Ne, Lenor, ne pardavinėjama, o muzikytė sukama. Kad pirkėjams nebūtų taip nyku vien reklamos ar tylos "klausytis". Kurį laiką tikrai kaifavau girdėdama a-ha - Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - buvo malonus netikėtumas o vieną dieną buvo pakeistas visas repertuaras ir vat viena daina kažkaip patraukė dėmesį. Tokia sava, pažįstama, tokia.... beveik a-ha'iška, bet ne visai... gal tokia... alphaville'iška... Pasirodo, neklydau. O paties albumo Lietuvije gal dar nė nėra. Nors prisiminus Adamso ir Bon Jovi naujausius albumus.... Kas žino.. Netikrinau.
O Maximose parduodamas naujasis Alphaville albumas? Beje, Marian Gold nemažai įrašinėjo solinių dainų, yra labai idomių Tad, kaip ir netylejo tie Alphaville.
Mjo. Reiškias, ausys manęs Maximoj neapgavo Grįžta tie patys Alphaville. Tai miela. Bet bent man naujasis Mariano Goldo įvaizdis nelabai patinka Šis sugrįžimas nors truputėlį sumažins skausmą atsisveikinus su a-ha..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Diagnozes bus! Su usais? Apkiautes savo kiaute? Uzpakaliu i gyvenima ziuri ir jis i prieki veda? Vezys? Valdai? Plesrus? Metalistas su ilgai plaukai? Liutas! Dviveidis? Dvejinasi? Dubliuoji, dviguba dubli? Dvynys! Kaip gydyt? Elektrosoku
DI: pagal horoskopa kurie mano ateities metai bus patys laimingiausi? Astrologiškai Vėžiams itin palankūs periodai pasikartoja kas 12 metų. Tad 60ieji, 72ieji ir 84ieji metai. O veziam prognozuojamos onkologines ligos? Ats.: skrandis+krutys+limfa(vezys)
Horoskope perskaiciau kad gyvenu senatveje labai laiminga gyvenima. Dar 2 zenklai: jauciai. oziaragiai. Mano metai tampa vis laimingesni.igaunu daugiau ramybes, harmonojos ir vid.pasitenkinimo.tik kur pinigai? Kur sveikata?Kur naudingos pazintys darbams?
ojau? As noriu ne tik girdeti jus labiau tai gal... ne didinimo, o ausu gilinimo. Kam tau gilinti ausis? Kad suprasciau ir isigilinciau ka jus cia tyliai nuo manes snekat!
Anikdotas su potexte. Vat einam su seima ir aptarinejam operacijas. Tyliai snekames, kad Jai reikia neva krutines mazinimo, man - skrandzio didinimo operacijos. Vaikas isgirsta ir sako. Man reikia ausu operacijos. Tai didinimo ar mazinimo, klausiam, Mikal
2017 m. rugpjūčio 28 d. 13:44:14
Pirmi penki albumai (1984-1997), ypač pirmi trys, labai patiko.
O CrazyShow (2003) keturi diskai - ne mano muzika.
dabar kaip tik klausau naujojo jų albumo "Strange Attractor"
2011 m. balandžio 29 d. 17:55:57
2010 m. lapkričio 24 d. 18:19:55
2010 m. lapkričio 23 d. 23:13:47
2010 m. lapkričio 22 d. 22:43:39
2010 m. lapkričio 10 d. 00:35:10
2010 m. lapkričio 8 d. 23:35:03
https://www.youtube.com/watch?v=D...featu re=related
2010 m. lapkričio 8 d. 23:29:13
Naujas singlas "I Die for You Today" : https://www.alphaville.info/