Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kuo norėtum dirbti užaugęs/usi?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kickass
2007 m. liepos 21 d. 12:08:14
muzikos zhurnalistika - va kas realiausiai mane domina. siaip darbas tv gal..., svajoju apie bet koki darba kuriame galima uzsiimti absudu (bet svajones tai tik svajones -snekant kaip minedas

2007 m. liepos 21 d. 10:57:30
svajoju dirbti kriminalistikos srityje darbą, kuris būtų susijęs su biochemija.

2007 m. liepos 21 d. 10:46:22
Jei realiai tai norėčiau dirbti psichoanalitike arba žurnaliste, o jei svajonėse tai dainininke xD

Atsakyti
ep
2007 m. liepos 20 d. 23:10:27
Dabar jau nebesvabu, ko norėjau. Dirbu tai, ką dirbu.

vo vo kaip daznai musu norai nesutampa su realybe, nori vieno, o gauni visai kita ;o

o as nebeatsimenu ko norejau, bet vis dar galima sugalvot ka nors

2007 m. liepos 20 d. 23:02:39
CyberPirate rašė:
Rimčiau pažvelgus, norėčiau su reklama susijusio darbo.
Reklamas reklamuoti.

jeigu turi grazias kojas, gali reklamuot batukus, kojines, skustuvus
jeigu turi grazias rankas gali reklamuot nagu lakus, ziedus, apirankes
jeigu turi grazias krutis, gali reklamuot lemeneles... alu, masynas, cigaretes, telefonus, baldus, piza, salas karibu juroj...

2007 m. liepos 20 d. 22:34:58
Norėčiau būti sexopatologe. Atrodo gana ydomus darbas tik manau nelabai sugebėčiau padėti poroms turinčioms tokių problemų, beto sako, jog sexopatologai patys savo lytinio gyvenimo nesugeba susitvarkyt, tad..
Kai buvau mažesnė svajojau būt anatomo patologe, kažkodėl aš maniau jog tai glaudžiai susiję su chemija anatomija - atomai. Iš dalies panašu

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
lacunacoil
2007 m. liepos 20 d. 22:29:43
matyt studijosiu žurnalistika, norėčiau būt žurnalistas, renginių org. ir panašiai

2007 m. balandžio 24 d. 20:22:57
Nu ir priimu

2007 m. balandžio 24 d. 20:22:17
neruse rašė:
Sutinku, kol kas turiu tik praktikos žinių.

Turėjau omeny teorijos.

2007 m. balandžio 24 d. 20:21:47
po metu mes susirashysim ir eisim dwikowa bugnais pamatysiu kiek per metus su metronomu ismokai as rimtai sakau... priimi issuky??

2007 m. balandžio 24 d. 20:19:04
gretten rašė:
neruse rašė:
Tada jau nebežinau kas ten per būgnininkas tas tavo brolis Jeigu ką, tai aš jau ilgai apie tai domiuosi, nes seniai apie tai svajoju. O tu bent pati žinai kas yra tas metronomas?

tu tik kad swajoji... kai reikes naktim prie instrumento patupet, tj pamatysi ka reiskia fizinis nuowargis nuo bugnu,,, ir be to... tu manai wisos rocko grupes taip ir pasirengusios priimti mergaites kwailas kurios tik moka swajuot? as baiges muzikos mokykla ir zinau kas yra metronomas sese irgi... bugnininkas turi galwoi turet ir metronoma ir kamertona ir pan... o jei tu tik swajoji tj ysiwaizduoju tawo gabumus nuo brolio bugnininko///

1. Svajoju, bet po vasaros savjonė išsipildys. Kitą mėnesį jau žadu eiti mokintis.
2. Dėl kvailų mergaičių, tai aš jau turiu su kuo grupę kurti, kad ir tik malonumui. Čia jau mano reikalas. Puiki proga tobulėjimui. O dar prieš tai turės daug vandenų nubėgt.
3. Dėl gabumų tai nėr kalbos, kad aš jų dar neturiu. Bet tai nereiškia, kad aš tuom nesidomiu, su išmanančiais žmonėmis nebendrauju ir apskritai nieko nežinau. Sutinku, kol kas turiu tik praktikos žinių. Bet nereikia čia stūmt ant gabumų, nes viskam savas laikas. Turėsiu tuos būgnus, mokinsiuos, tobulėsiu. Ir nemanau, kad nepajėgsiu. Apskritai tai tu man pirmasis tokią nesąmonę suskėlei.
4. Prie metronomo irgi reik mokėt groti, kad ir juo nesinaudaja pernelyg. O pradedančiajam jis ir padeda labai.

