Labai noreciau but psichologe, radijo didzeja -faina piaukst nesamones eteryje(tik gal ne kokio Puko, nes nuo tos muzikos padvesciau..), arba tv ziniu vedeja, nes moku greit skaityt. manau psichologe man but neiseis, eikai erai moket matematika, biesa r pan, nes stot tai i medicina atseit reik. o amn is matkes 6 iseina. ech
hmmm, man lb patinka visos meno rusys: fotografija, daile, muzika ir pan (didziojoj ju daly turiu patirties) visai patiktu chirurgija, zurnalistika, teise, lb fainai man psichologija ir dar noreciau ikurt muzikos prekiu parduotuve
parašysiu bestselerį
arba atidarysiu kabaką, kuriame beje bus rūkoma, jei tik pavyks susitart su valdžia
arba atgabensiu Lietuvon vieną tokį parduotuvių tinklą
Dar gana neseniai norejau but teatro aktore, jau ir vieta univere paruosta, bet dar labiau traukia paciuos uzkulsiuos suktis, tai pasirinksiu kulturos vadyba. na tikiuos mano norai issipildys, kitur saves neisivaizduoju.
Ot užkrito dabar pavardė protingo žmogiuko, kuris iš paprasto, eilinio tapo milijonieriumi. Parašė knygą "Nieko nėra neįmanomo", su įdomumu perskaičiau ir kitiems rekomenduoju. Jis sako, kad sėkmės formulė labai paprasta: reikia tik kažko konkretaus labai norėti ir daryti viską, kad to pasiektum
O aš jau užaugau ir dirbu darbą, kuris yra mielas: knisuosi tarp popierių, kompą pakankinu, darbas galima sakyt ramus, per smegenis niekas per daug nevažiuoja. Tiesa, ieškau kito darbo. Tokio pat, tik su didesniu atlyginimu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 26 d. 23:39:19
2006 m. birželio 26 d. 23:36:38
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. birželio 26 d. 23:33:01
2006 m. birželio 26 d. 23:21:09
2006 m. birželio 25 d. 21:09:27
2006 m. birželio 25 d. 21:07:11
2006 m. birželio 25 d. 21:05:24
2006 m. birželio 16 d. 22:41:45
Ziuresim kaip cia bus
2006 m. birželio 16 d. 15:54:01
arba atidarysiu kabaką, kuriame beje bus rūkoma, jei tik pavyks susitart su valdžia
arba atgabensiu Lietuvon vieną tokį parduotuvių tinklą
2006 m. birželio 7 d. 22:19:12
2006 m. birželio 7 d. 22:06:07
2006 m. birželio 7 d. 19:13:20
2006 m. birželio 7 d. 17:33:56
2006 m. birželio 7 d. 17:31:22
2006 m. birželio 7 d. 17:24:25
2006 m. birželio 7 d. 16:39:37
kuo noreciau? Ogi roko zvaigzde!!
hahah as irgi kuo nors panasiai
2006 m. birželio 7 d. 16:11:02
2006 m. birželio 6 d. 13:01:54
2006 m. birželio 6 d. 12:49:02
jegele butu but koki tardytoju....
Nieko gero tame darbe nėra - visą kraują išsiurbia iš tavęs ir viskas. Jei nesi stiprių nervų - po poros mėnesių palūžtum.
2006 m. birželio 6 d. 12:20:29
O aš jau užaugau ir dirbu darbą, kuris yra mielas: knisuosi tarp popierių, kompą pakankinu, darbas galima sakyt ramus, per smegenis niekas per daug nevažiuoja. Tiesa, ieškau kito darbo. Tokio pat, tik su didesniu atlyginimu