..Papildant nesimato jūsų palaikymo šiai atlikėjai, ko vertos jūsų šios diskusijos? Neužtenka tik sakyt kad Jums šios atlikėjos dainos patinka, bet tai nesimato Jūsų darbuose..
to kliedesys> o paties gal siauros akys? jei topuose nėra, tuomet radio stotys tokios muzikos neleidžia, tuomet mažiau žmonių žino apie tokius atlikėjus, o tai reiškia kad tokie atlikėjai nėra žinomi ir jų nėra klausytojų širdyse..
gintuks77 rašė: Man patinka, bet vieno nesuprantu, jeigu kaip jūs deklaruojat kad jos muzika patinka, kodėl tai nesimato topuose? Kur jūsų balsai jos dainai GALBŪT? Tikrai ši daina turi savitą šarmą ir gal ne geriausia po nebijok. Kažkaip pastaruoju metu trūksta jūsų balsų jos dainoms. nusivyliau...
Kam tau tie topai? Pas mane PC gerų topų yra. Jurgai ten ir vieta. Galbūt?
Man patinka, bet vieno nesuprantu, jeigu kaip jūs deklaruojat kad jos muzika patinka, kodėl tai nesimato topuose? Kur jūsų balsai jos dainai GALBŪT? Tikrai ši daina turi savitą šarmą ir gal ne geriausia po nebijok. Kažkaip pastaruoju metu trūksta jūsų balsų jos dainoms. nusivyliau...
kažkodėl pirma į akis krinta natūralumas; muzikoje tai labai jaučiasi.
Nepasakyčiau, kad visas albumas ypatingas, bet "Saulė vandeny" ir "Laisvė"- sava.
Galiu įvardinti tris dainas- Aukso pieva, Pilnatis ir Gėlių takai. Aišku, kai užplaukia tam tikra nuotaika, galim perklausyt ir visą albumą. Man patinka. Gal ne tiek dėl pačios muzikos, ir ne dėl pačios Jurgos, o dėl viso lietuviško konteksto.
jurga kaip žmogus man visada patiko. Taip pat kaip atlikėja, pop scenoje lietuvoje be abejonės geriausia. gerbiu už tai kad groja gyvus koncertus. viena tokiu tikiuosi išvysti šeštadieni jūros šventėje
Kadaise bendradarbė buvo davusi pasiklausyti jos albumo. Paklausiau. Įrašiau tris dainas: "Aukso pieva", "Nebijok" ir "Kai pamirši tu mane". Kitose nematau nei prasmės, nei reikšmės. Galbūt balsas jos ir įdomus, bet reikėtų dr jį lavinti.
Ir kaip kažkas čia sakė - beveik visur jaučiasi Mamutas.
Kaip laidos vedėja - į šiukšlyną ją.
kazkaip jau senai turejau parsisiuntus jos albuma, bet klausydavau tik dainos nebijok. po kiek laiko pasiklausiau ir kitu. tikrai patiko, todel galiu sakyti kad lietuvoj yra bent viena atlikeja kurios dainos man patinka
baNga_swidrigall rašė: Jurga pati kuria, bent jau gali nueit į jos websaitą ir prie kiekvienos albumo dainos yra parašytas autorius muzikos ir žodžių. Kiek atsimenu, tai Mamontovas parašė tik "Pilnatis" ir "Aš esu tiktai jei tu esi" lyrikus. Gal dar kokią vieną. Toliau parašyta visur m. ir ž. Jurgos.
turiu jos albuma, bet paskaiciau visur mamomtovas, tai ir nuomone usidariau
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2006 m. liepos 25 d. 00:19:08
Manau kad Jurga yra wiena nuosirdziausiu Lietuvos atlikeju
pritariu. .
2006 m. liepos 24 d. 22:50:28
2006 m. liepos 24 d. 22:48:01
2006 m. liepos 24 d. 18:44:35
2006 m. liepos 24 d. 17:33:36
2006 m. liepos 24 d. 17:31:52
2006 m. liepos 24 d. 17:24:21
Man patinka, bet vieno nesuprantu, jeigu kaip jūs deklaruojat kad jos muzika patinka, kodėl tai nesimato topuose? Kur jūsų balsai jos dainai GALBŪT? Tikrai ši daina turi savitą šarmą ir gal ne geriausia po nebijok. Kažkaip pastaruoju metu trūksta jūsų balsų jos dainoms. nusivyliau...
2006 m. liepos 23 d. 23:38:02
2006 m. liepos 23 d. 23:02:31
Nepasakyčiau, kad visas albumas ypatingas, bet "Saulė vandeny" ir "Laisvė"- sava.
2006 m. liepos 23 d. 12:26:15
2006 m. liepos 21 d. 20:10:20
2006 m. liepos 21 d. 19:47:56
2006 m. liepos 21 d. 19:33:14
2006 m. liepos 21 d. 11:44:57
2006 m. liepos 21 d. 09:12:18
2006 m. liepos 21 d. 09:08:45
Ir kaip kažkas čia sakė - beveik visur jaučiasi Mamutas.
Kaip laidos vedėja - į šiukšlyną ją.
2006 m. liepos 20 d. 22:38:20
2006 m. liepos 5 d. 14:40:31
2006 m. liepos 4 d. 18:07:20
https://www.jurgamusic.com/muzika_aukso_p ieva.html
2006 m. liepos 4 d. 18:04:40
Jurga pati kuria, bent jau gali nueit į jos websaitą ir prie kiekvienos albumo dainos yra parašytas autorius muzikos ir žodžių. Kiek atsimenu, tai Mamontovas parašė tik "Pilnatis" ir "Aš esu tiktai jei tu esi" lyrikus. Gal dar kokią vieną. Toliau parašyta visur m. ir ž. Jurgos.
turiu jos albuma, bet paskaiciau visur mamomtovas, tai ir nuomone usidariau