapti drabuziu dizainere, dabar tas noras isbleso. Taigi dabar kokios profesijos noreciau tai net nezinau, svarbu kad dirbi nebutu kancia, ir kad atlygio uztektu ant duonos.
O shape tai svajoju apie muzikantes karjera ( Ech..Don`t we all?). Bet cia jau labiau prie laisvalaikio };]
2005 m. lapkričio 30 d. 15:14:45
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. lapkričio 30 d. 15:07:37
busiu ZURNALISTE!!!
... nes tai tiesiog mano tikslas, na ir gyvenimo budas... nes as myliu zurnalistika ir esu tikra del savo pasirinkimo
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. lapkričio 30 d. 13:08:47
kas is to kad noriu..vis tiek nemanau kad tai issipildys,,pernelyg didele svajone..galu gale dirbsiu darba kuris manes visai nedomins or galvosiu kad mano gyvenimas susiktas kai aplink lakstys koks mazius su savo inoringais norais..bet as dar turiu kantrybes..as sieksiu to ko noriu..nes neketinu atsigrezus po keliu metu suprasti jog nieko nepadariau kad pakeisciau savo gyvenima..
Visiškai neprieštaringa. 'Aišku žinau kad nieko nepasieksiu, bet vistiek sieksiu. '
Tai gal jau iš kart kaupk jėgas ir kantrybę šlavėjos darbui? Kam švaistyt laiką savo ateičiai?
2005 m. lapkričio 30 d. 09:56:01
2005 m. lapkričio 30 d. 09:39:13