Tikslas, viena iš svajonių - sukurti savo kompaniją, to šiuo metu ir sieku, dirbu, tik, kad valios ir užsispyrimo mažoka, bet tikiuos su laiku ateis ir bus daugiau motyvacijos, pirmiausia dar mokslus pasibaigt reikia, bet pagrindus jau galima statytis ir dabar. Vieną žinau - niekada nesedėsiu ofise nuo 8h iki 19h kiekvieną mielą dieną - ačiū, tai ne man.
aga jeigu pats nesugebi nei velnio parasyti, tai tau pati vieta kritikose
Roko žvaigždė.
Pasirašinėsiu ant krūtinių išprotėjusioms gerbėjoms ir į mano kambarėlį prieš koncertus susirinks galybė vadinamųjų grupsių.
Arba ne.
Alkoholikas. Štai kur svajonė.
Rimčiau pažvelgus, norėčiau su reklama susijusio darbo.
Reklamas reklamuoti.
sesuo_mirtie rašė: labai noreciau studijuoti klasikini dainavima,bet kad labai jau nekenciu solfedzio......
nu va ir apsisprendziau...jeigu istosiu ir viska gerai baigsiu,tai noreciau dainuoti teatre ir dar noreciau buti literaturos kritike...cia butu pats tas...
noreciau zaist futbola kur nors stepese, neriboto dydzio laukuose su daugybe vartu ir lakstyt savo malonumui nepavargstant ir tik zaist ir zaist. kol pakilciau. o tada tai velniai zino ka.
aisku tai nera realu. bet as to noreciau.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
sesuo mirtie, nekęskim kartu!!! Fuj..
O šiaip dabar svajoju kažką režisuoti, vaidinti ir dar kart režisuoti. Rašyti scenarijus filmams, spektakliams ir t.t.. Tikiuosi, per visą gyvenimą kokį scenarijų parašysiu, nes su manim tai..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 15 d. 16:39:35
2007 m. balandžio 15 d. 16:37:04
palauksiu kol 18 sueis, nes dabar visus pinigus pasigviesh tevai ir ishleis visokiam nereikalingam meshlui (pvz mano vaistams)
2007 m. balandžio 15 d. 16:36:14
Sunku beproto, bet jausčiau malonumą.
2007 m. balandžio 15 d. 16:30:30
2007 m. balandžio 15 d. 16:19:06
2007 m. balandžio 15 d. 16:17:17
2007 m. balandžio 15 d. 16:11:59
Aš norėčiau dirbti psichologe arba advokate...Nežinau šiaip jei pažymiai toliau bus geri...Jei neužplauks depresija.
Bloga iš tavęs psichologė būtų - negali analizuoti žmonių poelgių. Advokate... dar blogiau - nepagrindi savų pranešimų.
2007 m. balandžio 15 d. 15:59:17
2007 m. vasario 10 d. 17:15:48
2007 m. vasario 1 d. 22:44:42
2007 m. vasario 1 d. 22:19:25
2007 m. vasario 1 d. 21:54:47
2007 m. vasario 1 d. 20:38:19
aga
2007 m. vasario 1 d. 20:38:00
Kažkam kolega ten būsiu.
Roko žvaigždė.
Pasirašinėsiu ant krūtinių išprotėjusioms gerbėjoms ir į mano kambarėlį prieš koncertus susirinks galybė vadinamųjų grupsių.
Arba ne.
Alkoholikas. Štai kur svajonė.
Rimčiau pažvelgus, norėčiau su reklama susijusio darbo.
Reklamas reklamuoti.
2007 m. vasario 1 d. 19:37:41
labai noreciau studijuoti klasikini dainavima,bet kad labai jau nekenciu solfedzio...
nu va ir apsisprendziau...jeigu istosiu ir viska gerai baigsiu,tai noreciau dainuoti teatre ir dar noreciau buti literaturos kritike...cia butu pats tas...
2007 m. vasario 1 d. 18:17:03
aisku tai nera realu. bet as to noreciau.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2007 m. sausio 21 d. 19:25:41
2006 m. lapkričio 24 d. 17:12:01
o realiai taj jauciu kzkas labai stipriai rishis su matematika...
2006 m. lapkričio 24 d. 16:31:02
2006 m. lapkričio 14 d. 18:16:42
O šiaip dabar svajoju kažką režisuoti, vaidinti ir dar kart režisuoti. Rašyti scenarijus filmams, spektakliams ir t.t.. Tikiuosi, per visą gyvenimą kokį scenarijų parašysiu, nes su manim tai..