uzkasta_negyva rašė: beprote..;] norėčiau būti beprotė. tokia, kuriai viskas vienodai.. nenoriu užaugti.. nuobodu bus.. kaip sykį pasakė Astrida Lindgren - "suaugusių gyvenimas - tai tik nuobodus darbas, vienodi drabužiai ir nesumokėti komunaliniai mokesčiai". Ir išvis man nepatinka pati aplinkybė, kad baigei mokyklą, baigei univerą ir varyk dirbti, kurk šeimą ir t.t. nuo-bo-du juk taip.. banalu.. įprasta.. visokios mokesčių inspekcijos, deklaracijos, SoDros mokesčiai, vargas dėl to, kaip gauti tą prakeiktą 8 valandų darbą, už kurį daugelis gauna minimalų atlyginimą,.. siaubingai nenoriu suaugti, nenoriu būti kaip kiti.. ne-no-riu..
neturiu svajonių darbo. noriu keliauti (kas tada tinka? turizmas?..gidė? o kas nori negražios gidės, kuri visus atstumia savo išvaizda ir kalbėjimo maniera).. noriu.. noriu..
Gali buti kaskadininke. Tikrai nebus nuobodu. Bliamba kaip gerai cia sualvojau. Ir pati uzsinorejau
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
beprote..;] norėčiau būti beprotė. tokia, kuriai viskas vienodai.. nenoriu užaugti.. nuobodu bus.. kaip sykį pasakė Astrida Lindgren - "suaugusių gyvenimas - tai tik nuobodus darbas, vienodi drabužiai ir nesumokėti komunaliniai mokesčiai". Ir išvis man nepatinka pati aplinkybė, kad baigei mokyklą, baigei univerą ir varyk dirbti, kurk šeimą ir t.t. nuo-bo-du juk taip.. banalu.. įprasta.. visokios mokesčių inspekcijos, deklaracijos, SoDros mokesčiai, vargas dėl to, kaip gauti tą prakeiktą 8 valandų darbą, už kurį daugelis gauna minimalų atlyginimą,.. siaubingai nenoriu suaugti, nenoriu būti kaip kiti.. ne-no-riu..
neturiu svajonių darbo. noriu keliauti (kas tada tinka? turizmas?..gidė? o kas nori negražios gidės, kuri visus atstumia savo išvaizda ir kalbėjimo maniera).. noriu.. noriu..
O aš nežinau... Vis neapsisprendžiu... Net internete bandžiau surasti patinkančią specialybę, bet niekaip neradau... Ech... Labai nenorėčiau dirbti nuobodaus darbo, trokštu kažko tokio... Pati nežinau ko Orginalumas būtų privalumas. Tik ar Lietuvoje pragyvenčiau iš tokio darbo, kuris nėra populiarus?
Buvo sudominus mintis dirbti JTO- Jungtinėje Tautų Organizacijoje, bet jų būstinė yra Niujorke. Neseniai atradau egiptologijos specialybę. Ji labai įdomi, bet labiau tiktų laisvalaikiui, turbūt... Nieko nežinau. Aaaa...
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Iš tiesų tai aš iš viso nieko negalvoju apie ateitį, nes anei viena specialybė manęs nevilioja. Tiesiog noriu kad tai būtų originalus ir malonus darbas, susijęs su kūryba...
visada norejau dirbti svaru darba, o ne kazkur su kastuvu apsiprakaitaves, norejau su popieriais, kontorini darba.uzaugau, dirbu kontoroj, su popieriais, kompu, reiskias viskas gerai!
Geras klausimas...
Siaip aisku noreciau buti aptekusi pinigais ir niekur neirbti, bet tai neimanoma...
Todel dabar mastau apie birzos makleria arba zurnalistika.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 20 d. 06:19:15
beprote..;] norėčiau būti beprotė. tokia, kuriai viskas vienodai.. nenoriu užaugti.. nuobodu bus.. kaip sykį pasakė Astrida Lindgren - "suaugusių gyvenimas - tai tik nuobodus darbas, vienodi drabužiai ir nesumokėti komunaliniai mokesčiai". Ir išvis man nepatinka pati aplinkybė, kad baigei mokyklą, baigei univerą ir varyk dirbti, kurk šeimą ir t.t. nuo-bo-du juk taip.. banalu.. įprasta.. visokios mokesčių inspekcijos, deklaracijos, SoDros mokesčiai, vargas dėl to, kaip gauti tą prakeiktą 8 valandų darbą, už kurį daugelis gauna minimalų atlyginimą,.. siaubingai nenoriu suaugti, nenoriu būti kaip kiti.. ne-no-riu..
Gali buti kaskadininke. Tikrai nebus nuobodu. Bliamba kaip gerai cia sualvojau. Ir pati uzsinorejau
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 19 d. 20:41:09
2005 m. liepos 19 d. 20:24:47
2005 m. liepos 19 d. 20:22:33
Buvo sudominus mintis dirbti JTO- Jungtinėje Tautų Organizacijoje, bet jų būstinė yra Niujorke. Neseniai atradau egiptologijos specialybę. Ji labai įdomi, bet labiau tiktų laisvalaikiui, turbūt... Nieko nežinau. Aaaa...
2005 m. liepos 19 d. 16:29:49
2005 m. liepos 19 d. 14:36:10
2005 m. liepos 19 d. 14:30:02
Pfff... iš meno nepragyvensi žinok...
O aš žinau, kad iš meno pragyventi galima. Aišku, priklauso nuo to, kokio meno.
Na, dar būna ir tokių, kuriem gyvi žmonės nepanašūs į gyvus..
Sunkus atvejis...
2005 m. liepos 19 d. 14:29:23
2005 m. liepos 19 d. 14:28:33
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 19 d. 14:25:08
2005 m. liepos 19 d. 14:22:25
Pfff... iš meno nepragyvensi žinok...
O aš žinau, kad iš meno pragyventi galima. Aišku, priklauso nuo to, kokio meno.
Na, dar būna ir tokių, kuriem gyvi žmonės nepanašūs į gyvus..
2005 m. liepos 19 d. 14:20:01
2005 m. liepos 19 d. 14:05:14
2005 m. liepos 19 d. 13:56:06
2005 m. liepos 19 d. 13:37:15
2005 m. liepos 19 d. 13:33:24
2005 m. liepos 19 d. 13:31:33
2005 m. liepos 19 d. 13:31:30
Siaip aisku noreciau buti aptekusi pinigais ir niekur neirbti, bet tai neimanoma...
Todel dabar mastau apie birzos makleria arba zurnalistika.
2005 m. liepos 19 d. 13:27:41