2007 m. balandžio 24 d. 20:12:20
neruse rašė:
Tada jau nebežinau kas ten per būgnininkas tas tavo brolis Jeigu ką, tai aš jau ilgai apie tai domiuosi, nes seniai apie tai svajoju. O tu bent pati žinai kas yra tas metronomas?

tu tik kad swajoji... kai reikes naktim prie instrumento patupet, tj pamatysi ka reiskia fizinis nuowargis nuo bugnu,,, ir be to... tu manai wisos rocko grupes taip ir pasirengusios priimti mergaites kwailas kurios tik moka swajuot? as baiges muzikos mokykla ir zinau kas yra metronomas sese irgi... bugnininkas turi galwoi turet ir metronoma ir kamertona ir pan... o jei tu tik swajoji tj ysiwaizduoju tawo gabumus nuo brolio bugnininko///

2007 m. balandžio 24 d. 20:01:21

2007 m. balandžio 24 d. 19:43:44
neruse rašė:
gretten rašė:
b) Gyvenime man didžiauią malonumą teikia muzika. Norėčiau kokioje roko grupėje būti būgnininke (tuoj pradėsiu mokintis )..

as nesakau,kad tu esi beviltishka toje srityje..tik man ydomu: o ish kur tu znj,kad tu jauti ritma ant tiek puikiai,kad net galesi musht ? ir kad fizishkai busi tam pajegi ir t.t.?

Ritmą jaučiu, žinau ir tiek, tam pasitikrint yra metronomas, be kurio būgnininkas kaip mašina be ratų. Apie fizinį pajėguma tai kalbėt neverta. Kol mokinsiuos groti, tai tobulės viskas. Tik laiko klausimas.
Šiaip, nesupyk, bet tavo klausimai tai kvailoki... Na apie ritmą gal [nors manau turėjai omenyje klausą, o ją tikrai turiu]..

...mano borlis - bugnininkas.. ir tu katik juodai nusishnekejai...ir juodai mus prajuokinai metronomas net ne bugnams reikalingas,...nu znj.. ..

2007 m. balandžio 15 d. 19:04:33
gretten rašė:
b) Gyvenime man didžiauią malonumą teikia muzika. Norėčiau kokioje roko grupėje būti būgnininke (tuoj pradėsiu mokintis )..

as nesakau,kad tu esi beviltishka toje srityje..tik man ydomu: o ish kur tu znj,kad tu jauti ritma ant tiek puikiai,kad net galesi musht ? ir kad fizishkai busi tam pajegi ir t.t.?

Ritmą jaučiu, žinau ir tiek, tam pasitikrint yra metronomas, be kurio būgnininkas kaip mašina be ratų. Apie fizinį pajėguma tai kalbėt neverta. Kol mokinsiuos groti, tai tobulės viskas. Tik laiko klausimas.
Šiaip, nesupyk, bet tavo klausimai tai kvailoki... Na apie ritmą gal [nors manau turėjai omenyje klausą, o ją tikrai turiu]..

2007 m. balandžio 15 d. 18:59:04
butu zavu ka nors organizuoti ar buti kazkieno vadybininku. NE, NEBUTINAI MUZIKOS SRITYJE. taip pat masciau apie nora buti diplomate, deja, kai esi moteris paskui save tasytis po pasauli seima kazkaip nelabai.

2007 m. balandžio 15 d. 18:50:24

2007 m. balandžio 15 d. 17:33:24
a) Visada patiko biologijos pamoka, tai norėčiau ką nors ir dirbt su biologija susijusio. Mane visda žavėjo visokie labaratoriniai tyrimai, naujų medžiagų išradinėjimas ir t.t. Pvz, biochemija. Bet sunku įstot.. Dar įdomu ekologija..

2007 m. balandžio 15 d. 17:27:52
Norėčiau daryt kažką su renginių organizavimu.
Dar galvojau apie sociologiją arba psichologiją. Bet psichologė iš manęs turbūt nekokia būtų, aš per daug egocentriška. O sociologijoje nebematau perspektyvų.
Buvo minčių ir apie žurnalistiką. Tačiau tai,kad gerai rašai rašinius nebūtinai rodo,kad būsi geras žurnalistas.
Apskritai, neturiu jokių rimtų planų ir kol kas plaukiu pasroviui, Pažiūrėsim,kas iš to išeis. Visa laimė, man dar gana daug laiko liko.

2007 m. balandžio 15 d. 16:44:31
kliedesys rašė:
barsuko_letenele >>> dejau skersa ant tavo perspektyvos

o ne. tu ja sutepei!!! teks naujos ieskotis..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Dienos daina

Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Peter Steele Peter Steele
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1511
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 139564