ai sakykit ka norit, bet ant svieto perdauk yra visokiu bumciku...nuo ju mizikos as pailsiu. Framed in blood, Sleeping with lions , Whaisting the down ir Sister of charity galeciau klausytis istisas valandas
Tuuli rašė: Ziuriu kad HIM fanai linke viska lyginti pagal HIM. Tas i HIM panashus, tas dare kaip HIM, cia nusikojavo nuo HIM... Nereikia cia tai isaukstinti tu HIM, gal is tikruju ne tokie jie jau dieva kaip atrodo... Gera grupe, bet nereikia cia taip.
The 69 Eyes tikrai neblogi. Balsas idomesnis, muzika nebloga, nors dar nespejau visko istyrinet, bet jau Jussi tai kaip reikiant nuziurejau... Atleiskit uz "teenie moments", bet jau vaikinukas ten tai... khem khem...
HIM fanai nepykit bet jei pamatysit ka nors stilingai uzsirukius gatveje apkaltinkite, kad jie kopijuoja Ville... na Ville istikruju toks fruktas kuris yra tikrai neeilinis ir isskirtinis, bet The 69eyes nei kiek neturi panasumo.
Maciau senu klipu ir Jyrki anksciau megdavo pasimaiviti, bet yra toks dalykelis, kad The 69eyes susikure 1990metais, o HIM 1995 (idomu kas nuo ko kopijavo).... plius Ville pries atsirandant HIM buvo back vokalas, tai nesistebiu kad jie seniau abu ten maivesi......
Dabar ypac laaaabai susidomejau The 69eyes , fantastiskas Jyrki balsas. Pirmaja daina isgirdau Feel berlin ir kol mebuvau maciusi vokalisto tol isivaizdavau kad jis atrodo kaip ZZTOP jeginis balsas, geri tekstai, vezanti muzika....ko dar bereikia? Geros garso irangos ir kaimynai iseis isproto
Nemegstu sios grupes nuo pat to momento, kai juos isgirdau - kodel? - negaliu paaiskinti. Tikriausiai, kad jie neturi kazkokio savitumo ir originalumo.
Jau vien ko vertas žodžio "baby" tarimas ir kišimas visur, kur tik lenda... Kaip ir Him... Kągi, turi 69 savotiškus guru. Nieko čia nebepridursi.
Ziuriu kad HIM fanai linke viska lyginti pagal HIM. Tas i HIM panashus, tas dare kaip HIM, cia nusikojavo nuo HIM... Nereikia cia tai isaukstinti tu HIM, gal is tikruju ne tokie jie jau dieva kaip atrodo... Gera grupe, bet nereikia cia taip.
The 69 Eyes tikrai neblogi. Balsas idomesnis, muzika nebloga, nors dar nespejau visko istyrinet, bet jau Jussi tai kaip reikiant nuziurejau... Atleiskit uz "teenie moments", bet jau vaikinukas ten tai... khem khem...
Siaip tai nera HIM pasekejai nes jie susikure panasiu metu ,the 69 eyes pradzioje grojo heavy metal, gotika ju vadinti tikrai nedrisciau,ir nuo tu paciu HIM jie labai skiriasi.Tie kurie po dvi dainas girdeje galit ju netapatinti.
Sleeper rašė: Na, mano nuomonė apie šią grupę vienareikšmiška - nuobodu, neįdomu ir nuvalkiota. Tiesiog dar viena "gotikinio popso" grupė
Keista, kad dar per radiją jų negroja ir per MTV nerodo...
Vat, vat, mano prognozės pasitvirtino. Vakar įsijungiu teliką (tiesa, nevisai MTV) ir spėkit ką ten rodo? Ogi iki begalybės susaldėjusias ir nupopsėjusias 69 akis. Blyn, na ir nusivažiavo jie nuo "Blessed Be" laikų. Tiesą jau tada jie man pernelyg nepatiko ir atrodė gan saldūs ir pūkuoti , bet tai ką pamačiau vakar mane visiškai užmušė. Teisingai kažkas čia pasakė - HIM nr.2.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:07:01
2005 m. rugpjūčio 30 d. 11:59:06
Ziuriu kad HIM fanai linke viska lyginti pagal HIM. Tas i HIM panashus, tas dare kaip HIM, cia nusikojavo nuo HIM... Nereikia cia tai isaukstinti tu HIM, gal is tikruju ne tokie jie jau dieva kaip atrodo... Gera grupe, bet nereikia cia taip.
The 69 Eyes tikrai neblogi. Balsas idomesnis, muzika nebloga, nors dar nespejau visko istyrinet, bet jau Jussi tai kaip reikiant nuziurejau...
HIM fanai nepykit bet jei pamatysit ka nors stilingai uzsirukius gatveje apkaltinkite, kad jie kopijuoja Ville...
Maciau senu klipu ir Jyrki anksciau megdavo pasimaiviti, bet yra toks dalykelis, kad The 69eyes susikure 1990metais, o HIM 1995 (idomu kas nuo ko kopijavo).... plius Ville pries atsirandant HIM buvo back vokalas, tai nesistebiu kad jie seniau abu ten maivesi......
Dabar ypac laaaabai susidomejau The 69eyes , fantastiskas Jyrki balsas. Pirmaja daina isgirdau Feel berlin ir kol mebuvau maciusi vokalisto tol isivaizdavau kad jis atrodo kaip ZZTOP
2005 m. rugpjūčio 30 d. 11:47:42
2005 m. rugpjūčio 30 d. 05:42:09
[
Tiesą jau tada jie man pernelyg nepatiko ir atrodė gan saldūs ir pūkuoti
Jau vien ko vertas žodžio "baby" tarimas ir kišimas visur, kur tik lenda... Kaip ir Him... Kągi, turi 69 savotiškus guru. Nieko čia nebepridursi.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 21:59:52
The 69 Eyes tikrai neblogi. Balsas idomesnis, muzika nebloga, nors dar nespejau visko istyrinet, bet jau Jussi tai kaip reikiant nuziurejau...
2005 m. rugpjūčio 29 d. 19:25:00
2005 m. liepos 8 d. 22:11:55
2005 m. liepos 4 d. 13:03:29
Na, mano nuomonė apie šią grupę vienareikšmiška - nuobodu, neįdomu ir nuvalkiota. Tiesiog dar viena "gotikinio popso" grupė
Keista, kad dar per radiją jų negroja ir per MTV nerodo...
Vat, vat, mano prognozės pasitvirtino.
2005 m. liepos 4 d. 12:37:03
2005 m. liepos 3 d. 19:25:01
2005 m. liepos 3 d. 19:08:01
2005 m. liepos 3 d. 15:46:18
2005 m. birželio 24 d. 10:34:51
2005 m. birželio 24 d. 08:47:51
2005 m. birželio 16 d. 13:42:08
giedrushka@walla.com
please
2005 m. birželio 11 d. 18:30:56
2005 m. birželio 11 d. 14:35:15
2005 m. sausio 18 d. 22:52:05
2005 m. sausio 18 d. 11:14:54
2005 m. sausio 17 d. 20:32:31
Nieko asmenisko , bet tavo nikas mane nerviskai veikia....
Gal but ir tau mano....bet bl...
kieno nickas?.. ;]