daina cool... man is pirmo karto patiko, nors tai tikrai ne mano stilius...ypac man labai prasmingi zodziai...be to kaip vedeja irgi nieko...beje kiek girdejau mamontovas ja prodiusuoja...jaucias sioks toks alternatyvumas...Bet man daina tai LiKE It VeRy MuCh..nors kaip sakiau ne mano stilius!!
as tai ziurkei pist i liuli
ziuriu ziurke nebeziuri....
eglermknt rašė: kas per jurga??? jauciu vel cia kokia yvos stiliui..;/
Nu nepasakyčiau kad yvos stiliui.. ir daina tikrai turi ne vieną paiką sakinį. Man šiaip tikrai patinka, bet stengiuosi ne dažnai klausyti, kad neatsibostų... Pirmus kartus ją girdint ir man neitin patiko, bet paskui, kai įsiklausiau į žodžius tai faina. ir čia ne iš tų meilės dainų serijos "aš myliau tave tu mylėjai mane, mus išskyrė dalia...."
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2005 m. liepos 26 d. 11:00:57
2005 m. liepos 25 d. 17:20:37
2005 m. liepos 25 d. 12:15:54
2005 m. liepos 25 d. 11:52:42
2005 m. liepos 24 d. 15:07:13
2005 m. liepos 24 d. 14:55:29
kas per jurga??? jauciu vel cia kokia yvos stiliui..;/
Nu nepasakyčiau kad yvos stiliui.. ir daina tikrai turi ne vieną paiką sakinį. Man šiaip tikrai patinka, bet stengiuosi ne dažnai klausyti, kad neatsibostų... Pirmus kartus ją girdint ir man neitin patiko, bet paskui, kai įsiklausiau į žodžius tai faina. ir čia ne iš tų meilės dainų serijos "aš myliau tave tu mylėjai mane, mus išskyrė dalia...."
2005 m. liepos 24 d. 14:47:26
2005 m. liepos 23 d. 17:54:04
2005 m. liepos 22 d. 20:04:01
2005 m. liepos 22 d. 18:45:55
2005 m. liepos 22 d. 18:33:07
2005 m. liepos 22 d. 18:25:55
2005 m. liepos 22 d. 13:22:36
2005 m. liepos 22 d. 12:55:42
2005 m. liepos 22 d. 10:02:54