Ne, Lenor, ne pardavinėjama, o muzikytė sukama. Kad pirkėjams nebūtų taip nyku vien reklamos ar tylos "klausytis". Kurį laiką tikrai kaifavau girdėdama a-ha - Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah) - buvo malonus netikėtumas o vieną dieną buvo pakeistas visas repertuaras ir vat viena daina kažkaip patraukė dėmesį. Tokia sava, pažįstama, tokia.... beveik a-ha'iška, bet ne visai... gal tokia... alphaville'iška... Pasirodo, neklydau. O paties albumo Lietuvije gal dar nė nėra. Nors prisiminus Adamso ir Bon Jovi naujausius albumus.... Kas žino.. Netikrinau.
O Maximose parduodamas naujasis Alphaville albumas? Beje, Marian Gold nemažai įrašinėjo solinių dainų, yra labai idomių Tad, kaip ir netylejo tie Alphaville.
Mjo. Reiškias, ausys manęs Maximoj neapgavo Grįžta tie patys Alphaville. Tai miela. Bet bent man naujasis Mariano Goldo įvaizdis nelabai patinka Šis sugrįžimas nors truputėlį sumažins skausmą atsisveikinus su a-ha..
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2017 m. rugpjūčio 28 d. 13:44:14
Pirmi penki albumai (1984-1997), ypač pirmi trys, labai patiko.
O CrazyShow (2003) keturi diskai - ne mano muzika.
dabar kaip tik klausau naujojo jų albumo "Strange Attractor"
2011 m. balandžio 29 d. 17:55:57
2010 m. lapkričio 24 d. 18:19:55
2010 m. lapkričio 23 d. 23:13:47
2010 m. lapkričio 22 d. 22:43:39
2010 m. lapkričio 10 d. 00:35:10
2010 m. lapkričio 8 d. 23:35:03
https://www.youtube.com/watch?v=D...featu re=related
2010 m. lapkričio 8 d. 23:29:13
Naujas singlas "I Die for You Today" : https://www.alphaville.info/