| Puslapiai: 12345678 ... 13 |
|
2007 m. balandžio 15 d. 19:04:33 |
)..|
2007 m. balandžio 15 d. 18:59:04 |
|
2007 m. balandžio 15 d. 18:50:24 |
)..|
2007 m. balandžio 15 d. 17:33:24 |
)..
|
2007 m. balandžio 15 d. 17:27:52 |
O sociologijoje nebematau perspektyvų. 
Visa laimė, man dar gana daug laiko liko.
|
2007 m. balandžio 15 d. 16:44:31 |

| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Joan of Arc (Maid of Orleans)OMD |

2007 m. liepos 21 d. 12:08:14
2007 m. liepos 21 d. 10:57:30
2007 m. liepos 21 d. 10:46:22
2007 m. liepos 20 d. 23:10:27
vo vo kaip daznai musu norai nesutampa su realybe, nori vieno, o gauni visai kita ;o
o as nebeatsimenu ko norejau, bet vis dar galima sugalvot ka nors
2007 m. liepos 20 d. 23:02:39
Rimčiau pažvelgus, norėčiau su reklama susijusio darbo.
Reklamas reklamuoti.
jeigu turi grazias kojas, gali reklamuot batukus, kojines, skustuvus
jeigu turi grazias rankas gali reklamuot nagu lakus, ziedus, apirankes
jeigu turi grazias krutis, gali reklamuot lemeneles... alu, masynas, cigaretes, telefonus, baldus, piza, salas karibu juroj...
2007 m. liepos 20 d. 22:34:58
Kai buvau mažesnė svajojau būt anatomo patologe, kažkodėl aš maniau jog tai glaudžiai susiję su chemija
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. liepos 20 d. 22:29:43
2007 m. balandžio 24 d. 20:22:57
2007 m. balandžio 24 d. 20:22:17
Sutinku, kol kas turiu tik praktikos žinių.
Turėjau omeny teorijos.
2007 m. balandžio 24 d. 20:21:47
2007 m. balandžio 24 d. 20:19:04
Tada jau nebežinau kas ten per būgnininkas tas tavo brolis
tu tik kad swajoji... kai reikes naktim prie instrumento patupet, tj pamatysi ka reiskia fizinis nuowargis nuo bugnu,,, ir be to... tu manai wisos rocko grupes taip ir pasirengusios priimti mergaites kwailas kurios tik moka swajuot? as baiges muzikos mokykla ir zinau kas yra metronomas sese irgi... bugnininkas turi galwoi turet ir metronoma ir kamertona ir pan... o jei tu tik swajoji tj ysiwaizduoju tawo gabumus
1. Svajoju, bet po vasaros savjonė išsipildys. Kitą mėnesį jau žadu eiti mokintis.
2. Dėl kvailų mergaičių, tai aš jau turiu su kuo grupę kurti, kad ir tik malonumui. Čia jau mano reikalas. Puiki proga tobulėjimui. O dar prieš tai turės daug vandenų nubėgt.
3. Dėl gabumų tai nėr kalbos, kad aš jų dar neturiu. Bet tai nereiškia, kad aš tuom nesidomiu, su išmanančiais žmonėmis nebendrauju ir apskritai nieko nežinau. Sutinku, kol kas turiu tik praktikos žinių. Bet nereikia čia stūmt ant gabumų, nes viskam savas laikas. Turėsiu tuos būgnus, mokinsiuos, tobulėsiu. Ir nemanau, kad nepajėgsiu. Apskritai tai tu man pirmasis tokią nesąmonę suskėlei.
4. Prie metronomo irgi reik mokėt groti, kad ir juo nesinaudaja pernelyg. O pradedančiajam jis ir padeda labai.
2007 m. balandžio 24 d. 20:12:20
Tada jau nebežinau kas ten per būgnininkas tas tavo brolis
tu tik kad swajoji... kai reikes naktim prie instrumento patupet, tj pamatysi ka reiskia fizinis nuowargis nuo bugnu,,, ir be to... tu manai wisos rocko grupes taip ir pasirengusios priimti mergaites kwailas kurios tik moka swajuot? as baiges muzikos mokykla ir zinau kas yra metronomas sese irgi... bugnininkas turi galwoi turet ir metronoma ir kamertona ir pan... o jei tu tik swajoji tj ysiwaizduoju tawo gabumus
2007 m. balandžio 24 d. 20:01:21
2007 m. balandžio 24 d. 19:43:44
b) Gyvenime man didžiauią malonumą teikia muzika. Norėčiau kokioje roko grupėje būti būgnininke (tuoj pradėsiu mokintis
as nesakau,kad tu esi beviltishka toje srityje..tik man ydomu: o ish kur tu znj,kad tu jauti ritma ant tiek puikiai,kad net galesi musht ? ir kad fizishkai busi tam pajegi ir t.t.?
Ritmą jaučiu, žinau ir tiek, tam pasitikrint yra metronomas, be kurio būgnininkas kaip mašina be ratų. Apie fizinį pajėguma tai kalbėt neverta. Kol mokinsiuos groti, tai tobulės viskas. Tik laiko klausimas.
Šiaip, nesupyk, bet tavo klausimai tai kvailoki... Na apie ritmą gal [nors manau turėjai omenyje klausą, o ją tikrai turiu]..