gal visai nieko, tik nepatinka, kad kaikuriose dainose su mažai žodžių jie kartojasi kartojasi kartojasi.... Lietuvoj, turiu sutikt, tikrais išsiskiria.
elenute rašė: Gal jos dainos man ir ne visada, ne visos patinka. Bet neabejotinai viena įdomiausių atlikėjų Lietuvoje. Tik smalsu, kiek ji prisideda prie savo dainų kūrimo. Juk nėra kompozitorė. Bent jau taip ją apibūdino M. Basanovas.
Ji rašo žodžius ir muziką... Aranžuotes daro Basanovas, Diawara, Rimša arba ji pati su grupe...
Gal jos dainos man ir ne visada, ne visos patinka. Bet neabejotinai viena įdomiausių atlikėjų Lietuvoje. Tik smalsu, kiek ji prisideda prie savo dainų kūrimo. Juk nėra kompozitorė. Bent jau taip ją apibūdino M. Basanovas.
Niekada neklausydavau Jurgos ir kitų lietuvos atlikėjų. Šioje svetainėje jurgą kažkada įvertinau 4 balais, o po pusės metų pradėjau klausytis jos... Šiaip kitų lietuvos atlikėjų taip ir nesiklausau.
Jurga man patinka kadangi jos kiekviena daina yra vis kitokia . Jei nepatiko viena iš dainų, tai kita tikrai nebus panaši į ją. Net neįsivaizduoju kaip ji taip sugalvoja, bet taip ir toliau
anksčiau kažkaip labiau patiko. Dabar nebe, kažkokia pasikeitusi ji pati, atrodo labai dirbtina visa. Muzika irgi suprastėjo, su pačia jos karjeros pradžia nepalyginsi.
Mielai pasiklausau atskiras jos dainas. Isskirciau Sandmans Child, Smelio Zmones, Aukso pieva, Drugys, Saule Vandeny na ir dar daug kitu. Man ji, kai jos muzika yra art roko stiliuje, primena Annek van Giessbergen is the Gathering. Dar ji isskirtine savo dainu tekstais, labai poetiskais, daug kur simboliskais. Skaitau, kad ji lietuvikos muzikos elite.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. balandžio 4 d. 23:32:18
RESPECT
2013 m. liepos 4 d. 12:15:04
houhouhou, ryt Jurgos koncertas, Kaune, eisim eisim
2012 m. balandžio 25 d. 17:22:27
Na turi Ji nuostabų balsą ir gražių dainų, bet tai nėra tai ko galėčiau klausyti kiekvieną dieną.
2012 m. balandžio 25 d. 16:32:25
viena is geriausiu lietuvos atlikeju.
2012 m. sausio 10 d. 07:02:47
2012 m. sausio 9 d. 23:04:36
2012 m. sausio 9 d. 20:46:19
2010 m. lapkričio 10 d. 22:43:29
Gal jos dainos man ir ne visada, ne visos patinka. Bet neabejotinai viena įdomiausių atlikėjų Lietuvoje. Tik smalsu, kiek ji prisideda prie savo dainų kūrimo. Juk nėra kompozitorė. Bent jau taip ją apibūdino M. Basanovas.
2010 m. lapkričio 10 d. 21:06:59
2010 m. spalio 6 d. 14:25:52
2010 m. rugsėjo 3 d. 22:28:51
Jurga man patinka kadangi jos kiekviena daina yra vis kitokia . Jei nepatiko viena iš dainų, tai kita tikrai nebus panaši į ją. Net neįsivaizduoju kaip ji taip sugalvoja, bet taip ir toliau
2010 m. rugpjūčio 31 d. 19:05:05
Nepatinka man nei ji, nei jos dainos.
O iš viso, lietuviškai dainuojama muzika pačiam ar patinka? Jei taip , nurodyk asmenis.
Pačiai. Patinka Domantas Razauskas,Andrius Kaniava, Kostas Smoriginas, Andriaus Mamontovo yra gerų dainų..
2010 m. rugpjūčio 29 d. 19:49:34
2010 m. rugpjūčio 29 d. 19:38:57
2010 m. rugpjūčio 29 d. 18:53:45
Nepatinka man nei ji, nei jos dainos.
O iš viso, lietuviškai dainuojama muzika pačiam ar patinka? Jei taip , nurodyk asmenis.
2010 m. rugpjūčio 27 d. 14:18:21
2010 m. rugpjūčio 26 d. 22:37:44
2010 m. rugpjūčio 26 d. 20:49:13
2010 m. rugpjūčio 26 d. 20:26:32
Sintetinė moteriška Mamontovo inkarnacija iš tikro.
Nieko doro.
jo.
2010 m. rugpjūčio 26 d. 18:40:18