VoteForPedro rašė: Sometimes>>blet jei tokios debiliskos dainos pavadinimo pirmos raides reiskia FUCK,kaip gali pakisti mano supista nuomone?Daina visiskas shudas,kaip ir viskas ka si beviltiska grupe dare.Mane graudina tas ju atseit "humoras",daro is saves nevykelius ir tiek.Blt kokie jie protingi kad sugebejo toooooooooooki dalyka uzslepti tokiems neismaneliams kaip as,kai tuo tarpu tokie protingi kaip tu viska gerai supranta!Respect!
o nx kiekvienoj dainoj prasmes ieskot, jej ji nerealiai veza? gereusias siu metu rock gabalas fuck
Sometimes>>blet jei tokios debiliskos dainos pavadinimo pirmos raides reiskia FUCK,kaip gali pakisti mano supista nuomone?Daina visiskas shudas,kaip ir viskas ka si beviltiska grupe dare.Mane graudina tas ju atseit "humoras",daro is saves nevykelius ir tiek.Blt kokie jie protingi kad sugebejo toooooooooooki dalyka uzslepti tokiems neismaneliams kaip as,kai tuo tarpu tokie protingi kaip tu viska gerai supranta!Respect!
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:51:00
Foxtrot Uniform Charlie Kilo
Tai ne šūdas. Tai turbūt daina kokios tu nesupranti
Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck...
All he had was a PC and a childish dream in his heart...
Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart...
O Gustas tai tikras kopustas...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2005 m. gruodžio 7 d. 18:28:26
Sometimes>>blet jei tokios debiliskos dainos pavadinimo pirmos raides reiskia FUCK,kaip gali pakisti mano supista nuomone?Daina visiskas shudas,kaip ir viskas ka si beviltiska grupe dare.Mane graudina tas ju atseit "humoras",daro is saves nevykelius ir tiek.Blt kokie jie protingi kad sugebejo toooooooooooki dalyka uzslepti tokiems neismaneliams kaip as,kai tuo tarpu tokie protingi kaip tu viska gerai supranta!Respect!
o nx kiekvienoj dainoj prasmes ieskot, jej ji nerealiai veza? gereusias siu metu rock gabalas fuck
2005 m. gruodžio 2 d. 18:57:30
2005 m. gruodžio 2 d. 18:35:58
2005 m. gruodžio 2 d. 18:08:04
2005 m. gruodžio 2 d. 17:49:43
2005 m. gruodžio 2 d. 17:45:23
viskas.
2005 m. gruodžio 2 d. 17:40:32
2005 m. gruodžio 2 d. 17:34:19
2005 m. spalio 30 d. 13:49:59
2005 m. spalio 22 d. 10:52:36
2005 m. spalio 22 d. 10:24:44
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:51:00
Tai ne šūdas. Tai turbūt daina kokios tu nesupranti
The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
2005 m. rugsėjo 15 d. 17:49:38
2005 m. rugsėjo 15 d. 15:19:27
2005 m. rugsėjo 14 d. 17:58:40
2005 m. rugsėjo 14 d. 12:39:30
grazi daina...ir klipas nieko...:>
aha...visai patiko
2005 m. rugsėjo 14 d. 12:29:15
2005 m. rugpjūčio 8 d. 19:19:13
2005 m. rugpjūčio 2 d. 18:53:49
2005 m. liepos 25 d. 13:48:24