| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. gegužės 5 d. 19:42:57
Tiesiog man nelabai patinka tokie dalykai
sake , kad visai neblogai padainuoja, bet nenoriu
tai nezinau kaip ji man
2006 m. gegužės 5 d. 19:40:51
2006 m. gegužės 4 d. 20:50:54
2006 m. gegužės 1 d. 12:29:40
2006 m. gegužės 1 d. 10:04:47
Paziuresim kas toliau bus.
2006 m. balandžio 30 d. 19:03:17
2006 m. balandžio 30 d. 18:15:46
2006 m. balandžio 30 d. 17:54:22
2006 m. balandžio 30 d. 17:31:54
2006 m. balandžio 30 d. 16:48:14
2006 m. balandžio 29 d. 13:41:54
2006 m. balandžio 29 d. 13:02:45
2006 m. balandžio 28 d. 18:57:39
Nesakau,kad jos muzika bloga.Jei gražūs tekstai and so on=nerealu,tuomet siūlau tą sąvoką vartoti atsargiau.Nerealu-tai kažkas antgamtiško,nesuvokiamo.Iš tikrųjų per mažai argumentų tam tavo nerealumui įrodyti.
Vartokime žodžius pagal tikrąją jų reikšmę.
2006 m. balandžio 28 d. 18:46:54
2006 m. balandžio 28 d. 18:45:58
2006 m. balandžio 28 d. 18:42:58
Kaip pop atlikėja ji nereali.
Kas čia tokio nerealaus?
Gražus vokalas. Bet svarbiausia - prasmingi tekstai. Ir šiaip, kaip popso kūrinių, bendras skambesys geras.
Gal ir geras.Bet ne nerealus.
Tai tik mano suknista nuomonė. Jeigu tavo kitokia, tai ją reikšk nesikabinėdama(s) prie manosios ir prie mano žodžių.
Prašom nesinervinti.Man tik įdomu,ką tu joje matai nerealaus,nes,kaip matai,aš nematau.O jei negali padoriai paaiškinti,tai jau kitas reikalas.
Visokie kvaili priekabiavimai mane nervina. Tai jau mano bėdos. Atsiprašau, o aš normaliai nepaaiškinau? Čia jau kaip kiekvienas interpretuoja mano argumentus - gera ji ar nereali. Muzikos pasauly ji nėra nereali, bet popso, MANO MANYMU, taip. Patenkinta(s)?
Kaip rašai,taip ir suprantu.Nėra čia ko interpretuoti.Gražus vokalas ir prasmingi tekstai?
Ko gero,mes skirtingai suprantame nerealumo sąvoką.
2006 m. balandžio 28 d. 18:38:39
Kas čia tokio nerealaus?
Gražus vokalas. Bet svarbiausia - prasmingi tekstai. Ir šiaip, kaip popso kūrinių, bendras skambesys geras.
Tai tik mano suknista nuomonė. Jeigu tavo kitokia, tai ją reikšk nesikabinėdama(s) prie manosios ir prie mano žodžių.
Prašom nesinervinti.Man tik įdomu,ką tu joje matai nerealaus,nes,kaip matai,aš nematau.O jei negali padoriai paaiškinti,tai jau kitas reikalas.
Visokie kvaili priekabiavimai mane nervina. Tai jau mano bėdos. Atsiprašau, o aš normaliai nepaaiškinau? Čia jau kaip kiekvienas interpretuoja mano argumentus - gera ji ar nereali. Muzikos pasauly ji nėra nereali, bet popso, MANO MANYMU, taip. Patenkinta(s)?
2006 m. balandžio 28 d. 18:36:02
Kas čia tokio nerealaus?
2006 m. balandžio 28 d. 18:34:11
Kas čia tokio nerealaus?
2006 m. balandžio 28 d. 18:32:46
Kas čia tokio nerealaus?