Aš tai noriu dirbt milijoniere... ;]
Jei rimčiau, tai norėčiau atidaryt savo kliniką ir padėt žmonėms... man patinka pagelbėt žmones ;] arba važiuot dirbt ten kur nors i Afriką, kur žmonėms reikalinga pagalba (medicininė) ir gydyt juos ;>
Užaugau, dirbu. Žinau, kad dirbsiu pagal savo išsilavinimą, bet kitokį darbą, nei dabar. O šiaip, neatsisakyčiau žurnalistikos srityje pasisupti šiek tiek. Ir dar neatsisakyčiau tapti kokiu prokuroru - man tiktų, manau
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
neseniai apsvarsciau galimybes tarp meno ir mokslo. taip jau atsitiko, atleiskit uz nekukluma, taciau esu gabi daug kam, gal net viskam. nutariau, akd baigusi muzikos mokyklos i konservatorja nestosiu, taigi gyvenimo su profesionalia muzika nesusiesiu. o grupe ne man. dailes mokykla baigti suspaustu kursu ar kazkaip tai dar ne velu, taciau dar paziuresiu, ar tikrai to noriu. bet vis del to is dailes pragyvenciau nebent architektura ar dizainu uzsiimdama, kas yra ne man. o is paevikslu duonos sunkoka uzsidirbti. kas toliau.. drama. zinoma, butu idomu buti rezisiere arba galbut aktore, taciau tokia veikla ko gero Lietuvoj neuzsiimciau, o uzsienyje, jei sulaukciau pasisekimo, nebetureciau ramaus gyvenimo. tada lieka literatura. gera knyga gali parasyti nepriklausomai nuo profesijos. tadgi linkstu prie mokslo. bet mokslinis darbas arba darbas susijes su mokslu gali tapti rutina. pvz mokytojo arba destytojo darbas. aksdien ten pat mokykoj tra lia lia. arba daktaro.. anyway turbut kad ir ka pasirinkciau, nedirbsiu Lietuvoj, o vaziuosiu Anglijon arba Airijon. ten daugiau galimybiu ir manau kad pragyvenimo lygis Lietuvoje neisaugs tiek, kad susilygintu su tu valstybiu. zinoma, galeciau vaziuoti bet kur i kita europos issivysciusia sali, bet nemoku daugiau kalbu, o kalbeti angliskai kokioj pranuzijoj butu truputi juokinga. bet is tiesu noreciau gerai apmokamo (labai gerai) darbo arba turtingo seno vyro, kuris numirtu ir paliktu man neissemiamus turtus. tada noreciau gyventi savo malonumui ir keliauti po pasauli. zinoma,keliaujant po pasauli irgi galima uzsiimti moksline veikla..
as nusisneku.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Ash noriu buti rezhisiere. Wisishkai rimtai kalbu. Egzaminu stojant y shia specialybe daug laikyt nereikia: nei fizikos, nei matematikos... ir, ir, ir! Ir pinigu uzhsikalt galima normaliai, jei esi geras, jei turi ideju ir gabumu. Ir dar... Gali ygywendinti sawo swajones tai ir yra shauniausia. Ish tikro.
Bet stosiu y medicina. Noriu but protinga, o kadangi ne man raketas kurti...
Busiu patolagoanatome (tikiuosi tai taip rashoma!). Jokiu dekingu pacientu... achiu diewui.
Ish wis jokiu pacientu.
Studijuosiu medicina, bet shiaip kursiu filmus. Ish tikro.
Nes tai nuostabu. Ir pelninga. Jei esi geras
Sake nemazhai kas, kad galechiau buti psichologe.. Tai wat. Ir dar norechiau atidaryt kokia parduotuwe, tokiu, ydomiu ir netradicishku drabuzhiu, batu, aksesuaru.. ;]]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 6 d. 12:00:59
bet tikriausiai mano darbas bus susijes su ekonomika..
2006 m. birželio 6 d. 11:25:11
Jei rimčiau, tai norėčiau atidaryt savo kliniką ir padėt žmonėms... man patinka pagelbėt žmones ;] arba važiuot dirbt ten kur nors i Afriką, kur žmonėms reikalinga pagalba (medicininė) ir gydyt juos ;>
2006 m. birželio 6 d. 01:16:36
Užkniso šitas klausimas mane jau...
2006 m. birželio 6 d. 01:13:48
O šiaip - dizainas, taikomoji dailė arba šiaip bariūkščiuose besitampanti "menininkė". Dabar tiesiog nebežinau, ko noriu ir mažai man tai rūpi.
2006 m. birželio 6 d. 01:06:48
2006 m. birželio 5 d. 22:38:51
2006 m. birželio 5 d. 22:32:34
2006 m. birželio 5 d. 22:31:55
2006 m. gegužės 31 d. 17:29:20
2006 m. gegužės 31 d. 10:19:49
2006 m. gegužės 31 d. 00:46:27
2006 m. gegužės 31 d. 00:44:28
2006 m. gegužės 30 d. 23:12:21
2006 m. gegužės 30 d. 22:32:45
2006 m. kovo 11 d. 16:27:34
2006 m. kovo 5 d. 18:52:34
Ishwada: uzhsiimsiu filmu statyba.
2006 m. kovo 5 d. 18:48:18
as nusisneku.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. kovo 5 d. 18:28:30
Bet stosiu y medicina. Noriu but protinga, o kadangi ne man raketas kurti...
Busiu patolagoanatome (tikiuosi tai taip rashoma!). Jokiu dekingu pacientu... achiu diewui.
Ish wis jokiu pacientu.
Studijuosiu medicina, bet shiaip kursiu filmus. Ish tikro.
Nes tai nuostabu. Ir pelninga. Jei esi geras
2006 m. kovo 5 d. 17:32:02
2006 m. kovo 4 d. 05:57:38
busiu samdoma zudike