Nu nekeikit taip jos...Manau puiki muzikante...Puiki bosiste...Cia kazkas minejo del balso trukumo.Pgalvokit apie tokius roko "pavarocius" kaip Cobain'as, Courtney Love, kad ir mano vieni megstamiausiu "Smashing Pumpkins"...Rokui nereikia tenoro.Rokui manau reikia kaip tik BLOGO, gergziandzio balso...Dar pas Auf Der Maur balsas gan geras..Sakyciau per geras rokui...
Kitas dalykas - zodziai.Nu taip lyrics pigoki, bet negi klausytojas kiekviena karta klauso idemiai zodziu?Nelabai tiket noriu...Melissa - monstras..Vien tik jos judesiai scenoj koki...Juda graziai...Ir siaip ji Hole buvo back vokalas, tai gal uzsimane pati padainuot..Mates ne viena jos koncerta, tai siaip normaliai tas balsas...Ir siaip jos bosas gerai buna isryskintas.Tiek "Hole" , tiek "Smashing Pumpkins".Amzius jau gan didokas, bet atrodo simpatiskai...Pasizekit zmones bent viena "Smashing Pumpkins" koncerta po 1999 metu..Vienu zodziu : Auf Der Maur tikrai yra vienas geriausiu mano atradimu per pastaruosius kelis metus.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
Panašu į paskubomis pagamintą produktą. Kaip būdinga šiais laikais, bandyta skambėti labai energingai, lyg prisikėlus iš pelenų. Kaip ir Courtney Love albumas. Bereikalingas noras "išreikšti save" (kuo greičiau).
zinau sia panikę, deja , nieko gero apie ja pasakyti negaliu. buvau kazkada parsisiuntus jos dainu, tai ispudis - lengvas rokelis, neispudingas, "pilkas" balsas ir neispudingi zodziai. nieko isjudinancio, sukrecianio, idomaus nerasta. dainuoti ji, mano manymu veltui lindo. jos balsas netinka dainuot roka(ebent pritariant, back okalo pavidalu) geriau jau grotu ta savo bosine ir tiek...
bet 1n gera dalyka apie ja pasakyti galiu - ji amn visai simpatiska (pagal isvaizda).
ka manot apie ja? jei kas nezino, tai cia buvusi grupiu Hole ir Smashing Pumpkins bosiste, 2003 isleido savo albuma. Man jos dainos kai kurios patinka.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2006 m. kovo 6 d. 23:16:46
Kitas dalykas - zodziai.Nu taip lyrics pigoki, bet negi klausytojas kiekviena karta klauso idemiai zodziu?Nelabai tiket noriu...Melissa - monstras..Vien tik jos judesiai scenoj koki...Juda graziai...Ir siaip ji Hole buvo back vokalas, tai gal uzsimane pati padainuot..Mates ne viena jos koncerta, tai siaip normaliai tas balsas...Ir siaip jos bosas gerai buna isryskintas.Tiek "Hole" , tiek "Smashing Pumpkins".Amzius jau gan didokas, bet atrodo simpatiskai...Pasizekit zmones bent viena "Smashing Pumpkins" koncerta po 1999 metu..Vienu zodziu : Auf Der Maur tikrai yra vienas geriausiu mano atradimu per pastaruosius kelis metus.
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:06:35
2005 m. liepos 30 d. 12:33:30
2005 m. liepos 30 d. 12:31:37
O maurais dar vadinami visokie arabai musulmonai, gyvenantys Š. Afrikoje.
2005 m. liepos 30 d. 12:06:41
2005 m. liepos 30 d. 11:46:21
2005 m. liepos 29 d. 23:54:47
2005 m. liepos 23 d. 20:45:02
dainos jos man nepaliko didelio ispudzio, tik viena - real a lie.
2005 m. liepos 22 d. 13:21:20
2005 m. liepos 22 d. 12:39:45
2005 m. liepos 21 d. 20:01:52
bet 1n gera dalyka apie ja pasakyti galiu - ji amn visai simpatiska (pagal isvaizda).
2005 m. liepos 21 d. 19:49:55